Spirituele groei door acceptatie

Deze week is de energie er een van spirituele groei die komt door onze weerstand te overwinnen en te accepteren wat er gaande is in ons leven. Laten we gewoon ontvankelijk zijn voor de energieën maar er niet reactief op zijn. Rustige waarneming en overweging van wat het is dat er om ons heen gebeurd. Die energie zal zich vooral op relationeel en emotioneel gebied uiten. Houd daar rekening mee en wees aardig voor jezelf en anderen. Verderop in deze nieuwsbrief vind je een kaartlegging om je hierbij te helpen.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus

Er is even een leerpauze in het normale lesrooster. Maar het kan goed zijn dat ik nog met een paar korte workshops kom in de komende maanden die dan eenmalig zijn of dat er meer online workshops verschijnen die je kan doen op het moment dat het jou uitkomt en waar je ook maar bent. Ik houd je daarvan natuurlijk op de hoogte in de nieuwsbrieven en op Facebook. Ondertussen kan je natuurlijk ook lid worden van de Facebookgroep Engelencursus Engelen Dagkaart waar je dagelijks de getrokken kaart met een uitgebreide boodschap kan vinden. Wel alvast de workshops voor na de zomer zoals ze nu staan gepland.


Dit zijn erg gezellige workshops en dat blijft online natuurlijk ook zo. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening.

Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: Maak Kennis met de Aquarius Angels

Tijdens deze thuisstudie cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling. 

  

Deze thuisstudie cursus is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot engelen en zelf hun energie wil ervaren. Deze thuisstudie cursus kan als introductie gezien worden voor de krachtige Aquarius Angels Healing workshop. Meer informatie vind je hier


   
Maak kennis met de Aquarius Angels thuis online leren

Tarot Tip: De Koningen

In de categorie Hofkaarten zijn dit keer de Koningen aan de beurt. Zij zijn de hoogste rang binnen de hofkaarten en hebben de meeste macht. Ze staan deels ook voor het archetype van de mannelijke energie binnen hun element. De Keizer is echter het overkoepelende mannelijke archetype in de Tarot maar laten we voor nu bij de Koningen blijven.


De Koning van Zwaarden is de strateeg, hij overweegt en plant vooruit en is rechtvaardig. Je kan deze koning in banen als generaal of rechter verwachten. Deze Koning houdt er niet van tijd te verliezen door dingen twee keer te moeten zeggen of doen en heeft echt helemaal niets met emotionele betogen. Wat bij hem werkt – als je zijn hulp zoekt -  is logica en goed onderbouwde argumenten.


De Koning van Staven is een echte visionair en heeft veel charisma. Je zal hem in sales, marketing en de entertainment wereld vinden of ergens waar hij zijn passie kwijt kan in de milieubescherming. Wanneer je van deze Koning hulp wilt dan is het nodig dat je hem weet te raken in zijn passie en ambities.


De Koning van Bekers is een persoon die emotioneel volwassen omgaat met de situaties en relaties in zijn leven. Hij werkt het liefst voor stichtingen en zorgorganisaties. Heb je hulp van hem nodig dan kan je het beste een beroep doen op zijn gevoel laat ook merken wat zijn hulp voor je zal betekenen, want dat is voor deze gevoelspersoon een drijfveer.


De Koning van Munten kan je zien als de manager, het liefst van een bank want daar is het geld te vinden. Niet dat deze Koning alleen op geld gefixeerd is maar omdat hij een natuurlijke aanleg heeft om van geld meer geld te maken. Hij heeft in zijn directe omgeving alles onder controle en weet goed te delegeren. Heb je zij hulp nodig dan is het belangrijk om met data te komen die je plan ondersteunen. Hij ziet het graag goed gepland en uitgewerkt anders stuurt hij je weg om er nog eens over na te denken. Verder zal hij je graag helpen wanneer een plan levensvatbaar is of wanneer je echt praktische hulp nodig hebt.


Tarot Tip van Engelencursus

 

Emoties accepteren legging    

Deze legging helpt je om je spirituele groei te ondersteunen terwijl je accepteert hoe je je voelt over situaties en relaties. Dat maakt dat je gewoon kan reflecteren over situaties in plaats van reactief te zijn en daarmee soms het verkeerde te doen of zeggen op een ongelukkig moment. Deze legging is bijzonder geschikt voor de Tarot maar kan ook met de Engelen Orakel kaarten gedaan worden. 

  

Nodig dit keer Jeremiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging en dit keer je ritueeltje was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar ben ik op mijn spirituele groeipad?

  2. Hoe kan ik het beste de huidige situatie accepteren?

  3. Waarin zal ik groeien in de komende fase?

  4. Wat kan ik doen om die groei te bereiken?

  5. Wat willen de engelen dat ik hier verder nog over weet?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Spirituele groei door acceptatie legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de legging nuttig voor je was. Ik ben er even een weekje tussenuit en hoop dat we van het mooie weer kunnen genieten in eigen land. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies