Nieuwe Maan in Weegschaal

Je hebt je misschien afgevraagd waar de nieuwsbrief was de afgelopen weken. Wij hebben twee weken vrij genomen en ik heb echt even niks gedaan Net voor onze vakantie hebben we een prachtige Angel Blessings Day gehad en de Lichttempel die daarbij is opgericht stuurt nog steeds prachtige zegeningen de wereld in.


Vrijdag 16 oktober om 21:32 is er weer een nieuwe maan, dit keer in Weegschaal en dat staat volledig in het teken van balans. Je kan je de weegschaal wel voorstellen hoe deze gemakkelijk uit balans kan raken. Ook ligt de focus op relaties. Dat gecombineerd met de nieuwe maan geest aan dat het een mooi moment is om je te richten op gebalanceerde nieuwe start met of een doorstart in je relaties. Natuurlijk vind je daar een kaartlegging voor verderop in de Nieuwsbrief


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus

Komend weekend kan je weer meedoen aan de workshop Leer de Tarot Lezen, een tweedaagse waarin je leert met de Tarot te werken ook als je denkt dat dit je nooit gaat lukken. Je leert hoe de Tarot in elkaar zit en hoe je een goede reading geeft. We beginnen met de “enge” kaarten, die totaal niet eng zijn, door het gebruik van de “Tarotbril” zie je de werkelijke boodschap. Meld je bijtijds aan zodat je het lesmateriaal ook voor de cursus in huis hebt.


Ondertussen ben ik ook al druk met de Magische Midwinter Momenten die dit jaar op 20 december weer gehouden wordt.


Onze workshops zijn ook online erg gezellig met de ruimte om te socializen, dat gebeurt dan net als altijd in de pauzes. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening. Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte om je spirituele groei vooruit te helpen. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


groepslessen in Zoom bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

 

 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

 

Thuisstudie: Maak Kennis met de Aquarius Angels

Tijdens deze thuisstudie cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling. 

  

Deze thuisstudie cursus is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot engelen en zelf hun energie wil ervaren. Deze thuisstudie cursus kan als introductie gezien worden voor de krachtige Aquarius Angels Healing workshop. Meer informatie vind je hier


   
Maak kennis met de Aquarius Angels thuis online leren

Tarot Tip: Vegetatie

Op de Tarotkaarten zie je ook regelmatig begroeiing zoals struiken, bomen bloemen en dergelijke. Zoals je inmiddels wel begrijpt heeft zo ongeveer alles op de kaarten betekening, dus ook de vegetatie. Eerder toen ik het in de Tarot Tip over wind had kwamen de bomen al even aan bod. Maar kijk ook naar al het overige dat je kan vinden. Struiken kunnen er weelderig uitzien of enigszins verrot met een bruin kleurtje ertussen. Grote zonnebloemen en rijp fruit komen regelmatig voor als begroeiing of decoratie op bijvoorbeeld een troon. Wat zegt dat over de persoon of de situatie op de kaart? Wat als het een dorre woestijn is? Besteed daar aandacht aan wanneer je een vraag hebt gesteld en de kaarten op tafel liggen. Het geeft net dat beetje meer diepgang.


Tarot Tip van Engelencursus


 

Tarot

Je ziet regelmatig de Tarot tip maar misschien heb je helemaal geen Tarot kaartenset. Wij hebben die in de webwinkel beschikbaar. Wie weet leer je door de wekelijkse tips te volgen zomaar een leuke nieuwe hobby. Ik heb al 20 jaar veel plezier van het werken met de diverse Tarot sets. Toch blijft de Rider Waite Tarot een van mijn favoriete kaartensets omdat het zo ontzettend duidelijk is en de standaard op Tarot gebied. 

 

Rider Waite Smit Tarot kaartenset

 

Nieuwe Maan in Weegschaal legging    

Deze legging helpt je om gebruik te maken van de energie van de Nieuwe Maan in Weegschaal en zo balans in je gevoelens en relaties te brengen. Deze legging is bijzonder geschikt voor de Tarot omdat die vaak meer praktische informatie geeft, maar kan ook met de Engelen Orakel kaarten gedaan worden die een iets abstractere spirituele benadering hebben. 

  

Nodig dit keer Aartsengel Chamuel uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging en dit keer je ritueeltje was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe kom ik beter in contact met mijn gevoelens?

  2. Hoe breng ik balans in mijn gevoelens?

  3. Wat kan ik doen om balans in mijn relatie te brengen?

  4. Welk effect heeft dat op mij?

  5. Welk effect heeft dat op de ander?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe Maan in Weegschaal legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de legging nuttig voor je was. Ik ben weer helemaal klaar voor consulten en cursussen en hoop je snel online te zien. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies