Angel Blessings Day


De groepslessen worden gegeven in Zoom. Lees hier wat live lessen via Zoom zijn en wat klanten ervan vinden. 

Alles wat je doet met de Engelen brengt zegeningen, dus zeker een speciale Engelendag waarin we werken aan een beter begrijpen van onszelf als ziel. Als mens ben je altijd al een Engel op Aarde, maar waar kom jij precies vandaan? De incarnatiesferen vertellen je alles over jezelf en anderen op een manier die je helpt je leven te versimpelen. Wanneer je namelijk weet waar je als ziel vandaan komt, met name je incarnatiesfeer dan helpt dat om te begrijpen hoe je in de wereld staat. Waarom je reageert om de dingen die om je heen gebeuren en wat jouw sterke kanten zijn, maar ook je zwakke kanten. 

Angel Blessings Day 2020 Incarnatie sferen, wie ben jij als Engel op Aarde?

Anderen beter begrijpen 

Het is heel handing om te kunnen herkennen uit welke incarnatiesfeer andere mensen komen, want dan begrijp je ook hoe zij in elkaar zitten, waarom ze dingen zeggen en doen zoals ze die doen en waar zij sterk in zijn en jou misschien kunnen helpen, maar zeker ook hoe je hen kan helpen met de zwakkere kanten die zij hebben. In een relatie is dat heel prettig om te weten... en dan bedoel ik niet alleen in romantische relaties. Wat dacht je van werkrelaties en je vriendenkring? Of als je met mensen omgaat voor je werk dan is het heel prettig om te snappen hoe je klanten in elkaar zitten.


Betere communicatie en daardoor minder stress

Voor mijzelf is de communicatie met anderen een van de belangrijkste dingen in mijn werk en ik merkte in het verleden dat ik met een aantal mensen veel moeite had. Toen ik eenmaal begon te begrijpen hoe de incarnatiesferen in elkaar zitten en hoe de mensen die uit zo'n sfeer komen als het ware met hun dna bepaalde manieren van denken en handelen met zich meebrengen, zag ik ook hoe mijn manier van communiceren bij een ander verkeerd kan vallen. Ik begreep toen in elk geval ook waarom anderen me soms tegen de haren in streken door dingen te doen die iemand van mijn incarnatiesfeer gewoon echt niet snapt. 


Het heeft me enormg geholpen om mensen beter te begrijpen simpelweg door ze te kunnen herkennen als een geïncarneerde engel, wijze, elementaal, zeemeermens of sterrenmens. Daarmee begreep ik namelijk ook waarom sommige mensen anderen moeilijker vertrouwen, obstinaat kunnen zijn, rechtlijnig, over behulpzaam, moeite hebben met ontvangen en zo veel meer.


Wil jij ook weten wat jouw incarnatiesfeer is? Wat daar de voor en nadelen van zijn? Hoe je aan iemands stress gedrag kan herkennen uit welke incarnatiesfeer ze komen? En vooral ook hoe je met ze kan praten en werken op een soepele manier omdat je begrijpt wat ze triggert?Doel van de dag

Oude blokkades transformeren naar de Aquariusenergie van het nieuwe gouden tijdperk waardoor je leven meer in lijn komt met je zieledoelen, terwijl je ook meer kennis krijgt van je afkomst en wat daarbij je sterke kanten zijn.


Groepswerk

Tijdens de dag zal je op diverse momenten bij elkaar in groepjes zitten om je ervaringen te delen, samen te werken en natuurlijk te lachen. Of werk in groepjes ook energiewerk zullen doen weet ik nog niet, de engelen hebben me nog niet alle informatie gegeven. Dat het gezellig wordt met mooie energie weet ik wel zeker, want dat kan gewoon niet anders met de engelen. Dat is in het verleden wel weer gebleken.

De Zegeningen

Naast al dat zullen de Aartsengelen en Aquarius Angels door de dag heen 16 zegeningen brengen die je helpen om je leven te optimaliseren. Dit zal in de Lichttempel gedaan worden. De Lichttempel wordt aan het begin van de dag gecreëerd en met de Aquarius energie en symbolen voorbereid voor de zegeningen.  Wat kan je verwachten tijdens deze Angel Blessings Day

  • Elke incarnatiesfeer komt uitgebreid aan bod

  • De sterke kanten per incarnatiesfeer

  • De zwakke kanten per incarnatiesfeer

  • Het stressgedrag waaraan je hybriden tot hun bron terug herkent

  • Oplossingen voor het vastlopen bij stress

  • Soepele communicatie tussen de incarnatie sferen

  • Natuurlijk breng je tijd door met mensen uit je eigen incarnatiesfeer

  • 16 zegeningen van de Aquarius Angels en de Aartsengelen


Datum: zondag 26 september 2020

Tijd:      van 11:00 tot 17:00 uur

Prijs:     € 121,00


Schrijf je nu in voor de Aquarius Angels Day
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2021 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop