De Engelen Horoscoop voor mei

Deze maand geeft je veel kracht en energie om eens flink aan de slag te gaan. Ideeën die er al waren maar nog even op de to-do lijst staan kunnen nu aangepakt worden. Je zal merken dat alles dan heel soepel en als vanzelf gaat. Je stapt als het ware in de creatiestroom die je meeneemt langs alle stappen van je plan om uit te voeren. Wanneer je in deze stroom meegaat valt alles op zijn plek en manifesteer je met groot gemak. Wanneer je het tempo verlaagt omdat je het eng vindt dat alles ineens snel gaat, dan bestaat de kans dat je ineens helemaal uit die stroom van creatie schiet en alles stil valt. Het beste is het om mee te gaan in deze flow. Mocht je de flow toch missen dan is het goed om te weten dat een “window of opportunity” oftewel een tijdsvenster met kansen nog wel eens opnieuw voorbij komt. Het punt is dat je meestal niet vooruit weet of jouw kans nog weer terug komt. Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor januari


  

De engelenpoort van 5 mei die om 5:55 opent en om 23:55 sluit geeft je de kans om samen met je beschermengelen en je Hoger Zelf een stappenplan te maken waar je dan direct ook mee aan de slag kan. De Engelenpoort van 18 mei die op 9:09 opent en om 21:21 sluit geeft je de mogelijkheid om te zien hoe je vordert en wat je al zo snel gemanifesteerd hebt. Daarna kan je ook direct je plannen bijwerken zodat alle actiestappen nog kloppen.


Wat te doen deze maand

  1. In de agenda de engelenpoorten inplannen

  2. Ben je nog steeds op je happiness pad?

  3. 5 mei met je Beschermengelen en je Hoger Zelf een stappenplan maken voor je plannen

  4. 18 met je Beschermengelen en je Hoger Zelf kijken wat er al gemanifesteerd is en plannen bijsturen

  5. Kaarten trekken voor wat te laten, wat te blijven doen & waaraan te beginnen bij beide Engelenpoorten.          Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.