Angel Blessings Day

Alles wat je doet met de Engelen brengt zegeningen, dus zeker een speciale Engelendag waarin we werken aan een beter begrijpen van onszelf als ziel. Dit jaar zijn de Aquarius Angels zoals wel vaker laat met het geven van informatie over de dag. Zelf ga ik al 20 jaar op blind vertrouwen dat ze ons het beste brengen zoals we dat op dat moment nodig hebben. Daarom nog even geen omschijving van de dag, maar je kan je wel alvast aanmelden in het vertouwen dat het weer een energetisch bijzondere dag zal worden met veel engelenenergie en onvoorwaardelijke liefde.

Angel Blessings Day 2020 Incarnatie sferen, wie ben jij als Engel op Aarde?

Doel van de dag

Oude blokkades transformeren naar de Aquariusenergie van het nieuwe gouden tijdperk waardoor je leven meer in lijn komt met je zieledoelen, terwijl je ook meer kennis krijgt van je afkomst en wat daarbij je sterke kanten zijn.


Groepswerk

Tijdens de dag zal je op diverse momenten bij elkaar in groepjes zitten om je ervaringen te delen, samen te werken en natuurlijk te lachen. Dat het gezellig wordt met mooie energie weet ik wel zeker, want dat kan gewoon niet anders met de engelen. Dat is in het verleden wel weer gebleken.


De Zegeningen

Naast al dat zullen de Aartsengelen en Aquarius Angels door de dag heen zegeningen brengen die je helpen om je leven te optimaliseren. Dit zal in de Aquarius Lichttempel gedaan worden. De Lichttempel werd vorig gecreëerd en is het afgelopen jaar door een liefdevolle groep lichtwerkers met de Aquarius energie en symbolen onderhouden. De Lichttempel is waar al het energiewerk gedaan wordt.  Datum: zondag 26 september 2020

Tijd:      van 11:00 tot 17:00 uur

Prijs:     € 121,00


Schrijf je nu in voor de Aquarius Angels Day
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2021 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop