Leef Bewust, Beleef de Herfst Werkboek

De herfst is een tijd van oogst, inkeer, dankbaarheid en balans. Dit is het einde van de manifestatiecyclus waarin we oogsten waar we dit jaar aan gewerkt hebben. Ook laten we de zomer los en van wat ons niet langer dient. De nachten zijn nu langer dan de dagen en alles keert naar binnen, net als de energie van Moeder Aarde niet langer in de takken en bladeren aanwezig is, maar zich ondergronds terugtrekt en daar in de wortelen de vegetatie voedt, regenereert en voorbereidt voor een nieuwe cyclus. Wij zien dat aan de vallende en rottende bladeren en de kale bomen.


Daarna kunnen we in de rust van de Winter weer opladen en nieuwe ideeën omhoog laten komen om zo in de Lente weer een nieuwe manifestatie cyclus te starten. Om een nieuwe cyclus goed te starten is het dus van belang om het oude los te laten en transformeren zodat je opnieuw kan beginnen.


Dit Herfst Werkboek is speciaal gemaakt om je bewust te helpen leven. 


De pdf van dit Herfst werkboek heeft 96 pagina's en 15 thema's die elk een week onder de loep genomen worden zodat je bewust spiritueel groeit en aan een gelukkiger leven werkt.


Dit vind je in het Herfst Werkboek per week

  • Een inspirerende Quote

  • Een channeling van de engelen

  • Kleine actiestappen

  • Aromatherapie

  • Journaal pagina's

  • Een leuke feestdag

  • Simpele Herfstmagie 


Leef Bewust, Beleef de Herfst werkboek 2021 


Leef bewust beleef de Zomer
Wat klanten van de seizoens werkboeken vinden


Dit Werkboek symboliseert een "wijze vriend" die 24/7 bij je is en die je mag raadplegen zonder angst dat je teveel tijd opeist.


Marie Hildegard Asin
Hallo Annelies,


Het Lente werkboek is echt alles omvattend. Je kan er veel uithalen op verschillende vlakken. Het boek geeft je inzichten, adviezen en bewustwordingen. Je kan er magisch werk uit halen wat je niet alleen in de lente hoeft te doen. Het boek zorgt ervoor dat je spiritueel groeit, je heldere kanalen getraind worden en je trillingsfrequentie verhoogd wordt. Dit alles zorgt ervoor dat je al snel merkt dat je ervan groeit. 


De makkelijke toegankelijkheid van het boek maakt dat het voor iedereen geschikt is. Of je nu net met spiritualiteit bent begonnen, of dat je al jaren ermee bezig bent. Het zal je doen groeien en bloeien. Naast het spirituele uitgangspunt van het boek, is het boek ook lekker speels en worden de dingen op een speelse manier uitgelegd, wat het tevens lekker luchtig maakt.


Een aanrader voor ieder die wat leuks voor zichzelf wil doen, en er ook van wil leren en groeien.

Frank Bol
 

Hi Annelies,


Ik heb het gisterenavond gekocht en hij is te gek. Mooi vormgegeven en interessant.


Goed gedaan Annelies, ik ben er blij mee 


Vanna