Angel Blessings Day

Alles wat je doet met de Engelen brengt zegeningen, dus zeker een speciale Engelendag waarin we werken aan een beter begrijpen van onszelf als ziel. Dit jaar is de focus vooral gericht op het transformeren van wat er allemaal gebeurd is en natuurlijk zal dit een bijzondere dag worden met veel engelenenergie en onvoorwaardelijke liefde. De Aquarius Angels staan klaar om aan de slag te gaan en ons weer helemaal gefocust en in zuivere energie te brengen en onze gedachten weer in de stroom te brengen die onze ziel en ons als mens gelukkig maakt.

Angel Blessings Day 2021 Transformatie

Doel van de dag : Transformatie

We hebben het na een bijzonder moeilijk anderhalf jaar hard nodig om weer volledig uitgelijnd te worden als ziel en mens. We zullen tijdens deze dag stap voor stap onze connectie met de engelen verbeteren, ons karma loslaten, aan vergeving werken, ons hart openen voor het geven en ontvangen van Liefde en onszelf de vrijeid geven om onze toekomst optimaal te maken. 


De Aquarius Angels geven ons steun en zegeningenen zullen een spirituele reis naar een toekomstig leven maken en dit alles om zo volledig vrij en bekrachtigd als ziel verder te gaan. ook zal je een DNA activatie ontvangen voor je volledige spirituele DNA.


De Zegeningen

Naast al dat zullen de Aartsengelen en Aquarius Angels door de dag heen zegeningen brengen die je helpen om je leven te optimaliseren. Dit zal in de Aquarius Lichttempel gedaan worden. De Lichttempel werd vorig jaar gecreëerd en is het afgelopen jaar door een liefdevolle groep lichtwerkers met de Aquarius energie en symbolen onderhouden. De Lichttempel is waar al het energiewerk gedaan wordt.  Datum:  Zondag 26 september 2021

Locatie: Zoom

Tijd:       van 11:00 tot 17:00 uur

Prijs:      € 121,00


 

Schrijf je nu in voor de Aquarius Angels Day
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2022 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop