Extremen en spelen om op te laden

Wanneer je terug kijkt op 2018 dan merk je dat er wat extremen geweest zijn, ook in je eigen leven heb je ups en downs mee gemaakt, met het einde van het jaar in zicht is het goed mogelijk dat je het gevoel hebt dat je wat gehavend het jaar uitgaat. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Je kan je energie verfrissen door plezier te hebben en weer eens als een kind te spelen. Wat is het waar je vroeger heel blij van werd en hoe kan je dat in een vorm gieten die ook nu voor je werkt?


Eerder dit jaar vertelde ik dat ik het zwemmen herontdekt heb en daar weer ouderwets blij van wordt. Dat is een voorbeeld van een een-op-een overzetten van spelen als kind naar nu als volwassene. Maar hoe doe jij dat? Vind dat speelse en je voelt je een stuk beter terwijl je het nieuwe jaar in gaat. Hiervoor heb ik ook een engelen kaartlegging gemaakt. Deze vind je verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus nieuwsbrief

 

 

Magische Midwinter Momenten

Op 23 december is het weer zover, onze jaarlijkse engelendag waarin de engelen ons alles vertellen over de energie van 2019. Wanneer de engelenpoorten zijn, waar die op dat moment precies goed voor zijn en met welke engelen jij dan het maximale uit die engelenpoort kan halen. Al het energiewerk dat tijdens deze dag al gedaan kan worden om de mindere momenten in 2019 aan te pakken wordt dan ook gedaan. Samen met elkaar en de engelen ga je zo goed voorbereid een jaar in dat al geoptimaliseerd is voor je. Kom je ook?


 Engelencursus nieuwsbrief

 


Cursussen die komen

 

Natuurlijk zijn zoals elk jaar december en januari voornamelijk ingepland voor het geven van Engelen Jaar Readingen aan iedereen die graag goed ingelicht over wat in 2019 te kunnen verwachten het nieuwe jaar in gaan. Daarom kun je in december en januari ook extra korting krijgen op de Engelen Jaar Readingen en een mega-korting op de Tarot Jaar Readingen. Dat is ook de reden dat er in december alleen de de Magische Midwinter Momenten gepland staat. Dit jaar met een extra leuk midwinter ritueel.

 

We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen december 2018 en januari 2019 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

 

De Wicca Eerste Graad jaargang leert je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie

 

Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad
is beschikbaar voor verdieping van je Wicca kennis en beoefening.

 

 

Spelen legging

Jawel, soms heb je gewoon behoefte om even weer kind te zijn en je nergens druk over te hoeven maken. Geen verantwoordelijkheid, geen dingen die moeten. Gewoon even niks. Als volwassene heb je daar niet altijd de gelegenheid voor, maar je kan wel momenten inplannen om je weer even op te laden met een speels moment. Daar is deze legging speciaal voor gemaakt. Deze legging kan zowel met engelen orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.


Nodig je beschermengelen en de aartsengel Gabriël uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar kon ik als kind het meest van genieten?

  2. Hoe kan ik dat nu in mijn leven weer toepassen?

  3. Wat doet dat met mij als mens?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Spelen engelen kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  

Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt.  Je dan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zefl ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Veel plezier met de kaartlegging en ga vooral spelen. Ik ben inmiddels weer thuis aangekomen en wen weer aan deze tijdzone. Ik verheug me op de Magiche Midwinter Momenten en alle  Engelen- en Tarot Jaar Readingen die ik ga geven in de komende tijd.

 

Annelies