Aquarius Angels Day, herfst, dromen en een kaartlegging

Afgelopen zondag was de jaarlijkse Aquarius Angels Day. Het was een gezellige dag met prachtig energiewerk van de Aquarius Angels. We zijn begonnen met een chakravisualisatie waarbij er vooral gewerkt werd aan meer inzicht per chakra en deze te reinigen gecombineerd met affirmaties.


Daarna waren er channelingen van de Aquarius Angels over het nieuwe Gouden Tijdperk, de financiële situatie op de Wereld en de groepsenergie die tijdens de crisis is ontstaan en hoe daar weer uit te komen en de Aquarius omgangsvorm.


Tussendoor hebben we onder andere met de Aquarius Angels een innerlijk inventaris opgemaakt, een heling gedaan, een harttempel gemaakt en via deze harttempel ook het Verlicht Bewustzijn geactiveerd. Dit was bijzonder krachtig energiewerk dat we samen met de Aquarius Angels gedaan hebben. Als laatste mochten we allemaal nog een wens laten activeren door de Aquarius Angels en die van mij is al bezig werkelijkheid te worden. Ik wordt altijd zo blij van het werken met deze bijzondere engelen en hun specifieke manier van naar de Wereld en haar mensen te kijken en heling te brengen. De dag werd ondersteund met korte helende sessies van Elian en Frank en Geert die me op meerder gebieden geholpen heeft, daarvoor wil ik ze graag van harte bedanken. We hebben samen genoten van een lekkere lunch met broodjes, salades, fruit en sappen. Alles bij elkaar een fijne dag waar de mensen ook heel blij van vertrokken. Bonus was de wetenschap dat ze al voorwerk hadden gedaan voor de Magische Midwinter Momenten van 17 december.


Wil jij ook leren met de Aquarius Angels te werken dan kun je je aanmelden voor het komende Aquarius Angels Healing weekend of als je dat al gedaan hebt voor het Aquarius Angels Healing Trainer weekend.


Aquarius Angels Harttempel en Verlicht Bewustzijn


De herfst is nu officieel begonnen en de nachten zijn nu langer dan de dagen. De tijd bij uitstek om meer binnen te blijven en ook als mens meer naar binnen te keren. De energie van de herfst en winter maakt dat we als mens meer bespiegelend, meditatief en spiritueel met ons leven om willen gaan. Dat kan natuurlijk want de engelen staan klaar om je weer te helpen om je verder te verdiepen in hun mooie manier van werken.


De oude-nieuwe nieuwsbrief feedback

Als feedback op de verandering van de oude naar de nieuwe nieuwsbrief komen er veel positieve reacties. Men vindt de kaartlegging erg leuk, ze helpen mensen om energetisch op de rit te blijven en de wisselende korte onderwerpen worden ook goed ontvangen. Wat ook terug gekoppeld werd is dat men in de oude nieuwsbrief altijd een beter overzicht had van de workshops die komen en dat nu minder is. Daarom zal ik het workshop deel iets uitbreiden en meer aankondigen. 


Workshops die er onder andere aankomen zijn de Manifesteren met Engelen - waarin je leert hoe manifesteren in het dagelijkse leven werkt - en Helen met engelen komend weekend. De Geavanceerde Healing Technieken die erg boeiend zijn en diepere inzichten geven in hoe de engelen helen en je de mogelijkheid geven om zwaardere problemen aan te pakken. Voor de kaartreading enthousiastelingen onder ons is er de jaarlijkse workshop waarin je leert om Engelen Jaar Readingen te geven. Om het gezellige, creatieve en ook meditatieve te stimuleren zijn er weer een Zentangle Verdieping en Zendala workshops en een Engelenkring. Kom je ook? We zien je graag bij een van deze dagen of avonden.


Engelencursus Nieuwsbrief Engelenkring een gezellige avond


De populaire Derde Oog workshop komt er weer aan en de even populaire Aardgebonden Geesten en Entiteiten workshop, waarvan ik denk dat het eigenlijk op school al aan elke tiener geleerd zou moeten worden. Het is namelijk iets wat veel invloed heeft op ons leven en waar maar weinig mensen van weten hoe ze dat op kunnen lossen. Als iedereen de bij hen aanwezige aardgeboden geesten en entiteiten zou weten los te laten dan zou de Wereld een veel betere plek zijn en iedereen een gezonder en gelukkiger leven leiden zonder kleine ongelukjes , overmatig negatieve gedachten, twijfels en vervelende gewoonten waar ze anders maar niet vanaf kunnen komen.


Derde oog workshop bij Engelencursus


Levendige dromen en onrustige nachten

Heb je ook gemerkt dat je de laatste dagen veel meer lijkt te dromen? We dromen natuurlijk elke nacht, maar zijn ons daar vaak niet van bewust. Op dit moment is de energie er een die onze ziel onder andere via onze dromen met ons laat praten. Dat levert duidelijke levendige dromen op waarbij vooral het gevoel dat je er bij hebt het belangrijkst is, meer nog dan de beelden.  Het kan ook voor wat meer onrustige nachten zorgen. Het beste kun je je daar niet al te druk om maken. Dit trekt vanzelf weer weg. De komende dagen staan door de maanenergie vooral in het teken van creatieve inzichten en verhoogde spiritualiteit en extra manifestatiekrach. Daar heb ik dan ook een legging voor gemaakt.


Dromen creatieve oplossingen en manifestatie


Kaartlegging


Deze 6-kaartlegging is speciaal ontworpen om je te helpen te begrijpen wat je ziel je probeert te vertellen in je dromen, wat je creatieve oplossingen zijn voor dagelijkse issues en wat je nu kunt manifesteren en hoe dat te doen.


In gedachten vraag je aan de engelen om je inzichten te geven in jouw dromen, wat er speelt en wat er gemanifesteerd kan worden deze week. Dan leg je 6 kaarten volgens het bovenstaande patroon.  


1 – Wat vertelt mijn ziel me via mijn dromen?

2 – Wat kan ik hiervan leren of hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

3 – Wat speelt er op dit moment in mijn leven dat opgelost kan worden?

4 – Wat geeft mijn ziel me aan creatieve oplossing voor wat er nu speelt?

5 – Wat kan ik deze week manifesteren?

6 – Hoe manifesteer ik dat het best?


Laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer de informatie voor je gevoel wat onduidelijk is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken.


Ik hoor graag hoe je kaartlegging voor je is uitgepakt, mail me gerust je inzichten.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart droomlegging doen. Volg gewoon de instructies op het scherm. Wil je zelfstandig de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken. Wanneer je gewoon vooraan begint (hoofdstuk 1 is geschiedenis en kan je eventueel overslaan) en de oefeningen doet zoals je ze tegenkomt, dan leer je het vanzelf.  


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Maak gebruik van de mooie energieën die je deze week kansen bieden om je ware zieleroeping te volgen en op creatieve wijze om te gaan met wat er speelt in je leven. Dat zal je veel energie geven en zo ook je manifestatiekracht vergroten.


Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer interessant hebt gevonden en veel plezier met de legging hebt gehad.Reacties van klanten op deze nieuwsbrief