Ben jij ook aan weekend toe?

Ik wel, het is een drukke week geweest met voorbereidingen voor een "gouden oude", de aangepaste Reiki 1 workshop die ik donderdag 7 september zal geven. De energie is door alles wat er in de afgelopen jaren gebeurd is toe aan wat oudere technieken. Deze laten mensen weer even goed gronden zodat ze van daaruit weer sneller naar de engelenenergie kunnen. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de plannen die men heeft ook echt uitgevoerd kunnen worden. Ik zie momenteel veel mensen die wel willen maar energetisch zo de weg kwijt zijn dat een engelensessie wel wat toevoegd, maar ze meer gebaat zijn bij ouderwets hands-on Reiki om eerst even bij te komen. Omdat ik in drie Reikitradities les heb gehad heb ik besloten om wat ik daaruit weet en mijn inzichten over heling in het algemeen te gebruiken voor een Reiki 1 workshop die in één dag het maximale aan informatie en praktijk kan bieden. 


engelencursus nieuwsbrief weekend augustus 2017


Verder ben ik druk geweest voor een eerste weekelijkse online kaartlegging bij de Paravisie. Mogelijk heb je op mijn Facebook pagina de postjes al gezien en gekeken wat je weeklegging is. Ik zal je wekelijks helpen herinneren dat ze er zijn. Natuurlijk vind je de "engelenhoroscoop" zoals de Paravisie het noemt daar ook. Dit is het maandelijkse bericht van de engelen over de energie van die maand en de engelenpoorten.


Weekend legging

Deze 5-kaart legging is er om je te helpen met de huidige energieën en mogelijkheden om te gaan. Het helpt je bij het herkennen en loslaten van oude energieën tijdens deze volle maan met gedeeltelijke eclips. Zo kan je het maximale uit de mogelijkheden die deze eclips brengt gaan benutten. Het is een reading die in een korte tijd te doen is en je actiestappen geeft.


Deze legging is geschikt  voor zowel de Engelenkaarten als voor de Tarot. Allereerst vraag je in gedachten je aan de engelen om je de kaarten te geven die je inzichten brengen voor dit weekend, schud de kaarten en kies er 5 uit die je op tafel legt volgens onderstaand patroon.

5 kaart weekend legging

Haal een paar keer rustig adem en laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer de informatie voor je gevoel onduidelijk is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken. Laat je me weten hoe je reading gegaan is? Dat vind ik leuk.

  1. Wat kan ik op zaterdag verwachten?

  2. Wat is het advies voor zaterdag?

  3. Wat kan ik op zondag verwachten?

  4. Wat is het advies voor zondag?

  5. Hoe voel ik me na het weekend?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 5-kaart weekend legging doen, houd dan wel even in de gaten dat je de tekst van de nieuwsbrief volgt in plaats van die van de pagina. Volg daarna de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Kijk ook even naar de Aquarius Angels Day die 24 september gehouden wordt. We zullen op deze dag werken aan een Harttempel om zo in een Verlicht Bewustzijn te komen. Hiermee help je jezelf, anderen en de Wereld. Omdat we deze tegenwoordig in onze lesruimte houden is er maar beperkt plek. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt!


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Deze maand zijn er ook nog de workshops Geavanceerde Healing Technieken en Medium Reading Geven, als je de Engelen Kaart Reading gedaan hebt dan kun je al meedoen aan de Medium Reading Geven workshop waarbij we ook met kaarten werken om het doorgeven van de berichten van de dierbaren gemakkelijker gaat. Ook komt de Engelenkring er aan, eind augustus kun je ook de Aquarius Angels Healing leren. Deze wordt tegenwoordig ook geaccredtieerd bij de KNTO!Aquarius Angels Day 24 september 2017


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief