Volle maan en Mercurius Retrograde en uitslag


Uitslag van de Prijsvraag

In de vorige nieuwsbrief had ik een prijsvraag uitgeschreven voor een nieuwe naam voor onze jaarlijkse engelendag. WOW!!!! Wat zijn er veel inzendingen binnen gekomen. Namen die heel bijzonder zijn, namen die ietwat ongepast zijn. Namen die dubbel ingestuurd zijn door verschillende mensen en namen die in eerste instantie wel leuk waren maar waar de afkoring duidelijk weer minder van is. Voor ons ook wel belangrijk omdat we wel eens afkortingen gebruiken in de url of bij het bespreken van workshops. Zo was Dutch Angel Day -> DAD en Aquarius Angels Day -> AAD.  Wat ik niet verwacht had maar zeker leuk vond om te zien was dat er zoveel Engelstalige namen voor de dag kwamen. Nou heb ik dat eerder zelf ook gedaan, maar verwachte dat niet van de inzendingen.


Uiteindelijk heb ik dan een keus kunnen maken en de nieuwe Engelendag zal de komende jaren Angel Blessings Day heten. Daarmee is Hien Nguyen de winnaar  van de prijsvraag geworden. Gefeliciteerd Hien, ik heb je al een email gestuurd om een afspraak te maken voor een consult.


Wanneer je op het plaatje hieronder klikt ga je naar de nieuwe pagina met de informatie voor onze eerste Angel Blessings Day. De mensen die regelmatig naar mijn workshops komen hebben me vast wel eens kort over de incarnatiesferen gehoord, waar wij als engeltjes op aarde vandaan komen. Wil je meer weten en erbij zijn? Lees dan verder op de webpagina


Angel Blessings Day 27 september 2020

 

Volle Maan en retrograde

De volle maan die we morgen hebben valt samen met een Mercurius Retrograde, dat betekent dat er kans bestaat op momenten waarin in een relatie ineens nog onuitgesproken zaken en emoties naar voren willen komen. Deze energie duurt nog tot de 20 van deze maand. Dat betekent dat je door met deze volle maan al eens goed naar jezelf te kijken en je emoties los te laten, je botsingen kan voorkomen. Een goed moment om daar dus iets mee te doen, omdat te ondersteunen heb ik een kaartlegging gemaakt die je verderop in de de nieuwsbrief kan vinden.


Magische Midwinter Momenten

Normaal tref je hier een lijstje aan van de workshops die ik in de komende maanden geef. Dit keer niet want ik ga binnenkort mijn "zomervakantie" doen. Dat betekent dat we half december weer terugkomen en dan blijft er nog 1 workshop over dit jaar en dat is meteen ook de belangrijkste. Het begin van een nieuw decennium en hoe je je daarop voorbereid... De Magische Midwinter Momenten. De dag die je precies vertelt wat er energetisch aankomt volgend jaar, welke Engelenpoorten er zullen zijn - de workshop geeft je dan echt alle informatie... op het web alleen het absoluut hoognodige - en we werken natuurlijk met de engelen al vooruit met alles wat energetisch al gedaan kan worden.  Lees er hier meer over


Magische Midwinter Momenten 22 december 2020Laatste kans op goedkope cd's van Doreen Virtue

Alle Doreen Virtue cd’s gaan voor ongeveer 50% korting weg. Wij zullen de laatste cd’s voordat we op vakantie gaan op 18 november op de post doen, en daarna pas weer op 17 december. Dus wil je nog inkopen voor de feestdagen, dan is het nu een goed moment.


E-cursussen Wicca 

Traditioneel is deze tijd van het jaar het beste om een Wicca Jaargang te beginnen. Wanneer je interesse hebt kun je hier meer lezen over de Jaargangen.


De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier of op het plaatje voor de Wicca Eerste Graad 

.

Wicca Tweede Graad onderzoekt een groot aantal onderwerpen zodat je een specialiteit kan kiezen waar je je dieper in wilt verdiepen. De lessen zijn opgebouwd op dezelfde manier als de Eerste Graad lessen. Daarnaast zijn er 4 Rituele lessen waarin je de theorie van RItuelen leert en een groot scala aan rituelen voor bijna elke gelegenheid krijgt, met variaties. De oefeningen lopen naadloos over naar een wat uitgebreidere vorm. WIl je exact weten wat er in de Tweede Graad behandeld wordt? Klik dan hier of klik op het plaatje voor de Tweede Graad.


De Wicca Derde Graad gaat dieper in op een aantal gevorderde concepten, dit geeft de lessen iets minder volume want je bent langer bezig om de concepten te leren en toe te passen. Ook in de Wicca Derde Graad lopen de oefeningen verder door naar een gevorderd niveau van energiewerk. ben je benieuwd of wil je je aanmelden Klik dan hier of op het plaatje voor de Derde Graad.Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Wicca Derde Graad E-Cursus

 


Tarot Tip

Dit keer in de Tarot Tip wil ik het hebben over wind. Op sommige kaarten zie je niet dat er wind aanwezig is, maar op andere kaarten wel degelijk. Waar je het aan kan zien is bijvoorbeeld een veer op een hoed die een bepaalde kant op waait, of de bomen die er normaal heel recht en netjes uitzien, het bladgroen gaat dan zowat horizontaal over de kaart. Dit zijn de kaarten waar je op kan zien dat er op mentaal gebied nogal wat gebeurt. Afhankelijk van de rest van de kaart kan je dit dan bij elkaar brengen. De kaart hieronder laat ook meteen voor een heel groot deel lucht zien, met wolken en vogels. Allemaal lucht elementen die aangeven dat er op mental gebied iets gaande is. De bomen linksonder laten zien dat de bladeren sterk naar rechts afwijken. Dat is over het algemeen de toekomst. De page in deze kaart is dus vooral in zijn hoofd bezig met leren en plannen.


Tarot Tip symboliek

  


Volle maan in Mercurius Retrograde legging

De Volle maan is dit keer tijdens de Mercurius Retrograde en dat daagt vooral de communicatie op alle manieren uit. De energie zoals deze nu is maakt dat vooral merkbaar met opgekropte zaken en emoties in relaties. Bedenk dat het gewoon energetische wrijving is, die niets met jullie te maken heeft en wees vooral tolerant en lief voor elkaar. Toch heb ik een kaartlegging gemaakt om je door deze wat uitdagende periode te hepen.

Deze legging kan met de Engelen Orakelkaarten of de Tarot gedaan worden. 


Nodig dit keer je Beschermengelen uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke opgekropte emoties kan ik nu loslaten?

  2. Op welke creatieve manier kan ik die doen?

  3. Hoe helpt me dit in mijn relatie?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Maan in Mercurius kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief, wij gaan een paar weken weg, maar ik stuur nog wel een nieuwsbrief tussendoor hoor. Blijf aardig voor elkaar want de 21e is de Mercurius stress alweer voor bij. Ik kijk uit naar mijn vakantie en vooral ook de bijzondere Magische Midwinter Momenten die we op 22 decmber zullen vieren. WIe weet zie ik je daar.

 

Annelies