Irma, herfstweer en je gezondheid

Nadat Irma het Caribisch gebied deels verwoest heeft, is ze nu sinds een goede dag aan haar tocht door Florida bezig. De meeste plekken kennen Rob en ik persoonlijk omdat we de laatste jaren in plaats van een zomervakantie in november richting Florida gaan. We zien steden die we kennen een pak slaag krijgen van de genadeloze wind en daarna onder water staan. Ik hoop dat het vooral bij materiële schade blijft en de mensen er daar goed vanaf komen. Een kleine nieuwsflits vanochtend liet zien dat de brandweer tijdens deze storm toch nog in staat was om een vrouw te helpen bij haar bevalling. Dan mogen we hier blij zijn met wat herfstachtig weer.


De laatste dagen zie en hoor ik het veel om me heen. Mensen die verkouden zijn of een griepje hebben. Dit weekend kwam het ook bij mij langs. Ineens beginnen je spieren zeer te doen en voelt je hoofd wazig en pijnlijk en je hele lichaam gedraagt zich anders dan je gewend bent. Gelukkig heb ik mijn eigen vlierremedie, die ik elk jaar maak, klaarstaan en daar ben ik direct mee begonnen. Al met al blijft het bij wat algemeen ongemak maar zet het niet door naar echt ziek worden.

    

Gezondheid engelen kaart legging voor de herfst en winter

  

Wel heeft het me het idee gebracht om nu alvast een kaartlegging te maken die je kan gebruiken of je je nu ziek voelt of kiplekker. Preventief werken is natuurlijk beter dan genezen. Naast een gezondheidslegging heb ik onderaan de nieuwsbrief nog wat tips geplaatst om je te helpen preventief je gezondheid sterk te houden.


Gezondheidslegging

Deze legging geeft je inzicht in je algemene gezondheid, wat je negatief beïnvloed en wat je kan doen om je immuunsysteem te verbeteren en hoe je emotioneel en mentaal ook sterk kunt zijn. Zo ben je voorbereid op de herfst en winter. Deze legging is geschikt  voor zowel de Engelenkaarten als voor de Tarot. Allereerst vraag je in gedachten je aan de engelen om je informatie te brengen over je gezondheid en hoe die te verbeteren, dan schud je de kaarten en leg je ze naast elkaar uit van links naar rechts.


Gezondheid engelen kaart legging voor de herfst en winter


De kaarten laten het volgende zien

  1. Hoe is mijn algemene gezondheid?

  2. Wat heeft een negatieve invloed op mijn gezondheid?

  3. Wat kan ik doen om mijn immuunsysteem te verbeteren?

  4. Wat kan ik doen om emotioneel in balans te zijn?

  5. Wat kan ik doen om mentaal sterk te zijn?


Laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer je vraag maar half beantwoord is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken. Heb je dus zowel engelen orakelkaarten als de Tarot in huis dan is dit een mooie gelegenheid om ze samen te gebruiken.

 

Ik hoor graag hoe je kaartlegging voor je is uitgepakt, mail me gerust je inzichten.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 5-kaart gezondheidslegging doen. Volg gewoon de instructies op het scherm. Wil je zelfstandig de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Kijk ook even naar de Aquarius Angels Day die 24 september gehouden wordt. We zullen op deze dag werken aan een Harttempel om zo in een Verlicht Bewustzijn te komen. Hiermee help je jezelf, anderen en de Wereld. Omdat we deze tegenwoordig in onze lesruimte houden is er maar beperkt plek. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt!

Aquarius Angels Day 24 september 2017


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken. Wanneer je gewoon vooraan begint (hoofdstuk 1 is geschiedenis en kan je eventueel overslaan) en de oefeningen doet zoals je ze tegenkomt, dan leer je het vanzelf. Een andere optie is natuurlijk om een keer de Engelen Basis Kennis en de Engelen Kaart Reading workshops te volgen zodat je vol zelfvertrouwen zelf met de kaarten thuis aan de slag kunt.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Deze week kun je op dinsdag 12 september weer een Zentangle basis workshop en op woensdagavond een Engelenkring doen en komend weekend op 16 en 17 september kun je weer leren hoe je Karma-Toekomst Sessies geeft. Deze cursus helpt je voor jezelf of anderen snel de karmische bron van terugkerend probleem te vinden, deze te helen en laat daarna zien wat die inzichten en de healing voor effect hebben op je toekomst. Ook kun je de workshop Maak Kennis met de Aquarius Angels doen. Ik heb ook voor 7 november nog een Zendala workshop in gepland voor de Zentangle liefhebbers.


Bijna alle workshops voor 2018 staan online zodat jij ook bijtijds je workshops in kunt plannen. Er zullen nog een paar nieuwe workshops komen, maar die moet ik eerst uitwerken en er webpagina's voor maken. Wanneer ze er zijn meld ik dat hier weer.


Engelencursus nieuwsbrief Zendala workshopWat kun je verder nog doen om preventief aan je gezondheid te werken?

  • Rust want vermoeidheid haalt je afweersysteem onderuit

  • Drink genoeg water zodat gifstoffen je lichaam gemakkelijk verlaten

  • Blijf positief denken en mediteer zodat je emotioneel en mentaal in balans blijft

  • Zorg dat je ook beweegt, dat helpt stress los te laten en versterkt je immuunsysteem

  • Eet gevarieerd en liefst biologisch

Ik wens je een fijne week toe
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief