Halloween is coming en een leuke kortingsactie


Deze week in de nacht van donderdag op vrijdag is het Halloween- ook wel Samhain or All Hallows Eve. Van oudsher is dit de tijd van het jaar dat de sluier tussen de sferen het dunst is. Dat betekent dat tussen ons aardse bestaan en de sfeer waar de overledenen zich bevinden de sluier het dunst is. Het is een nacht om gemakkelijk contact te maken en boodschappen te ontvangen vanuit de andere kant. Dit is waarschijnlijk ook waarom het een spookachtig thema heeft. Het is wel zo dat onze dierbaren die in het Licht zijn, zich niet als spoken laten zien hoor. Dat hebben de mensen er van gemaakt. Een overledene die vanuit het Licht komt om je te laten weten dat ze zich goed voelen en je willen geruststellen zien er over het algemeen jong en gezond uit en stralen van binnenuit.


Halloween engelen kaart legging

 Wicca

Ook wordt tijdens deze nacht het Keltisch nieuwjaar gevierd. Dit is niet voor iedereen van belang, maar de Paganist of Wicca die zich richt op het Keltische pantheon heeft dus een speciale avond en viert dan de jaarovergang. Dit is daarmee ook de tijd om oude zaken die je los wilt laten in de Ketel van Hekate te gooien en Haar te vragen om dit te transformeren naar iets dat jou verder helpt. Traditioneel is deze tijd van het jaar het beste om een Wicca Jaargang te beginnen.


Ook is de sluier dun zoals ik al beschreeft, wat je kan doen is de Godin in haar archetype als de oude Wijze Vrouw uitnodigen om je te helpen gemakkelijk door de sluier to communiceren. Kook een avondmaaltijd maken waarvan je weet dat jouw overleden dierbare het lekker vond. Dek een bord extra. Nodig je dierbare uit om bij dit feestmaal om hun leven te vieren. Schep voor iedereen op, ook voor je dierbare. Maak er een gezellige maaltijd van en deel met elkaar wat je zo waardeerde aan deze persoon. Betrek je dierbare bij het gesprek en bedank ze voor hun invloed op jouw leven. Wil je het helemaal in sfeer doen, dan kan er natuurlijk wat halloween versiering bij en gebruik je enkel kaarslicht.


E-cursussen Wicca 

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier of op het plaatje voor de Wicca Eerste Graad 

.

Wicca Tweede Graad onderzoekt een groot aantal onderwerpen zodat je een specialiteit kan kiezen waar je je dieper in wilt verdiepen. De lessen zijn opgebouwd op dezelfde manier als de Eerste Graad lessen. Daarnaast zijn er 4 Rituele lessen waarin je de theorie van RItuelen leert en een groot scala aan rituelen voor bijna elke gelegenheid krijgt, met variaties. De oefeningen lopen naadloos over naar een wat uitgebreidere vorm. WIl je exact weten wat er in de Tweede Graad behandeld wordt? Klik dan hier of klik op het plaatje voor de Tweede Graad.


De Wicca Derde Graad gaat dieper in op een aantal gevorderde concepten, dit geeft de lessen iets minder volume want je bent langer bezig om de concepten te leren en toe te passen. Ook in de Wicca Derde Graad lopen de oefeningen verder door naar een gevorderd niveau van energiewerk. ben je benieuwd of wil je je aanmelden Klik dan hier of op het plaatje voor de Derde Graad.Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Wicca Derde Graad E-Cursus

 


Een leuke kortingsactie van € 17,50 voor € 9,99

Om Halloween te vieren wil ik wat leuks doen en dat is dit keer dat ik je een flinke korting geef op het Herfst Werkboek. 

De tijd inkeeris gekomen en het einde van de manifestatiecyclus is in zicht. Samhain (de Wicca naam voor Halloween) is het derde en laatste oogstfeest. Dit weekend gaan we terug naar Wintertijd en het is Halloween op zondagavond. De nachten zijn nu duidelijk langer dan de dagen en alles keert naar binnen, net als de energie van Moeder Aarde niet langer in de takken en bladeren aanwezig is, maar zich ondergronds terugtrekt en daar in de wortelen de vegetatie voedt, regenereert en voorbereidt voor een nieuwe cyclus. 


Daarna kunnen we in de rust van de Winter weer opladen en nieuwe ideeën omhoog laten komen om zo in de Lente weer een nieuwe manifestatie cyclus te starten. Om een nieuwe cyclus goed te starten is het dus van belang om het oude los te laten en transformeren zodat je opnieuw kan beginnen.


Dit Herfst Werkboek is speciaal gemaakt om je bewust te helpen leven. 


De pdf van dit Herfst werkboek heeft 96 pagina's en 15 thema's die elk een week onder de loep genomen worden zodat je bewust spiritueel groeit en aan een gelukkiger leven werkt.

   


Engelencursus nieuwsbrief

 

Cursussen 

Het weekend van 6 en 7 november kan je weer meedoen met de Aquarius Akasha Reading en Healing cursus. In 2 dagen leer je hoe je de Akasha voor jezelf en anderen opent en antwoorden krijgt op al je vragen. Daarnaast leer je ook meteen met de Aquarius Angels een Aquarius Akasha Healing te geven. Beide vormen van werken in de Akasha zijn bijzonder krachtig en leveren goede resultaten op.


Het weekend erna kan je leren hoe je met de Aquarius Angels heelt in het Aquarius Angels Healing weekend, ook weer 2 dagen. In deze workshop leer je wie de Aquarius Angels zijn, en hoe je een behandeling geeft. Dit kan je voor jezelf doen, voor een ander en ook op afstand. Dit is een van de meest liefdevolle cursussen waarin je door de ochtend-, en avondmeditaties nauw contact hebt met de Aquarius Angels. Het is zo simpel, zo effectief en zo prettig om te geven en te ontvangen. 


De lessen zijn online in Zoom waardoor je geen reistijd hebt en gewoon lekker thuis mee kan doen. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen november december 2021 engelencursus

  

 

Halloween kaartlegging  

Halloween, de nacht van de dunne sluier is het moment dat de donkere helft van het jaar begint. Een tijd van inkeer, rust en je gedachten Deze legging geeft je inzicht in je huidige situatie. Wanneer je verkleed gaat laat je een andere buitenkant zien dan je kern en terwijl je op pad gaat is het maar de vraag of je een trick of treat krijgt. En is de treat iets dat je vaker zou willen krijgen of iets dat je liever loslaat?

Deze legging kan met de Engelen Orakelkaarten of de Tarot gedaan worden. 


Nodig dit keer Aartsengel Raziël uit voor je kaartlegging.


gratis online engelen kaartlegging

 

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik loslaten en transformeren?

  2. Hoe transformeer ik dat?

  3. Hoe zal dat mijn leven beïnvloeden?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze Halloween nieuwsbrief. Mercurius is inmiddels niet langer retrograde, dus dingen zullen weer soepeler verlopen. Het voelt waarschijnlijk als een opluchting. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies