Lammas, oogsten en zekerheid

De zomervakanties zijn in volle gang en ik hoop dat je ervan geniet Rob en ik zijn een weekje weg geweest om even lekker te relaxen en van de zon te genieten in Griekenland. Ondertussen is het al weer augustus en met het overgaan van de maand is het eerste oogstfeest Lammas ook al weer voorbij. Dit luidt een tijd in van oogsten, wanneer je een groentetuin hebt dan ben je inmiddels wel begonnen met het oogsten. Voor de meeste mensen gaat het onopvallend voorbij omdat het eten gewoon uit de supermarkt komt. Toch is het tijd om stil te staan bij de afgelopen zes maanden. Zijn de zaadjes voor succes die jij geplant hebt in je leven tot bloei gekomen? Heb je de plannen die je in de Lente bedacht uit kunnen voeren en geniet je nu van jouw oogst?  Verderop in deze nieuwsbrief vind je een engelen kaartlegging voor Lammas.


Zentangle dag

Wie bij mij in de lesruimte komt, weet dat ik ook Zentangle Teacher ben. Vaak wordt er ook gevraagd of ik een keer een dag wil organiseren. In de komende vier weken wil ik dat gaan doen als er genoeg animo voor is. Het niveau waarop je met Zentangle bezig bent is totaal niet van belang. Je kan beginner zijn of al een tijd met Zentangle bezig zijn. Ik zal tijdens die dag voor iedereen een programma hebben. Heb je interesse laat me dat dan weten door me een emailtje te sturen. Ik zal dan kijken of we een dag kunnen vinden waarop iedereen kan. Mail me nu.


Engelencursus nieuwsbrief 


Aquarius Angels Day

Op 29 september vieren we weer Aquarius Angels Day, dit is een dag van de engelen voor de mensen. Elk jaar heeft de dag een thema en dit jaar is dat: "Je droomleven scheppen door vanuit je hart te leven." De Aquarius Angels zullen er een channeling over geven en in kleine groepjes zal je je blokkades identificeren en met de engelen helen. Samen met de engelen zet je de deur open voor een gelukkig gezond droomleven. 


Klik hier om je aan te melden voor deze bijzondere dag.Aquarius Angels Day 29 september 2019

 


Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt. Je kan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zelf ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie


Cursussen die komen

Ook in de zomermaanden gaan de workshops bij Engelencursus gewoon door. Een bijzonder mooie en praktische workshop die ik geef is de Aquarius Akasha Reading en Healing workshop. Je leert daarin hoe je voor jezelf en anderen in de Akasha leest en heelt met de Aquarius Angels. Ook is de Helen met Engelen weer te doen in augustus. Daarin leer je met Aartsengelen Michael en Rafael de meest voorkomende problemen en ongemakken te helen, lees er hier meer over en meld je aan.


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik


WNF actie 


Als mens hebben we een zorgplicht voor onze Moeder Aarde - Gaia - die voor ons zorgt op haar eigen manier door alles wat op haar groeit en bloeit waar wij gebruik van maken. Op 21 september werken we samen aan het schoonmaken van de Wereld. Wanneer je op die dag tijd hebt zou je zelf mee kunnen doen aan de acties die overal opgezet worden, maar als je al afspraken hebt staan kan je natuurlijk ook doneren aan een actie om zo het WNF te steunen. Wees erbij en doe mee, deel deze actie en/of geef!!!


Tarot Tip!

De Kleine Arcana van de Tarot bestaat uit vier elementen. Dit keer wil ik het hebben over het element Water in de kleine Arcana. Water wordt gekoppeld aan emoties, relaties, intuïtie en creativiteit. Water is een vrouwelijk element, het geeft mee steek je hand in stromend water en het stroomt om je heen… tegelijkertijd is het wel zo dat wanneer je het tijd geeft datzelfde water rotsen wegslijt. Het is dus wel degelijk een heel sterk element en het bestaat ook al zolang deze aardbol er is. Water heeft dus iedereen die op de planeet hebben bestaan en alles wat er gebeurd is meegemaakt. Dat is best bijzonder. Denk ook eens na over water en wat het voor jou betekent. Als we dit meenemen naar de Tarot dan kun je je voorstellen dat de Bekers die weer gekoppeld zijn aan water dus alles met relaties en emoties te maken hebben en hoe je op een creatieve en intuïtieve manier met de situaties die je in je dagelijkse leven tegenkomt omgaat.


Tarot Tip kleine Arcana voor dagelijkse dingen


Lammas Oogst kaartlegging

Deze kaartlegging is gemaakt om je te helpen bij het evalueren van jouw oogst. Zo kan je zien of je plannen goed onderweg zijn en of je nog actie moet ondernemen om de kans op succes te vergroten. Zonodig kan je jouw koers nog bijsturen om tot een succesvolle afsluiting te komen. Daar zou je een extra kaart voor kunnen trekken als het nodig is. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig aartsengelen Ariël en Michael uit om je hierbij te helpen.


Veel plezier met deze legging. 

gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen


De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke zaadjes heb ik in de Lente geplant?

  2. Wat is rijp en overvloedig aanwezig in mijn leven?

  3. Wat heeft meer tijd nodig om te groeien?

  4. Wat kan ik doen om die groei te bevorderen?

  5. Hoe kan ik het beste mijn overvloed met anderen delen?

  6. Welke vaardigheden moet ik nu ontwikkelen?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Lammas Oofst kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was het voor deze zomer nieuwsbrief. Ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip en wie weet zie ik je bij een van de workshops in deze maand of in september. Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief