Angel Blessings Day


De lessen worden gegeven via live video. Lees hier wat live videolessen zijn, wat klanten ervan vinden  en hoe je je kan voorbereiden op een live videoles.

Alles wat je doet met de Engelen brengt zegeningen, dus zeker een speciale Engelendag waarin we werken aan een beter begrijpen van onszelf als ziel. Als mens ben je altijd een Engel op Aarde, maar waar kom jij precies vandaan? De incarnatiesferen vertellen je alles over jezelf en anderen op een manier die je helpt je leven te versimpelen. Wanneer je namelijk weet waar je als ziel vandaan komt, met name je incarnatiesfeer dan helpt dat om te begrijpen hoe je in de wereld staat. Waarom je reageert om de dingen die om je heen gebeuren en wat jouw sterke kanten zijn, maar ook je zwakke kanten. 

Angel Blessings Day 2020 Incarnatie sferen, wie ben jij als Engel op Aarde?

Daarnaast is het ook heel handing om te kunnen herkennen uit welke incarnatiesfeer andere mensen komen, want dan begrijp je ook hoe zij in elkaar zitten, waarom ze dingen zeggen en doen zoals ze die doen en waar zij sterk in zijn en jou misschien kunnen helpen, maar zeker ook hoe je hen kan helpen met de zwakkere kanten die zij hebben. In een relatie is dat heel prettig om te weten... en dan bedoel ik niet alleen in romantische relaties. Wat dacht je van werkrelaties en je vriendenkring? Of als je met mensen omgaat voor je werk dan is het heel prettig om te snappen hoe je klanten in elkaar zitten.


Voor mijzelf is de communicatie met anderen een van de belangrijkste dingen in mijn werk en ik merkte in het verleden dat ik met een aantal mensen veel moeite had. Toen ik eenmaal begon te begrijpen hoe de incarnatiesferen in elkaar zitten en hoe de mensen die uit zo'n sfeer komen als het ware met hun dna bepaalde manieren van denken en handelen met zich meebrengen, zag ik ook hoe mijn manier van communiceren bij een ander verkeerd kan vallen. 

Ik begreep toen in elk geval ook waarom anderen me soms tegen de haren in streken door dingen te doen die iemand van mijn incarnatiesfeer gewoon echt niet snapt. 


Het heeft me enormg geholpen om mensen beter te begrijpen simpelweg door ze te kunnen herkennen als een geïncarneerde engel, wijze, elementaal, zeemeermens of sterrenmens. Daarmee begreep ik namelijk ook waarom sommige mensen anderen moeilijker vertrouwen, obstinaat kunnen zijn, rechtlijnig, over behulpzaam, moeite hebben met ontvangen en zo veel meer.


Wil jij ook weten wat jouw incarnatiesfeer is? Wat daar de voor en nadelen van zijn? Hoe je aan iemands stress gedrag kan herkennen uit welke incarnatiesfeer ze komen? En vooral ook hoe je met ze kan praten en werken op een soepele manier omdat je begrijpt wat ze triggert? 

Dat kan tijdens deze Angel Blessings Day.

  • Elke incarnatiesfeer komt uitgebreid aan bod

  • De sterke kanten per incarnatiesfeer

  • De zwakke kanten per incarnatiesfeer

  • Stressgedrag

  • Oplossingen voor het vastlopen bij stress

  • Communicatie op de meest soepele manier

  • Natuurlijk breng je tijd door met mensen uit je eigen incarnatiesfeer

  • Engelen zegeningen

  • Een gezellige lunch die bij de dag inbegrepen is


Datum: zondag 27 september 2020

Tijd:      van 11:00 tot 17:00 uur

Prijs:     € 121,00


Schrijf je nu in voor de Aquarius Angels Day
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)