Twee Engelenpoorten en een volle maan

Het is zeldzaam maar deze week is het wel zo. We hebben op dinsdag en donderdag een Engelenpoort en tijdens de tweede Engelenpoort is het ook nog eens volle maan 's morgens om 6:54. Samen biedt dat uitstekende mogelijkheden. De Engelenpoorten helpen ons keuzes te maken en verder uit te werken zodat we deze ook weten hoe ze te manifesteren. Omdat we nu in juni, net na de zomerzonnewende zitten is de groeikracht nog bijzonder groot en alles wat je nu start heeft goede kans van slagen. Verderop in de nieuwsbrief vind je de link naar de engelenpoorten van deze maand.


Engelencursus nieuwsbrief


  

De energie die ik verder zie voor deze week geeft ook aan dat je al een tijdje hard hebt gewerkt aan oude emotionele zaken, en dat het tijd is deze situatie achter je te laten. Het is oud zeer dat je ervan weerhoudt om verder te gaan. Hieraan vasthouden heeft geen zin of nut meer. 


Die geeft de volle maan nog de kans om los te laten, dit is ideaal om dat oude zeer dat je plannen in de weg kan staan te verwerken voordat je actie gaat ondernemen. Samen met de Engelenpoorten en de volle maan een unieke combinatie waarvan ik zeg: “die kans moet je echt pakken want je slaagkans is hierna erg groot.” Daarvoor heb ik een kaartlegging gemaakt die je verderop vindt.


Engelencursus Nieuwsbrief

Heb jij ook zin in een leuke engelendag?

De Engelen Basis Kennis komt er weer aan. Deze wordt op zaterdag 7 juli gegeven in Capelle aan den IJssel. Dit is een gezellige dag om kennis te maken met de engelen en te leren wat je wel en niet van de engelen kunt verwachten. Je krijgt veel praktische informatie over engelen en hoe je met ze kan praten, maar vooral ook hoe je begrijpt wat ze jou duidelijk proberen te maken. Natuurlijk doen we ook samen met de engelen een aantal oefeningen die je thuis ook kunt gebruiken zodat je daar je contact met de engelen nog kunt verbeteren. 


Wil je ook meteen leren hoe je de engelenkaarten legt en leest voor jezelf en anderen? Dat kan op zondag 8 juli tijdens de Engelen Kaart Reading dag. Wanneer je deze combineert met de engelen basis kennis van de dag ervoor krijg je meteen ook een leuke korting. Deze workshop geeft je alle handvatten die je nodig hebt om zelfstandig met engelenkaarten te werken. Stap voor stap leid in je door de leggingen heen, je leert hoe de engelen jou gebruiken als boodschapper in combinatie met de kaarten en dat het veel gemakkelijker is dan je zou verwachten. 


Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen.

 

Engelen cursussen in juli en augustus bij engelencursus

 

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: Er wordt hard gewerkt aan de Tweede Graad
zodat je nog meer gereedschap en spirituele groei tegemoet kan gaan!

 


Hoop voor de toekomstlegging

Loslaten, keuzes maken èn je dromen verwezenlijken… drukke tijden! Deze legging helpt je om dit allemaal te doen. Wat en hoe laat je los? Welke keus is het beste? Je kunt er via de gratis online legging 2 kiezen, maar met de kaarten thuis kun je eventueel ook een derde keus toevoegen. De manier waarop de keuzes uitpakken laat je zien welke je beste keus is. Daarmee ga je dan verder om te zien hoe je er naar kan handelen.


De Engelen helpen je graag bij deze kaartlegging. Nodig je beschermengelen gewoon uit en vraag ze je te helpen bij deze legging voordat je begint. Je kunt hiervoor de Engelen Orakel kaarten of de Tarot gebruiken. Wil je echt praktische antwoorden dan is in dit geval de Tarot beter om te gebruiken. Veel plezier ermee.


gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg ze neer zoals de kaarten genummerd zijn in het plaatje hierboven. Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het is twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik nu het beste loslaten?

  2. Hoe laat ik dit het beste los?

  3. Hoe zal keus A uitpakken?

  4. Hoe zal keus B uitpakken?

  5. Welke actie is wijs voor mijn keus?

  6. Wat zal het resultaat hiervan zijn?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart Hoop voor de toekomst legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Energetisch wordt het een mooie maar ook wel wat pittige week. Je kunt hier meer lezen over de Engelenpoorten, zodat je er maximaal gebruik van kunt maken. Veel plezier met de engelen deze week. 


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief