Nieuwe maan energie

De energie van de nieuwe maan die net geweest is geeft ons een periode van groei. Tijd om nieuwe dingen te starten of aan iets te beginnen waar je al een poosje over nadenkt. Tegelijkertijd is er ook de anderhalve meter samenleving waar we aan wennen en onze draai vinden. Wat doet dit met ons? Als mens worden we er aan herinnerd dat de mensen in ons leven het belangrijkst zijn. Het daagt ons ook uit om niet in paniek te raken en ons hoofd erbij te houden. Over-bezorgdheid is net zomin goed als te laks zijn en denken dat het allemaal wel mee valt. Hier de balans in vinden en onze weg in deze samenleving ontdekken is wat nu nodig is en dit doen we door onze innerlijke kracht aan te boren.

 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdag avonden.
De engelen geven informatie over wat er aan energie speelt, een engelenkaartlegging
over deze situatie (geen persoonlijke vragen) en een visualisatie.Engelencursus Nieuwsbrief 2020 

Leren bij Engelencursus 

In mei geef ik twee Aquarius workshops via live video lessen. De Aquarius Akasha Reading & Healing is een tweedaagse workshop waarin je leert hoe je de Akasha opent om antwoorden te vinden op levensvragen, karma te helen en je levenscontract aan te passen. Wat speciaal is aan deze Akasha workshop is dat er een nieuwe laag binnen de Akasha geopend is door de Aquarius Angels. Zij geven inzichten en heling in de Akasha met hun bijzondere energie op een heel nieuw niveau.


De andere is de Aquarius Angels Healing Gevorderd. Daarin leer je meer technieken om mee te werken als healer en het is de voorloper op de enige AAH Trainer workshop op 27 en 28  juni die in de komende twee jaar gegeven wordt. 


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik

  

Thuisstudie: 

Met de thuisstudie Engelen in je dagelijkse leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden, wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen.

 

Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn.


Van beginner tot gevorderde kun je in deze thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan. 

 

Engelen in je Dagelijkse Leven online cursus

Tarot Tip: Ja of nee?

De tarot heeft zoveel mogelijkheden om tot antwoorden te komen. Meestal wordt er gezocht naar open vragen zodat er betere antwoorden kunnen komen, maar soms wil jij of de persoon waar je voor leest echt alleen maar weten of het antwoord ja of nee is. Wat doe je dan? De simpelste manier is je tarotdeck in tweeën te splitsen en de ene helft omgedraaid terug te steken tussen de andere kaarten. Schud alles dan een paar minuten goed en stel de vraag met de intentie dat een gewoon getrokken kaart “ja” betekent en een kaart die op de kop ligt “nee” betekent. En voilà daar is je antwoord. 


Tarot Tip

 

Innerlijke kracht legging

Het zijn uitdagende tijden, maar een mens kan maar zolang stil zitten en ondertussen zijn we zo’n 6 weken verder. Dat is meestal wanneer het nieuwe er af is en we beginnen onze weg te zoeken. Vind met deze legging de balans en je weg in de nieuwe anderhalve meter samenleving door je innerlijke kracht aan te boren. Deze legging is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.


Nodig Michael en Jofiël uit voor deze legging.


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat is er uit balans?

  2. Waar leidt mijn weg naar toe?

  3. Hoe boor ik mijn innerlijke kracht aan?

  4. Wat is het resultaat dat daaruit voortkomt?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Boor je innerlijke kracht legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Dat is het alweer voor deze laatse nieuwsbrief van april. Vier Koningsdag lekker thuis met de mensen waar je van houdt en wie weet zie ik je bij een van de live video lessen of vermaak je je met een online cursus.

 

Annelies