Tarot Het Keltisch Kruis

 

Leer het Keltisch Kruis Leggen Tarot

Het Keltisch Kruis is een van de bekendste leggingen in de Tarot, er wordt gezegd dat het een zeer oude legging is. De realiteit is dat het niet zo oud is en ook niet Keltisch. A.E. Waite publiceerde het in The Pictorial Key to the Tarot en het heeft een vlucht genomen omdat Waite destijds erg bekend was en het door hem gecreëerde Rider Waite Tarot toen al een standaard was geworden voor menig Tarot student.


Waite gaf aan dat deze legging goed was om voor specifieke zaken diepgaande inzichten te geven. De huidige varianten geven tegenwoordig ook de ruimte om er een spirituele reading van te maken, of om op specifieke vragen praktisch advies te krijgen.


Loop jij er steeds tegenaan wanneer je probeert het Keltisch Kruis te lezen dat je wel de kaarten op hun plek legt. Er dan maar een beetje naar kijkt want je kent de kaarten wel ongeveer, maar weet niet hoe ze te lezen. Er speelt meer in deze legging anders dan de opgegeven posities, er zijn onderlinge verbanden die ervoor zorgen dat alles op zijn plek valt.


Deze workshop helpt je het Keltisch Kruis te begrijpen en diepgang te vinden door de onderlinge verbanden te leggen in de leggingen die je ermee doet voor jezelf en anderen.


Geef jezelf dit cadeau, want eens geleerd heb je er heel lang plezier van.Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !

Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)