Jouw Oogst en de Engelen over augustus

Vandaag is het de dag van het eerste oogstfeest, ook wel Lammas genaamd. Van oudsher is dit het begin van de periode waarin onder andere graan, appels en druiven geoogst wordt. Het was een periode van overvloed en dankbaarheid.


Jouw oogst


De dankbaarheid was vooral gericht naar de god van vegetatie die zich met Lammas opofferde om het graan sneller te laten groeien en geoogst kon worden, zodat de mensen te eten hadden. Vandaag zou je dat kunnen vieren met een zelfgebakken brood of met een broodmaaltijd. Onderaan deze nieuwsbrief vind je een gemakkelijk recept voor een sodabrood. Bak soda kun je in de toko vinden en tegenwoordig ook in de meeste supermarkten


Sodabrood


In onze moderne tijd zijn we minder afhankelijk van een goede oogst omdat er veel beter grip is op het groei en oogstproces. Daarom wordt er tegenwoordig ook vaak gekeken naar wat je dit jaar gestart hebt, hoe dat verlopen is en hoe jouw persoonlijke oogst is geweest van die plannen.


Dat kun je bijvoorbeeld doen door samen met de engelen te gaan zitten en je jaar tot nu toe door te nemen. Zo krijg je een goed overzicht van zaken die al succesvol zijn geweest, of juist totaal niet en zaken die misschien nog extra inzet nodig hebben om alsnog geoogst te kunnen worden.


Even terugblikken op jouw oogst


Een andere optie is om informatie uit de Akasha te halen. De Akasha is een grote spirituele bibliotheek waarin alles voor elke ziel is vast gelegd in levensboeken. Vanuit de Akasha brengen de Meesters, Leraren en Dierbaren normaal gesproken de informatie naar de mensen. Sinds vorig jaar hebben de Aquarius Angels binnen de Akasha de engelensferen voor ons beschikbaar gemaakt. Ik werk er al enige tijd mee en geef er nu sinds begin dit jaar ook les in. Het biedt de mogelijkheid om naast informatie van de Meesters Leraren en Dierbaren nu ook engeleninformatie en een Aquarius Healing via de handen te ontvangen tijdens een bezoek aan de Akasha. De persoonlijke feedback die ik krijg van mensen is dat dit hun leven echt heeft veranderd.


Wil jij dit ook leren dan kan dat tijdens de Aquarius Akasha Reading en Healing workshop van 12 en 13 augustus. 


Aquarius Akasha Reading en Healing workshop


Of je kan er de engelenkaarten of Tarot voor leggen, daarvoor heb ik hier een legging voor Lammas voor je. Zo krijg je inzicht in de komende weken tot het volgende jaarfeest.


De Oogstlegging

Vraag aan de engelen wat ze je willen vertellen over jouw oogst dit jaar en schud de kaarten goed. Trek daarna de 6 kaarten en leg ze volgens dit patroon neer.

6 kaart oogst legging

Haal een paar keer rustig adem en laat per kaart de betekenis tot je doordringen, overweeg daarbij ook de positie waar de kaart in ligt. Je kunt in gedachten de engelen natuurlijk ook om aanvullende informatie vragen als iets nog niet helemaal duidelijk is.

  1. Wat speelt er nu?

  2. Wat is je belangrijkste oogst?

  3. Wat kun je het beste loslaten?

  4. Wat kun je met anderen delen?

  5. Waar moet je nog energie in steken?

  6. Wat kun je de rest van het jaar nog transformeren?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6 kaart Oogstlegging doen, houd dan wel even in de gaten dat je de tekst van de nieuwsbrief volgt in plaats van die van de pagina. Volg daarna de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Deze maand zijn er ook weer de gevorderde Praktiserend Engelen Expert workshops Geavanceerde Healing Technieken en Medium Reading Geven. Daarna worden ze weer in 2018 gegeven. Ook komt de Zentangle 2 - Wat meer diepgang eraan net als de Engelenkring, eind augustus kun je ook de Aquarius Angels Healing leren. Deze wordt tegenwoordig ook geaccredtieerd!


Ik wil je er ook even laten weten dat de Aquarius Angels Day er weer aankomt op 24 september en omdat we deze tegenwoordig in onze lesruimte houden is er maar beperkt plek. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt in verband met de beperkte ruimte.


Aquarius Angels Day 24 september 2017Recept Sodabrood

Ingrediënten

2 cup volkorenmeel (200gr)

2 cup wit meel          (225 gr)

1 tl zout

3 tl bakpoeder

1 tl baksoda

1 ei

400 ml karnemelk of 400 ml sojamelk met een tl citroensap


Bereiding

Dit kan alles in een broodbakmachine als je dat hebt en dan op kneden en bakken.


Of met de hand

Verwarm de over voor op 190 C

Mix alle droge ingrediënten in een schaal klop er vervolgens de melk en het ei door. Kneed het deeg op een met bloem bestoven ondergrond  tot het een glad mengsel is en maak er 2 ronde broden van die je op een licht ingevet bakblik legt en in de oven 40-45 minuten bakt op 190 graden. Wil je zachtere korst dan kan je het brood in een theedoek wikkelen nadat het gekoeld is.


Veel bakplezier!


De engelen over augustus

Ondertussen heeft de Paravisie het energetisch weerbericht en de informatie over de Engelenpoort voor augustus online beschikbaar gemaakt en je kunt er via deze link naartoe.