Volle Maan in Steenbok en gratis online zomer retreat


Deze volle maan brengt veel en soms heftige emoties met zich mee en vooral in relationele kring. Het is goed te bedenken dat jij niet de enige bent die in deze energie zit, maar de mensen om je heen ook. Een directe benadering kan als teveel worden ervaren. Wees daarom sensitief naar anderen en jezelf toe. Het is nu een mooi moment om situaties af te ronden met tact. Ook heeft deze volle maan in Steenbok een energie die zich bezig houdt met je werk en alles wat daar gebeurt. Verderop in deze nieuwsbrief vind je hiervoor een kaartlegging.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

  

 Leef Bewust, Beleef de Zomer

De Zomer start maandag en we hebben er allemaal zin in. Meer ruimte om dingen te doen met elkaar zorgt er waarschijnlijk voor dat we een heel sociale periode tegemoet zien. IK heb er zin in, maar onze Ziel wil natuurlijk ook aan bod komen. Dit Zomer werkboek maakt het gemakkelijk om in contact te blijven met je Ziel. Door dagelijks het weekthema even voor de geest te halen en waar mogelijk daar overdag bewust mee om te gaan, zal merken dat bewust leven simpel te doen is. Dat maakt dat je in de flow blijft en alles in je leven soepel verloopt. Per week is er een channeling, kleine actie en simpele zomermagie en een leuke onofficiële feestdag om mee aan de slag te gaan.


Was je eerder al begonnen met het Lentewerkboek dan kan je nu meteen door de Zomer in met dit vervolg.


2021 Leef Bewust Beleef de Zomer werkboek

Leren bij Engelencursus

Op 26 en 27 juni kan je meedoen met de Leer de Tarot Lezen workshop. In 2 dagen leer je gemakkelijk de kernwaarde van elke kaart, waarom de enge kaarten helemaal niet eng zijn, hoe de structuur van de Tarot is en hoe diverse leggingen te doen. We oefenen veel in dit weekend zodat je een werkende kennis hebt van de Tarot aan het eind van de les. Al het materiaal dat je nodig hebt krijg je bij de cursus. Aanmelden kan uiterlijk tot en met woensdagmiddag want een en ander moet op de post.


Ik zie je graag in mijn Zoom lesruimte voor deze gezellige cursus. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Zoom groepslessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

  

Thuisstudie: Maak Kennis met de Aquarius Angels

Tijdens deze thuisstudie maak je contact met elk van 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke Aquarius Angel heeft zijn/haar eigen specialiteit waarmee ze je kunnen helpen. Jij kan met deze engelen een voor een aan de slag gaan en aankaarten wat voor jou belangrijk is. Ze zullen je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling. 

  

Deze thuisstudie cursus is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot engelen en zelf hun energie wil ervaren. Deze thuisstudie cursus kan als introductie gezien worden voor de krachtige Aquarius Angels Healing workshop. Meer informatie vind je hier


   
Maak kennis met de Aquarius Angels thuis online leren

Uitnodiging voor het gratis online retreat: Op weg naar Liefde

Een paar maanden gelden werd ik door Danielle Hermeler benaderd om mee te werken aan een zomer retreat met de titel Op weg naar Liefde. Het thema is bij jezelf blijven in onrustige tijden. Daneielle praat er met 7 gastsprekers over waarvan ik er een ben. We hebben een heel leuk interview gehad en ik nodig je van harte uit om je aan te melden voor dit gratis online retreat. Ik zal daar bij uitzondering in de komende dagen nog een paar emails over sturen. Daarna gaan we terug naar de normale wekelijkse nieuwsbrief.


Gratis online retreat Op weg naar Liefde

Tarot Tip: Grotere stappen maken

Wanneer je eenmaal aan je spirituele groei begint is een van de dingen die ik veel bij mensen zie dat ze graag sneller vooruitgang willen boeken. Dat kan wanneer een poosje alleen met de grote arcana werkt. Doe deze week eens een legging met 3 kaarten. Welke les leer ik nu, welke komt hierna  en welke daarna. Door te kijken naar wat elkaar opvolgt kan je mogelijk meerdere dingen op één hoop gooien en meerdere lagen van eenzelfde situatie helen. Grotere stappen!


Tarot Tip van Engelencursus

  

Volle Maan in Steenbok legging    

Deze week hebben we een Volle Maan op donderdag en deze brengt nog wel wat energie met zich mee. Een mooi moment om deze legging te doen.

Schrijf na de legging wat je los wilt laten op een klein stukje papier en verbrand het na je legging. 

  

Nodig dit keer Aartsengel Metatron uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe ga ik het beste om met prioriteiten op werkgebied?

  2. Wat is de beste manier om nu mijn project dat afgerond moet worden zo goed en efficiënt mogelijk af te maken

  3. Wat/Wie houdt me gemotiveerd om door te pakken

  4. Hoe zal mijn Hoger Zelf me hierbij ondersteunen

  5. Wat zal het resultaat me brengen

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je naar gratis de online engelen kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de legging nuttig voor je was. Ik ben weer helemaal klaar voor consulten en cursussen en hoop je snel online te zien. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies