Wat er zoal gaande is en Mercurius Retrograde

Het werk aan de nieuwe site met de online trainingen waaronder ook de basis certificering voor het Praktiserend Engelen Expert® traject is in volle gang en maakt een goede vooruitgang. Zelfs nu het Mercurius Retrograde is - tot en met de 18e - en dat de nodige vertragingen op communicatie gebied veroorzaakt. Verderop vind je de kaartlegging hiervoor. De nieuwsbrief zal ook wel wat veranderen maar daarover later meer. Voor mij is er zowel zakelijk als privé veel gaande en ik houd je zo goed mogelijk op de hoogte.

.  


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

 

Tarot: Keltisch Kruis

Voor volgende maand plan ik een Tarot workshop waarin ik het Keltisch Kruis diepgaand behandel en iedereen die met de Tarot werkt kan daaraan deelnemen. Ik verwacht wel dat je een basiskennis van de Tarot hebt zodat je mee kan doen. Je leert de posities, hun varianten en de onderlinge verbanden te leggen om een diepgaande reading te geven. Door de variaties kan het gaan om een reading die inzichten geeft of juist praktisch advies. Een klassieker die eenmaal geleerd altijd nuttig blijft.


Wil je leren wat de Tarot is en hoe ermee te werken dan is de Leer de Tarot lezen workshop beter geschikt. Beide zijn erg leuk.


Tarot Verdieping Leer het Keltisch Kruis lezen als een proHet Herfst Werkboek - jouw spirituele gids

Het Herfst Werkboek Leef Bewust, Beleef de Herfst zodat je het Herfstseizoen spiritueel bewust kan leven is leuk om mee te werken en ik krijg er goede reacties op. De komende maanden zijn een periode van inkeer en de balans opmaken. Zo kan je op het vlak van spirituele groei dagelijks met kleine stapjes toch door een seizoen heen een mooie vooruitgang boeken. Geef jezelf het Herfst Werkboek cadeau en begin het energetisch nieuwe jaar tijdens midwinter in balans, dat maakt de winter een stuk mooier.

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2021

voorbeeld van de Floral en de minimal versies


De Magische Midwinter Momenten

Ik heb me een tijdje afgevraagd of ik de Magische Midwinter Momenten op 19 december 2021 in een ruimte zal geven of dat ik dit via Zoom zal doen en heb besloten dat het toch Zoom wordt. De workshop verliest niet aan waarde want het persoonlijke contact tijdens het werken in de kleine groepjes is exact hetzelfde als wanneer je met elkaar aan tafel zit. Ook zijn de channelingen en het werken met de engelen hetzelfde, misschien wel intensiever. Ik heb er vertrouwen in dat de Magische Midwinter Momenten net zo bijzonder wordt als elk jaar en dat iedereen er veel plezier aan zal beleven om volgend jaar goed voorbereid in te gaan.


Magische Midwinter Momenten


Wil je in je eigen tempo leren dan kan dat nu nog via het Thuisstudie platform van Engelencursus

Van dit herfstweer loop je vanzelf tegen frustratie en stress aan en Mercurius retrograde helpt ook niet echt, mediteren is dan goed om je weer in balans te brengen. Dat kan je gewoon thuis leren met onze thuisstudie Leer Mediteren (kijk zeker even het grappige filmpje van Victor over waarom mediteren niks voor jou is), Thuisstudie zal straks opgaan in de nieuwe website maar voor nu kan je er nog steeds terecht voor onze Thuisstudie cursussenEngelencursus lesrooster 2021


Mercurius Retrograde legging    

De volle maan van 21 september brengt veel en soms heftige emoties met zich mee en vooral in relationele kring. Het is goed te bedenken dat jij niet de enige bent die in deze energie zit, maar de mensen om je heen ook. Een directe benadering kan als te veel worden ervaren. Wees daarom sensitief naar anderen en jezelf toe. Het is nu een mooi moment om situaties af te ronden met tact. Doe deze legging vandaag of morgen, schrijf wat je los wilt laten op een klein stukje papier en verbrand het na je legging.


Nodig dit keer Michael uit voor deze legging

gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus reageer vooral op deze nieuwsbrief.


De betekenis van de positie:

  1. Hoe kan ik het beste in balans blijven?

  2. Welk oud zeer wil er geheeld worden?

  3. Wat kan ik doen om mijn relatie met [NAAM] te optimaliseren?

  4. Hoe kan ik wat ik wil zeggen het beste verwoorden? 


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Mercurius Retrograde legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: Overweeg eens...

Er wordt vaak gesproken over de elementen in de Tarot en hoe ze van toepassing zijn. Heb je je al eens afgevraagd hoe deze elementen betrokken zijn bij het manifesteren van jouw wensen? Je hebt in eerdere nieuwsbrieven en tijdens de Tarot workshops  al kunnen lezen over de elementen en over manifesteren ook. Dus dit keer niet zozeer informatie van mij, maar de uitnodiging om hier zelf eens over na te denken. Voel je vrij om me een mailtje te sturen met hoe jij daar over denkt. Ik lees het graag. Je hoeft alleen maar op deze nieuwsbrief email te reageren.

      

Tarot Tip van Engelencursus


Dat is het voor nu. Ik ga weer aan de slag met alle projecten die nu lopen en ik zie je graag bij een van de cursussen. ik wens je alvast een heel fijn weekend.


Annelies