Wat komt er in dit nieuwe kwartaal

Wat is het warm hè? Typisch Nederlands natuurlijk om te klagen over het weer :-) Het is of te warm, of te koud of te nat en zo kun je wel doorgaan. Ik ben we blij met het mooie weer omdat we vaak genoeg grijze en koude dagen hebben. Het brengt wat verandering. De natuur wil op dit moment wel graag wat meer water, maar dat zal volgens de weerberichten nog even duren. Laten we er daarom het beste van maken zoals het nu is. Ik ben de afgelopen week druk geweest met voorbereidingen voor de Aquarius Angels Day die op 29 september gehouden wordt en werk ook alvast aan een nieuwe leuke E-cursus met engelen, maar daarover in een volgende nieuwsbrief meer.


In deze nieuwsbrief kijken we naar wat er afgelopen kwartaal allemaal is gebeurt en richten we ons op het nieuwe kwartaal. Door alle veranderingen in de afgelopen tijd ben je anders tegen een aantal dingen aan gaan kijken. De emotionele laag is eraf en je ziet de situatie in een nieuw licht. Het kan zelfs een aha moment geweest zijn, of het mentale kwartje viel heel zachtjes, maar heeft wel degelijk een groot domino effect op jouw leven. Hierdoor raakt alles in een stroomversnelling en je merkt dat je meer energie hebt gekregen. Dit helpt je om de motivatie en discipline op te brengen om een aantal zaken aan te pakken waar je al een tijdje behoefte aan hebt.Engelencursus nieuwsbrief


  

Al met al een is het tweede kwartaal een productieve tijd geweest als het op persoonlijke groei en heling aan komt. Dat kunnen we in het derde kwartaal doorzetten. Door goed voor onszelf te zorgen - fysiek en spiritueel - kunnen we meer uit ons leven halen op diverse gebieden zoals werk, relaties en ontspanning. Daarnaast zal dit ook voor meer spirituele diepgang zorgen waardoor je leven op een geheel nieuwe manier in een stroomversnelling kan raken de komende tijd. Verderop vind je een kaartlegging om je een overzicht te geven voor de komende tijd.


Engelencursus Nieuwsbrief

Wil je ook leren hoe je zelf de Engelenkaarten leest?

Dat kan op zondag 8 juli tijdens de Engelen Kaart Reading dag. Daarin besteden we alle tijd aan hoe een Engelen kaartreading gegeven wordt. Je leert stap voor stap een legging te doen en de boodschap door te geven aan een ander. Natuurlijk betekent dit ook dat je voor jezelf de kaarten kan leggen en lezen. Deze workshop geeft je alle handvatten die je nodig hebt om zelfstandig met engelenkaarten te werken. Je leert hoe de engelen jou gebruiken als boodschapper in combinatie met de kaarten en dat het veel gemakkelijker is dan je zou verwachten. Wist je trouwens dat we tegenwoordig ook reacties van klanten onderaan workshop pagina's zetten, zodat je kan lezen wat mensen van een workshop vinden?


Wil je meteen ook doorzetten en er wat meer diepgang in krijgen dan kun je op 14 juli meteen ook de Engelen Kaart Reading Verdieping doen. In deze workshop gaan we wat dieper in op diverse leggingen om zo beter tegemoet te kunnen komen aan het soort vragen dat mensen stellen. Ook gaan we in op wat je als reader zoal kan meemaken en hoe er mee om te gaan. 


Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen in juli en augustus bij engelencursus

 

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: Er wordt hard gewerkt aan de Tweede Graad
zodat je nog meer gereedschap en spirituele groei tegemoet kan gaan!

 


Wat kan ik in het komende kwartaal verwachten?

Omdat er momenteel zoveel verandert in en om ons heen heb ik dit keer een kaartlegging gemaakt die een globaal overzicht geeft met betrekking tot je leven voor het komende kwartaal. Op deze manier ben je beter voorbereid en kan je daar optimaal mee omgaan en er het beste van maken. Deze legging kan zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden en geeft inzicht in wat je bezig houdt, wat er speelt op het gebied van liefde, spiritualiteit, werk, financiën en gezondheid.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar ligt mijn focus komend kwartaal?

  2. Hoe gaat het financieel?

  3. Wat speelt er op mijn werk?

  4. Hoe is mijn liefdesleven?

  5. Hoe gaat het met mijn gezondheid?

  6. Waar ligt mijn focus spiritueel?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart kwartaallegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Bij onze laatste Manifesteren met Engelen worskhop hebben we ook bezoek gehad van Karin Achten. Zij is een blogster en een bijzonder leuk mens, ik vond het bijzonder haar in de groep te hebben. Ze heeft in een van haar blogs een stukje over het manifesteren geschreven. Je kan het artikel hier lezen en verder rondkijken op haar blog Today I Meet.


Heb jij ook zo'n zin in het nieuwe kwartaal? Ik wel, kijk ook even bij de Engelen Horoscoop voor juli. Veel plezier deze week en tot de volgende nieuwsbrief.


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief