Angel Blessings DayOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone.


Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen, voor de cursus ontvang je emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er ook hard aan om meer online thuisstudie cursussen beschikbaar te maken, schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


Alles wat je doet met de Engelen brengt zegeningen, dus zeker een speciale Engelendag waarin we werken aan een beter begrijpen van onszelf als ziel. Als mens ben je altijd een Engel op Aarde, maar waar kom jij precies vandaan? De incarnatiesferen vertellen je alles over jezelf en anderen op een manier die je helpt je leven te versimpelen. Wanneer je namelijk weet waar je als ziel vandaan komt, met name je incarnatiesfeer dan helpt dat om te begrijpen hoe je in de wereld staat. Waarom je reageert om de dingen die om je heen gebeuren en wat jouw sterke kanten zijn, maar ook je zwakke kanten. 

Angel Blessings Day 2020 Incarnatie sferen, wie ben jij als Engel op Aarde?

Daarnaast is het ook heel handing om te kunnen herkennen uit welke incarnatiesfeer andere mensen komen, want dan begrijp je ook hoe zij in elkaar zitten, waarom ze dingen zeggen en doen zoals ze die doen en waar zij sterk in zijn en jou misschien kunnen helpen, maar zeker ook hoe je hen kan helpen met de zwakkere kanten die zij hebben. In een relatie is dat heel prettig om te weten... en dan bedoel ik niet alleen in romantische relaties. Wat dacht je van werkrelaties en je vriendenkring? Of als je met mensen omgaat voor je werk dan is het heel prettig om te snappen hoe je klanten in elkaar zitten.


Voor mijzelf is de communicatie met anderen een van de belangrijkste dingen in mijn werk en ik merkte in het verleden dat ik met een aantal mensen veel moeite had. Toen ik eenmaal begon te begrijpen hoe de incarnatiesferen in elkaar zitten en hoe de mensen die uit zo'n sfeer komen als het ware met hun dna bepaalde manieren van denken en handelen met zich meebrengen, zag ik ook hoe mijn manier van communiceren bij een ander verkeerd kan vallen. 

Ik begreep toen in elk geval ook waarom anderen me soms tegen de haren in streken door dingen te doen die iemand van mijn incarnatiesfeer gewoon echt niet snapt. 


Het heeft me enormg geholpen om mensen beter te begrijpen simpelweg door ze te kunnen herkennen als een geïncarneerde engel, wijze, elementaal, zeemeermens of sterrenmens. Daarmee begreep ik namelijk ook waarom sommige mensen anderen moeilijker vertrouwen, obstinaat kunnen zijn, rechtlijnig, over behulpzaam, moeite hebben met ontvangen en zo veel meer.


Wil jij ook weten wat jouw incarnatiesfeer is? Wat daar de voor en nadelen van zijn? Hoe je aan iemands stress gedrag kan herkennen uit welke incarnatiesfeer ze komen? En vooral ook hoe je met ze kan praten en werken op een soepele manier omdat je begrijpt wat ze triggert? 

Dat kan tijdens deze Angel Blessings Day.

  • Elke incarnatiesfeer komt uitgebreid aan bod

  • De sterke kanten per incarnatiesfeer

  • De zwakke kanten per incarnatiesfeer

  • Stressgedrag

  • Oplossingen voor het vastlopen bij stress

  • Communicatie op de meest soepele manier

  • Natuurlijk breng je tijd door met mensen uit je eigen incarnatiesfeer

  • Engelen zegeningen

  • Een gezellige lunch die bij de dag inbegrepen is


Datum: zondag 27 september 2020

Tijd:      van 11:00 tot 17:00 uur

Prijs:     € 121,00


Schrijf je nu in voor de Aquarius Angels Day
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)