Volle maan, reflectie en inspiratie

De energie die we in de komende week ervaren is er een van reflectie, loslaten en dan vooruit gaan met nieuwe inspiratie. Zaterdag avond om 23:11 is het volle maan en een mooi moment om na te gaan welke emoties je op dit moment in de weg zitten. Neem even de tijd om er wat dieper op in te gaan met de Engel van Reflectie, zodat je ook echt begrijpt waarom je deze emoties hebt. Zijn er stappen die je kan ondernemen om de situatie te veranderen zodat je dit op kan lossen? Als dat zo is neem je dan voor om die stappen ook uit te voeren. Als dit niet zo is bedenk dan wat je van deze situatie kan leren zodat je het alsnog los kan laten. Schrijf alles vervolgens op een vel papier en verbrand het. Dit kan zaterdagnacht of zondag in de loop van de dag gedaan worden.


Dit maakt ruimte en de Engel van Inspiratie zal dan een plan bij je brengen waar je mee vooruit kan. Dat kan door een plotseling inzicht dat je een heel concept aanreikt of doordat je ineens een volledige oplossing voor de situatie ziet. Wees je er wel bewust van dat dit kan komen met een leercurve. Dus wees bereid je daar ook in te verdiepen om er het meeste uit te halen. Denk je ook aan de Engelenpoort die op 18 mei actief is?


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Een nieuwe groep op Facebook

Ik loop al een tijdje met het idee om een groep te beginnen en daar dagelijks een Engelenkaart in te plaatsen en daar ook mijn berichten te delen in plaats gebruik te maken van allerlei andere groepen. Facebook maakt dat ook steeds moeilijker en nu heb ik die stap dan ook gemaakt. Vandaag heb ik de Facebook groep Engelencursus Engelen Dagkaart gemaakt. Ik nodig je van harte uit lid te worden en anderen ook uit te nodigen dat te doen. Voor nu deel ik daar kaarten van mijn eigen Engelen Orakel maar het kan heel goed ook zijn dat ik met andere kaarten de berichten plaats. Ik zie wel hoe dat zal lopen. In elk geval heb ik er zin in :-)


Engelen Orakel van Annelies Hoornik Kaartenset met lesboek

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik

Cursussen die komen

Dit weekend kun je weer leren hoe je de Akasha opent, er in leest en dan samen met de Aquarius Angels een healing geeft vanuit de Akasha om emoties, karma en andere levensbeperkende zaken los te laten. Je leert dan ook hoe je een levenscontract aanpast en zo de kwaliteit van je leven sterk verbetert in de Aquarius Akasha Reading en Healing workshop. De timing voor deze workshop met de volle maan is echt perfect. In het weekend van 25 en 26 mei geeft Elian in Elst (Gld.) de Engelen Basis Kennis en de Engelen Kaart Reading workshops. Dit zijn de enige dit jaar en mogelijk ook de laatsten die in Elst gegeven zullen worden na het aanvullende weekend in juni. Kom je uit die omgeving dan is het nu de tijd om je aan te melden. 


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

Wanneer je een vraag hebt op spiritueel gebied waarbij je echt zoekt naar het grote plaatje dan kan je een legging voor jezelf doen waarbij je enkel de Grote Arcana kaarten van je Tarot kaarten gebruikt. Deze kaarten gaan namelijk over de levenslessen en spirituele groei die je doormaakt. Ben je geïnteresseerd in meer Tarot nieuws. Bezoek dan mijn Engelstalige Tarot blog en meld je daar aan voor de nieuwsbrief. 


Tarot Tip Grote Arcana voor spirituele vragen


E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energie en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


 

Reflectie en nieuw plan kaartlegging

Deze kaartlegging helpt je bij deze volle maan met het loslaten van emoties en de energie van inzichten die deze week actief is. Je kan zo ontdekken hoe je hier het beste mee omgaat. Neem een situatie in gedachten war je emotioneel over bent en schud je kaarten. Leg ze daarna zoals hieronder aangegeven. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig de Engelen van Reflectie en Inspiratie uit om je hierbij te helpen.


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Bij kaart een vraag je de Engel van Reflectie om je te helpen. Vraag kaart 3 van je legging de Engel van Inspiratie om het antwoorde zodat je duidelijk aangereikt krijgt wat voor jou op dit moment het beste is.


Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke emoties zitten me op dit moment dwars?

  2. Welke actie kan ik daar het beste op ondernemen?

  3. Welk nieuwe plan komt hierdoor naar voren?

  4. Wat moet ik leren om hiermee succesvol te zijn?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Reflectie en nieuw plan kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Wie weet zie ik je dit weekend bij de Akasha workshop of plan je om naar Elian in Elst te gaan voor een leuke engelen workshop. Ik wens je hoe dan ook veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief