Leef Bewust, Beleef de Zomer Werkboek

De Zomer is de tijd waarin je meer buiten bent en dat gaat vaak gepaard met de gezelligheid van terrasjes, barbequen en gezellige avonden in de tuin. Spiritualiteit ligt dat vaak wat op een lager pitje en dat resulteert er weer in dat je tegen de hergst energetisch vastloopt in plaats van in de flow te zijn. Het Zomer Werkboek zorgt ervoor dat je bewust leeft en authentiek leeft. Zie het als een spiritueel dagboek met prompts die je dagelijks maar een paar minuten kosten en waardoor je toch heel bewust door de Zomer gaat en als persoon groeit en gelukkiger wordt. 


De pdf van dit Zomer  werkboek heeft 96 pagina's en 15 thema's die elk een week onder de loep genomen worden zodat je bewust spiritueel groeit en aan een gelukkiger leven werkt.


Dit vind je in het Zomer Werkboek per week

  • Een inspirerende Quote

  • Een channeling van de engelen

  • Kleine actiestappen

  • Een begeleidende kristal

  • Journaal pagina's

  • Een leuke feestdag

  • Simpele Zomermagie 

Dit Zomer werkboek is ook mooi naast de Spirituele Jaargids 2021 te gebruiken waarin onder andere de Engelen Horoscoop, Engelenpoorten en kaartleggingen staan.


Leef Bewust, Beleef de Zomer werkboek 2021 


Leef bewust beleef de Zomer
Wat klanten van seizoens werkboeken vinden


Dit Werkboek symboliseert een "wijze vriend" die 24/7 bij je is en die je mag raadplegen zonder angst dat je teveel tijd opeist.


Marie Hildegard Asin
Hallo Annelies,


Het Lente werkboek is echt alles omvattend. Je kan er veel uithalen op verschillende vlakken. Het boek geeft je inzichten, adviezen en bewustwordingen. Je kan er magisch werk uit halen wat je niet alleen in de lente hoeft te doen. Het boek zorgt ervoor dat je spiritueel groeit, je heldere kanalen getraind worden en je trillingsfrequentie verhoogd wordt. Dit alles zorgt ervoor dat je al snel merkt dat je ervan groeit. 


De makkelijke toegankelijkheid van het boek maakt dat het voor iedereen geschikt is. Of je nu net met spiritualiteit bent begonnen, of dat je al jaren ermee bezig bent. Het zal je doen groeien en bloeien. Naast het spirituele uitgangspunt van het boek, is het boek ook lekker speels en worden de dingen op een speelse manier uitgelegd, wat het tevens lekker luchtig maakt.


Een aanrader voor ieder die wat leuks voor zichzelf wil doen, en er ook van wil leren en groeien.

Frank Bol
 

Hi Annelies,


Ik heb het gisterenavond gekocht en hij is te gek. Mooi vormgegeven en interessant.


Goed gedaan Annelies, ik ben er blij mee 


Vanna