Wat is en doet maanenergie?


Je hoort me wel vaker over de maanstanden en wat dat voor ons betekent. Maar wat is dat nou met die maan? De maan is een hemellichaam dat zelf geen licht geeft, het weerkaatst het licht van de Zon. De maan is dus reflectief, ze houd je als het ware een spiegel voor. En die spiegel verandert al naar gelang de maanstand. Zoals je weet hebben we eb en vloed door de invloed van de maan en zo kun je dat ook zien met betrekking tot de invloed van de maan. Met nieuwe maan is er eigenlijk geen weerkaatsing van de zon, het is een donkere maan. Net als een zaadje dat in de grond zit in het duister om te kiemen. Daarom is nieuwe maan dan ook de tijd om iets nieuws te starten. Naarmate er meer licht komt, en de maan groeit naar vol, zal ook wat je voelt meer groeien en afgerond worden. De maan heeft namelijk de meeste invloed ook op je emoties. Combineer de maan dan met het dierenriemteken waarin ze verschijnt en je krijgt een redelijk idee van welke emoties er spelen.


Engelencursus nieuwsbrief

 

 

Bijvoorbeeld nu is net de nieuwe maan in schorpioen geweest en de energie waar je tot volle maan dus mee te maken hebt gaat over de verborgen, de onderliggende en zelfs onderdrukte emoties. Omdat de schorpioen ook erg intens kan zijn, zal dat aan de energie ook te merken zijn. De kracht ervan kan overweldigend zijn en het is dan ook verstandig om dit keer bij je nieuwe plannen heel goed te onderzoeken bij jezelf of dit iets is dat voortkomt uit een onderdrukte emotie of dat het echt iets is dat bij je past. Wanneer je merkt dat er een verborgen emotie aan ten grondslag ligt, dan kun je deze beter eerst verder onderzoeken en loslaten voordat je besluit om door te gaan met je plan. Om je hierbij te helpen heb ik een engelen kaartlegging gemaakt.CERTIFIED BIDDY TAROT READER


Sinds gisteren mag ik mezelf een Certified Biddy Tarot Reader noemen. Daar heb ik 7 maanden hard aan gewerkt. Het is als het ware de kers op de taart voor mijn Tarot beoefening. Ik werk namelijk al sinds 2000 met de Tarot, maar heb dat altijd zijdelings gedaan. Om dit te vieren en jou kennis te laten maken met de positieve kracht en inzichten van de Tarot,  bied ik dit jaar in december en januari Tarot Jaar Readingen aan met een megakorting.

 

 

Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er tot het eind van het jaar aan workshops gegeven wordt, op 23 december de Magische Midwinter Momenten als voorbereiding op 2019. Verder is de tijd in december deels voor mezelf gereserveerd. 

 

Natuurlijk zijn zoals elk jaar december en januari voornamelijk ingepland voor het geven van Engelen Jaar Readingen aan iedereen die graag goed ingelicht over wat in 2019 te kunnen verwachten het nieuwe jaar in gaan. Daarom kun je in december en januari ook extra korting krijgen op de Engelen Jaar Readingen.

 

We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen november en december 2018 engelencursus

  

Wicca thuisstudie


De Wicca Eerste Graad jaargang leert je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie

 

Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad
is beschikbaar voor verdieping van je Wicca kennis en beoefening.

 Verborgen emoties legging

Deze nieuwe maan energie die nog tot 23 november haar invloed op ons uitoefent vraagt erom dat je zelf onderzoek doet en weet waarom je ergens aan wilt beginnen voordat je dit ook daadwerkelijk doet. Deze engelen kaartlegging helpt je daarbij. Deze legging kan zowel met engelen orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.


Nodig als je dat wilt je beschermengelen en de aartsengelen uit om je bij deze legging te helpen.


Lees de vragen hieronder die voor de posities van de kaarten van belang zijn en schud de kaarten. Leg vervolgens de kaarten van links naar rechts open gedraaid neer.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke verborgen emoties spelen nu op?

  2. Hoe kan ik de bron van deze emotie helen?

  3. Welk effect heeft dit op mijn plannen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online verborgen emoties legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  

Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt.  Je dan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zefl ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Veel plezier met de kaartlegging en alvast een fijn weekend. Ik hoop je te zien later dit jaar voor een Engelen of Tarot Jaar Reading of  bij de Magische Midwinter Momenten.

 

Annelies