Volle maan met gedeeltelijke verduistering en vergevingsritueeltje

De volle maan in Steenbok om 6.44 met een verduistering die vandaag op 5 juli gedeeltelijk is en ook maar deels te zien is tussen 5:05 en 7:56 geeft ons wat om over na te denken. De energie van Steenbok is die van een rots in de branding, maar met een gedeeltelijke verduistering zou ik meer denken aan waar ben je te hardnekkig en koppig? Kan je anderen ook vertrouwen dat ze wat werk van je af kunnen nemen. Je hebt de neiging om te denken dat je altijd alles alleen moet doen en dat mensen er niet voor je zijn wanneer jij het nodig hebt. Gelukkig hebben we daarvoor een kaartlegging met een vergevingsritueeltje verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020


 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandagavond.
De ene keer gaat het om engelen informatie over wat er aan energie speelt(geen persoonlijke vragen) met een
engelenkaartlegging en visualisatie en de andere keer doen we een groepsheling.

 


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 

Leren bij Engelencursus

Volgend weekend kan je weer leren te Helen met de Engelen. Een van de grote verrassingen daarbij is dat bij het grootste deel van de klachten het meeste werk door Aartsengel Michael gedaan wordt en Aartsengel Rafael meer aanvullend aanwezig is. Deze workshop telt ook mee voor de certificering tot Praktiserend Engelen Expert en die kan je nu gewoon thuis vanaf de bank meedoen of je je nou wel of niet wilt certificeren.

 
De dag erna hebben we weer een Derde Oog Ontwikkelen dag waarin je echt alles leert over de spirituele anatomie van het derde ook en waarom mensen niets zien terwijl ze wel ergens hun derde oog hebben laten openen. Daar zijn namelijk meerdere redenen voor. Aan het eind van die dag weet jij alles wat jij nodig hebt om succesvol helder te zien.


Dit zijn erg gezellige workshops en dat blijft online natuurlijk ook zo. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening.

Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: Leer Mediteren

Sind begin maart staan we als mens allemaal onder druk. Mentaal moeten we er mee omgaan dat onze dagelijkse kleine rituelen niet meer hetzelfde zijn zoals naar het werk gaan en omgang met anderen. Dat levert veel stress en irritatie op. De cursus leer mediteren helpt je om je innerlijke rust weer terug te vinden en je zo een stuk beter te voelen. 


Met deze cursus leer je dan ook in 21 dagen tot 30 minuten te mediteren onder begeleiding van Victor. Zelfs de korte meditaties aan het begin zorgen al voor diepe ontspanning. Volg de link en bekijk ook zeker even het grappige filmpje over waarom mensen te vroeg stoppen met mediteren en klik even op de curriculum tab om de gratis proeflessen te proberen.   Meer informatie en de proeflessen vind je hierLeren mediteren met Victor Jirka


Tarot Tip: De Koninginnen

In de categorie Hofkaarten de Koninginnen. Deze dames zijn niet voor de poes. Ze hebben duidelijk invloed op hun omgeving, alleen doen ze dat meer op de achtergrond. Hun algemene rol is begrijpen en zorgen. Dat gecombineerd met hun element maakt dat ze een specifieke rol vervullen.


Zo is de Koningin van Zwaarden een persoon waar je met nuchtere feiten aan moet komen. Denk je haar voor de gek te houden dan zal dat verbaal ongenadig afgestraft worden want de waarheid is voor haar heel belangrijk.


De Koningin van Staven is de meest sociale dame van de dames. Ze is overal te vinden waar mensen bij elkaar komen en vindt het dan ook moeilijk om plekjes in haar agenda te vinden voor andere zaken. Zij zal je graag helpen maar je kan haar agenda niet in de war sturen want ze heeft ambities. Netwerken staat bij haar in een hoog vaandel. Zoek je contacten dan is zij de juiste persoon.


De Koningin van Bekers is het schoolvoorbeeld van de zorgende liefdevolle moeder. Sociale contacten met name vrienden en familie staan voorop bij haar. Ze is emotioneel en wanneer je haar hulp nodig hebt dan kan je het best vanuit je hart spreken om haar aandacht en hulp te krijgen.


De Koningin van Munten is de moeder die werkelijk alles onder controle heeft. Het huis in perfecte staat, de agenda’s van iedereen zijn gesynchroniseerd en ze houdt tijd over voor gezelligheid naast het weg brengen van haar kinderen naar hun activiteiten en haar eigen baan. Deze dame heeft leiderskwaliteiten en alles op het fysieke en materiële vlak onder controle.


Tarot Tip van Engelencursus

 

Volle maan eclipslegging    

Deze legging helpt je bij de Volle Maan met gedeeltelijke eclips in Steenbok. Het kan dan hard zijn om je hoofd erbij te houden en niet alles persoonlijk op te vatten. Ook is er een en ander te vergeven. Daarom ook een klein vergevingsritueel om te doen. Deze legging is bijzonder geschikt voor de Tarot maar kan ook met de Engelen Orakel kaarten gedaan worden.


Nodig dit keer Zadkiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging en dit keer je ritueeltje was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

 1. Hoe zouden mijn ambities anderen kunnen kwetsen?

 2. Hoe vind ik de balans tussen ambitie en het volgen van mijn hart?

 3. Hoe communiceer ik liefdevol met anderen?

 4. Hoe kan ik meer vanuit mijn gevoel mijn keuzes maken?

 5. Heb ik genoeg doelen in mijn leven of misschien wel te veel?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Maan Eclipslegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Vergevingsritueeltje

Dit simpele vergevingsritueel doet meer dan je in eerste instantie denkt. Neem er gewoon even de tijd voor en je zal merken dat je je erna veel beter voelt.

Zorg voor wat ongestoorde tijd, een A4 vel, een pen en een aansteker.

 • Denk nog even na over de reading en vooral ook de mensen die daarbij betrokken zijn

 • Overweeg wie er vergeving nodig hebben, het is heel goed mogelijk dat jij dat bent in plaats van anderen

 • Schrijf de namen op van deze personen 

 • Ga nu een voor een de lijst langs en bij elke persoon

  • haal je deze voor de geest en vergeef je met je hart

  • dan adem je een keer in en zeg je op de uitademing gemeend: " Ik vergeef je" 

  • Als laatste doe je dit ook voor jezelf als je jezelf niet op de lijst had gezet.

 • Verbrand nu op een veilige plek de lijst.


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat de nieuwsbrief je weer vooruit helpt en je vergevingsritueeltje opluchtig gebracht heeft. Wwie weet zie ik je binnenkort in mijn virtuele lesruimte voor een gezellige maar vooral ook informatieve workshop met mooi engelenwerk.Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies