Versoepeling regels

De energie voor komende week is er een waar we uitgenodigd worden om onze innerlijke kracht te vinden. Met meer versoepelingen van de coronarichtlijnen in het verschiet wordt het voor een aantal mensen echt moeilijk om zich nog aan de regels te houden. Aan hen wil ik vragen om ook aan anderen te denken. Je hoeft je zelf niet ziek te voelen om het virus te verspreiden en te weinig afstand naar een ander omdat je dan een splitseconde sneller door de winkel kan gaan, kan voor die andere persoon of hun dierbaren een groot drama worden.


Zoals je overal leest en hoort: “we moeten dit samen doen”. Voor mij als persoon aan de rand van de kwetsbare groep verandert er helemaal niets. Ik blijf zoveel mogelijk binnen, heb geen contacten met mensen anders dan mijn man of de mensen die ik 100% vertrouw. Simpelweg omdat ik nog te veel te doen heb om een ziekte te riskeren die mijn longen permanent nog verder kan beschadigen en daarmee mijn functioneren en levenskwaliteit.


Ik gun iedereen wel het plezier om straks in juni weer naar een terras te kunnen gaan en meer vrijheid te hebben. Dus geniet er vooral van maar met respect voor de ander. Zo komen we deze coronaperiode wel door.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020


 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdagavonden.
Op de maandagen geven de engelen informatie over wat er aan energie speelt(geen persoonlijke vragen) met een
engelenkaartlegging en visualisatie en op woensdag wordt de visualisatie aangepast naar een groepsheling.

 


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 

Leren bij Engelencursus 

Volgend weekend is het Pinksteren en heb ik ook even vrij, maar zaterdag 6 en zondag 7 juni geef ik weer de Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops. Dit keer ook via Live Videoles. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen maar na aanmelden en benodigde informatie ontvangt om direct vanuit je huiskamer mee te doen. Ik verheug me erop want naast dat je veel leert zijn dit erg gezellige workshops en dat blijft natuurlijk zo. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: Leer Mediteren

De laatste maanden staan we als mens allemaal onder druk. Mentaal moeten we er mee omgaan dat onze dagelijkse kleine rituelen niet meer hetzelfde zijn zoals naar het werk gaan en omgang met anderen. Dat levert veel stress en irritatie op. De cursus leer mediteren helpt je om je innerlijke rust weer terug te vinden en je zo een stuk beter te voelen. Met deze cursus leer je dan ook in 21 dagen tot 30 minuten te mediteren onder begeleiding van Victor. Zelfs de korte meditaties aan het begin zorgen al voor diepe ontspanning. Volg de link en bekijk ook zeker even het grappige filmpje over waarom mensen te vroeg stoppen met mediteren en klik even op de curriculum tab om de gratis proeflessen te proberen.   Meer informatie en de proeflessen vind je hierLeren mediteren met Victor Jirka


Tarot Tip: De 9-ens

In de kleine Arcana serie van de getallen kijken we dit keer naar de 9-ens. De 9 is een kaart die binnen de cyclus van 1(Aas) tot 10 er bijna is en laat zien hoe je ervoor staat binnen dat element. Wanneer we naar de zwaarden kijken zie je direct al dat dit geen goede plek is om mentaal te zijn. Je ziet iemand rechtop in bed zitten. Deze persoon heeft een slapeloze nacht. Je kent het vast wel dat je zo blijft malen over een onderwerp dat je het niet los kan laten. De Staven kaart laat iemand zien die zijn ambities najaagt en er toch wat gehavend uitziet. Dat kan heel goed gebeuren wanneer je jezelf opzij schuift voor andere zaken. In de bekers kaart zie je iemand die tevreden met zijn “bekers” oftewel relaties is. Hier gaat het een stuk beter. De laatste kaart die je ziet is de munten. Deze dame heeft langzaam maar zeker alles op de rij gezet en haar leven vorm gegeven. Precies zoals zij het wil.


Het is belangrijk om niet alleen in gedachten of actie(staven) te blijven hangen, maar je ook te richten op relaties en het fysieke om een afgerond geheel te krijgen.


Tarot Tip

 

Genieten legging    

Met meer versoepelingen van de regels komt nu het genieten buiten ook wat meer aan bod. Maar kan je nog wel zorgeloos genieten? Raak je al gespannen wanneer je er aan denkt om ergens naartoe te gaan waar je ook andere mensen tegenkomt? Hoe kan je daar het beste mee omgaan?  Deze legging helpt je daarbij en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.


Nodig dit keer Jeremiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heb jij nodig om eens echt te genieten?

  2. Waar maak je je zorgen over dat dit zou kunnen verpesten?

  3. Hoe los je dat op?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Genieten legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je deze nieuwsbrief met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging je weer een beetje verder helpt. Mijn boeken ENGELEN HELEN en ENGELEN EN DE ZIEL zijn nog tot het eind van de maand met 50% korting te koop, laat die kans niet liggen.  Geniet in de komende tijd van de versoepelde regels maar blijf veilig en houd afstand :-)

 

Annelies