Deze nieuwe maan een kans voor je ziel met kaartlegging en de herfstequinox

Vandaag hebben we te maken met de energie van de nieuwe maan na een periode van Mercurius retrograde. Bij Mercurius retrograde heb je vaak last van communicatiestoornissen en dat kan zowel op menselijk gebied zijn als op elektronica gebied. Gisteren nog had ik een mentor gesprek via Skype staan en normaal zet ik het programma aan en maak contact met de ander en werkt alles. Gisteren echter bij dezelfde handelingen hadden we 20 minuten problemen met het geluid. Uiteindelijk werkte het wel, maar de staat van de retrograde liet zich nog wel even voelen.


engelencursus nieuwsbrief weekend september 2017


We zitten ook in de laatste dagen van Pluto retrograde, deze duurt nog tot 29 september, een mooie kans om oud zeer nog op te ruimen, want de energie steunt dat momenteel. Je zal het in de laatste maanden ook wel gemerkt hebben dat oud zeer gewoon ineens op popt in je leven. Kijk ernaar, erken het, leer ervan en laat het gaan is het advies van de engelen. Ondanks dat je misschien als eerste reactie dit wilt ontwijken, kun je toch beter nu kijken naar dit soort dingen want zoals aan het begin van het jaar al gezegd is. Dit is een jaar waarin de fundering wordt gelegd voor de hele cyclus van 9 jaar. 


engelencursus nieuwsbrief weekend september 2017


Gelukkig hebben dat nu achter ons en hebben we te maken met een nieuwe maan die gesteund wordt door Venus. Het is nu de tijd om de je plannen voor de komende 6 maanden in gang te zetten. Vandaag is dus een uitstekend moment om eens even te mediteren en naar je ziel te luisteren. Wat is het dat de ziel je vertelt? Wat is het dan jij kan doen in de maanden tot de volle maan van maart 2018? Want dat is het moment dat je de vruchten van deze plannen kan plukken.


engelencursus nieuwsbrief weekend september 2017


De herfstequinox

Vrijdag is het zover, dan hebben we de balans tussen dag en nacht. Dit luidt ook meteen de herfst in. De nachten worden langer dan de dagen en de energie trekt zich nu echt terug in moeder Aarde. Je kon het al zien aan de bomen en planten. De bladeren verkleuren en vallen al een paar weken, maar het gaat nu allemaal nog sneller. Dat betekent ook dat de plannen die we nu via onze ziel ontvangen en in de komende 6 maanden uitgevoerd willen worden wat langzamer tot stand komen. Daarom is het goed om ze in een journaal of je agenda bij te houden zodat je je ervan bewust blijft dat ze jouw energie nodig hebben om te verwezenlijken. Het is nu oh zo gemakkelijk om zaken te laten liggen en zelf ook mee te gaan in het gevoel van rust en later zelfs winterslaap. Blijf wakker en maak gebruik van deze kans om een tweede ronde te manifesteren in dit jaar!


Nieuwe Maan legging

Omdat het soms tegenvalt om de informatie van je ziel te ontvangen heb ik een kaartlegging gemaakt die je daarbij helpt. Deze kaartlegging is het meeste geschikt voor Engelen orakelkaarten, maar kan ook met de Tarot gelegd worden.


Deze 4-kaartlegging is speciaal ontworpen voor het vinden van je zieledoelen tijdens nieuwe maan en is het meest geschikt voor de Engelenkaarten, maar kan ook met de Tarot gelegd worden. Het geeft een reading die in een korte tijd te Deze 4-kaartlegging is speciaal ontworpen voor het vinden van je zieledoelen tijdens nieuwe maan en is het meest geschikt voor de Engelenkaarten, maar kan ook met de Tarot gelegd worden. Het geeft een reading die in een korte tijd te doen is en je de informatie geeft om actie te ondernemen in de komende 6 maanden.


Allereerst vraag je de engelen hoe je het beste in balans kan komen zodat je jouw belangrijkste zieledoelen nog voor de lente succesvol kan manifesteren. Dan schud je de kaarten en neem je van boven af 4 kaarten en legt ze volgens het patroon hieronder. Veel plezier met je legging.

Nieuwe maan kaartlegging voor je ziel

Laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer je vraag maar half beantwoord is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken.


De eerste kaart helpt je in balans te komen
De tweede kaart laat zien waar je ziel absoluut aan wil werken
De derde kaart vertelt je wat je aanvullende zieledoel is
De vierde kaart geeft aan hoe je van deze zieledoelen nog voor de lente een succes kan maken


Ik hoor graag hoe je kaartlegging voor je is uitgepakt, mail me gerust je inzichten.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart nieuwe maanlegging doen. Volg gewoon de instructies op het scherm. Wil je zelfstandig de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Kijk ook even naar de Aquarius Angels Day die 24 september gehouden wordt. We zullen op deze dag werken aan een Harttempel om zo in een Verlicht Bewustzijn te komen. Hiermee help je jezelf, anderen en de Wereld. Omdat we deze tegenwoordig in onze lesruimte houden is er maar beperkt plek. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt!

Aquarius Angels Day 24 september 2017


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken. Wanneer je gewoon vooraan begint (hoofdstuk 1 is geschiedenis en kan je eventueel overslaan) en de oefeningen doet zoals je ze tegenkomt, dan leer je het vanzelf. Een andere optie is natuurlijk om een keer de Engelen Basis Kennis en de Engelen Kaart Reading workshops te volgen zodat je vol zelfvertrouwen zelf met de kaarten thuis aan de slag kunt.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Ik heb voor 30 september de Manifesteren met Engelen middag gepland staan, dus ben je met je Praktisteren Engelen Expert®  bezig dan is die nog een workshop om te volgen. 1 oktober is er weer een Helen met Engelen workshop staan waar je leert hoe simpel en effectief het helen met de engelen werkelijk is. 7 okotber kun je aanvullend de Geacanceerde Healing Technieken doen, om zo de zwaardere problemen zoals karma en verslavingen aan kunt pakken. Onze jaarlijkse workshop Engelen Jaar Readingen Geven is op 8 oktober te volgen. Als je een praktijk hebt waarin je kaart readingen geeft dan is dit de ideale aanvulling op je repertoire om zo je klanten optimaal te ondersteunen. Op 10 oktober is de Zentangle - wat meer diepgang avond in gepland voor de Zentangle liefhebbers.


Bijna alle workshops voor 2018 staan online zodat jij ook bijtijds je workshops in kunt plannen. Er zullen nog een paar nieuwe workshops komen, maar die moet ik eerst uitwerken en er webpagina's voor maken. Wanneer ze er zijn meld ik dat hier weer.


Engelencursus nieuwsbrief Zendala wat meer diepgangReacties van klanten op deze nieuwsbrief