De zonsverduistering 

In deze nieuwsbrief vind je:


- Meer over de zonsverduistering

- Waar je deze kan zien

- Wat dat energetisch betekent

- Een 7 kaartlegging voor vernieuwing als aanvulling op de eclips

- Wat kun je voor jezelf doen in de komende dagen


Engelencursus nieuwsbrief kaartleggingDe zonsverduistering zal hier rond 20:40 starten en net na zonsondergang van 20:50 op 20:52 op zijn max zijn. Dat missen we net, omdat we ook niet echt in de goede baan zitten zullen we er maximaal 10% verduistering van zien. Omdat dit net voor het donker worden is zullen we daar waarschijnlijk visueel niet veel van merken anders dan dat de lucht er gevoelsmatig toch anders uit ziet en dat is ok. Wil je echt proberen nog iets te zien dan kun je het beste aan de westkust zijn en zorgen dat je goed uitzicht op de horizon hebt en bij voorkeur van een zo hoog mogelijke plek. Energetisch hebben we nog steeds alle mogelijkheden die met deze eclips meekomen.


Zonsverduistering 2017 engelen kaartlegging


Wat betekent deze eclips voor ons? Er komt weer een energieverschuiving aan en die vraagt ons om stukken van onze oude zelf los te laten zodat we vernieuwd weer verder kunnen. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om het oude los te laten. Vraag hiervoor Aartsengel Zadkiël om hulp. Je kunt hem vragen om je te helpen bij het mentale loslaat proces en daarna kun je Aartsengel Michael vragen om de koorden met….. te snijden. De …. Is de plek waar je dan oude gewoonten of eigenschappen of aspecten van je leven in kunt vullen. Vervolgens schrijf je de losgelaten zaken op een papiertje en verbrandt die het liefst nog voor half 9 vanavond. Daarna begint de eclips voor ons en begint de nieuwe energie. Dan wil je het oude dus ook al losgelaten hebben.
engelencursus nieuwsbrief zonsverduistering augustus 2017

 

Vernieuwingslegging

Ben je niet helemaal zeker wat je los kunt laten? Leg er dan de kaart voor. Dit is je legging voor vernieuwing. Het geeft je ook focus mocht je wat over het hoofd zien met je intenties. Deze kaartlegging is uitstekend geschikt voor zowel de Tarot als de engelen orakelkaarten.


Vraag de engelen wat het belangrijkste is voor jouw vernieuwing tijdens deze eclips en leg de kaarten open neer.

 1. Welke beperkende gedachte kan ik nu het beste loslaten?

 2. Welke gewoonte kan ik nu het beste loslaten?

 3. Is mijn werk/studie wat bij mijn ziel hoort?

 4. Wat is voor mij het belangrijkste om als doel te stellen voor de komende tijd?

 5. Waar kan ik me het beste op richten voor mijn persoonlijke ontwikkeling?

 6. Wie steunt me bij deze veranderingen?

 7. Hebben jullie nog ander advies voor mij?

7 kaart vernieuwings kaart legging engelen tarot

Weet dat de Lichtwezens om ons heen deze periode en de daaruit voortkomende ontwikkelingen met interesse volgen. Want het gaat hier wel om persoonlijke en globale groei die belangrijk is in het grote plaatje. De nieuwe maan is een mooie tijd voor nieuwe intenties en het is een goed idee om direct na de eclips op te schrijven wat jouw intenties zijn. Je kunt hier beter 3 tot 5 serieuze intenties opschrijven dan een lange lijst met vage dingen. Wees gewoon kristalhelder naar jezelf toe over wat de paar intenties zijn, want die energie geef je aan het universum en dat zal daar op reageren. 


Verderop in deze nieuwsbrief lees je wat je in de komende dagen thuis voor jezelf kunt doen om zo goed mogelijk door deze energetische stressvolle dagen te komen.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 7-kaart weekend legging doen, houd dan wel even in de gaten dat je de tekst van de nieuwsbrief volgt in plaats van die van de pagina. Volg daarna de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Kijk ook even naar de Aquarius Angels Day die 24 september gehouden wordt. We zullen op deze dag werken aan een Harttempel om zo in een Verlicht Bewustzijn te komen. Hiermee help je jezelf, anderen en de Wereld. Omdat we deze tegenwoordig in onze lesruimte houden is er maar beperkt plek. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt!

Aquarius Angels Day 24 september 2017


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken. Een andere optie is natuurlijk om in het weekend van 2 en 3 september de Engelen Basis Kennis en de Engelen Kaart Reading workshops te volgen zodat je vol zelfvertrouwen zelf met de kaarten thuis aan de slag kunt.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Deze week hebben we woensdag weer de Engelenkring en volgend weekend kun je ook leren hoe je een Aquarius Angels Healing geeft voor elk type klacht. Deze workshop wordt tegenwoordig ook geaccredtieerd bij de KNTO! Ook hebben we bijna alle workshops voor 2018 inmiddels online staan zodat jij ook bijtijds je workshops in kunt plannen. Er zullen nog een paar nieuwe workshops komen, maar die moet ik eerst uitwerken en er webpagina's voor maken. Wanneer ze er zijn meld ik dat hier weer.


Drink water en mediteer engelencursus nieuwsbriefWat kun je verder nog doen in de komende week terwijl de energie weer tot rust komt en jij hopelijk ook?

 • Rust genoeg en drink wat meer water

 • Vermijd negatieve informatie en zoek juist de spirituele informatie op door spirituele boeken te lezen

 • Mediteer en probeer vooral Liefde te voelen. Liefde is altijd alom aanwezig en het belangrijkste in ons leven. Voel het niet alleen, straal het uit

 • Ontspan in de wetenschap dat er hier en daar wat paniek zal zijn om je heen en dat er wat chaos is, dit heb je waarschijnlijk ook al in de afgelopen dagen gemerkt, en vertrouw er op dat alles op zijn plek valt over een paar dagen

Veel plezier van de eclips en de vernieuwing die er aan komt. 


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief