Frustraties door de voorschaduw van Mercurius Retrograde           

Deze week zitten we al in de voorschaduw van de Mercurius retrograde die op 31 oktober start. Dat betekent dat we nu al spanning waarnemen. De kans is groot dat het al dagen  voelt alsof je vastgelopen bent. Je weet dat je actie moet ondernemen om de veranderingen die gaande zijn te ondersteunen en in de goede richting te brengen, maar je kan jezelf er nauwelijks toe zetten. Dit hoort typisch bij de energie van dit moment en zal de komende week nog wel doorgaan… en dat terwijl je zo dichtbij het afronden van je plannen bent. Om je te helen heb ik daarvoor een legging gemaakt.


Prijsvraag

Heb jij nog fantastiche ideeën voor de naam van onze engelendag die volgend jaar gehouden wordt? Wil je meedoen en precies weten waar dit over gaat en wat je kan winnen? Klik dan hier


Engelencursus nieuwsbrief

Magische Midwinter Momenten

Op 22 december 's morgens om 5:19 is het midwinter en laten we dit keer onze Magische Midwinter Momenten ook op de 22e gepland hebben! De engelen bereiden ons voor op 2020 en dit jaar is dat extra belangrijk want we beginnen een nieuwe decennium. Dit komt met een nieuwe energie en nieuwe kansen en uitdagingen. Ben jij er klaar voor of wil je liever ook precies vooruit weten wat je energetische - en dus ook qua emoties en manifestaties - kan verwachten? Kom dan naar de Magische Midwinter Momenten om te leren over de energie per maand en de engelenpoorten die er in 2020 zijn. We gaan dan ook meteen in op wat die engelenpoorten brengen en hoe jij daar optimaal gebruik van maakt. 


Klik hier om je aan te melden voor deze bijzondere dag.


Magische Midwinter Momenten op 22 december 2019

 

Tarot Tip

In de Tarot is elke kaart doordrenkt met symboliek, om nu een volledige uiteenzetting te doen over alle symbolen binnen de Tarot gaat te ver voor deze nieuwsbrief  want je kan er een boek over schrijven. Voor nu wil ik het hebben over een van de meest voorkomenden symbolen op Tarotkaarten en dat zijn de bergen. Bergen staan voor obstakels op ons pad, uitdagingen en ja zelfs problemen die we tegenkomen. De vorm van deze bergen op de achtergrond is al veelzeggend. Neem eens een paar kaarten uit de Tarot om de bergen te onderzoeken. Je zal zien dat er glooiende heuvels zijn maar ook spitse scherpe puntige bergen. Als je dit zou moeten vergelijken met situaties in je dagelijkse leven dan kun je je voorstellen dat een glooiende heuvel heel anders is dan een spitse scherpe berg. Bergen kunnen ook voor iets zitten zoals de zon die erachter weer opkomt... wat wil dat zeggen denk je?


Tarot Tip symboliek bergen

Cursussen 

Veel van onze problemen en klachten komen voort uit karma. Dat zijn onverwerkte situaties en emoties en vaak ook beloften die we in andere levens meegemaakt hebben. Deze dingen gaan door de levens heen met de ziel mee totdat dit karma geheeld wordt. De workshop Karma-Toekomst sessies leert je daar heel effectief mee omgaan en in je alternatieve praktijk hoe je daar klanten mee kan helpen.


We zien je graag bij in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen september oktober 2019 engelencursus

  

 

E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

 

Heb je de tweede jaargang afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de Wicca Derde Graad Jaargang informatie


 

Mercurius voorschaduw kaartlegging  

Dit keer heb ik de legging afgestemd op de energie van de Mercurius voorschaduw en heb ik gekozen voor een 4-kaartlegging. De legging helpt je te begrijpen wat er speelt en wat gedaan kan worden om alles in rustig vaarwater te leiden zodat je minder stress ervaart. Stel per kaartpositie de vraag die je onder het plaatje vindt en schud de kaarten om er steeds 1 te trekken. Je kan deze legging thuis zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot. 


Nodig dit keer aartsengelen Chamuel en Michael uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waarom voel ik me geblokkeerd?

  2. Hoe kan ik dat oplossen?

  3. Welke actie kan ik nu het beste ondernemen?

  4. Wat is het resultaat?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Mercurius voorschaduw legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief over de voorschaduw van Mercurius. Voorkom onnodige stress door de kaartlegging te doen. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies