Volle Supermaan en een nieuwe online cursus


De kreet supermaan is ontstaan om aan te geven dat de volle maan van dat moment tijdelijk dichter bij de Aarde staat en er daardoor veel groter uitziet. Ook is het zo dat de effecten van de maan op dit soort momenten wat sterker te voelen zijn dan bij andere volle manen. Dit keer brengt de maan ons als  uitdaging om de balans te bewaren tussen denken en voelen. Ook zijn de effecten van de eerdere conjunctie van Pluto en Saturnus in januari nog steeds voelbaar.


Dat maakt dat we deze week oude angsten en negatieve gevoelens los kunnen laten, misschien ook wel een samenwerking dit al een tijdje duurt beëindigen omdat we merken dat dit niet langer nuttig is. Je kan je dan beter toeleggen op een andere samenwerking of er voor kiezen alleen verder te gaan. Dat zorgt ervoor dat je ambities en potentieel de ruimte krijgen om zich volledig te ontplooien.


En dit alles nu Mercurius weer uit zijn retrograde komt. Dat betekent dat alle ergernissen over communicatiestoornissen en computerproblemen van de afgelopen weken voorlopig weer even voorbij zijn.


Volle Supermaan 8 maart 2020 en Mercurius niet langer retrograde

 


Tarot Tip: Hoe één kaart heel verschillend gezien kan worden


De Hierofant is een kaart die standaard gezien wordt als leren omgaan met groepen en tradities. Afhankelijk van de persoonlijke achtergrond en beleving van spiritualiteit van zowel de lezer als de klant kan deze kaart een heel andere betekenis krijgen. Bijvoorbeeld: Wanneer men christelijk is kan deze kaart gezien worden als "De Paus" en gelezen worden in het licht van kerkelijke opvattingen en tradities. Wanneer men aan een spirituele benadering zoals paganisme of Wicca de voorkeur geeft dan wordt deze kaart gezien als "Het Goddelijk Mannelijk Principe" dit gaat onder andere over de mannelijke energie die in iedereen aanwezig is en hoe daar op de juiste manier mee om te gaan. Zo zie je maar weer dat 1 kaart afhankelijk van wie er zitten een heel andere betekenis kan hebben.


Tarot Tip
PDF met 9 stappen voor een fantastische Tarot kaartlegging
 
 
Wil je ook meer uit je Tarotkaarten halen? Overweeg dan de workshop Leer de Tarot lezen op 21 en 22 maart, je kan er hier meer over lezen.

Download de 9 stappen voor een Fantastische Tarot Kaartlegging 
 


Cursussen 

Afgelopen weekend hebben we samen de Schrikkeldag workshop gedaan en dat was een mooi proces waarbij er losgelaten werd, maar vooral ook iets opgebouwd. De speciale energie zorgde ervoor dat er een Hoger Bewustzijn van de Ziel geactiveerd werd. Dit krijgt een vervolg op 21 juni bij de Magische Midzomer Manifestaties. Ik kom hier in een latere nieuwsbrief op terug.


Voor nu ligt de focus op de workshops die de komende weken gegeven worden, zaterdag de Engelen Kaart Reading verdieping en op 21 & 22 maart het Leer de Tarot Lezen weekend.


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2020 engelencursus maart-mei

  

 

Super volle wormmaan kaartlegging  

Dit keer een legging om je te helpen om te gaan met de energie van deze week. De energie en de nieuwsberichten van dit moment kunnen je een conflict brengen tussen je denken en voelen. Deze legging is er voor  gemaakt om daar duidelijkheid over te geven. Neem een situatie in gedachten waar je van merkt dat het je gedachten bezig houdt. Stel per positie de bijbehorende vraag en schud dan de kaarten om ze te trekken. Deze kan heel goed met de Tarot en de Engelen Orakelkaarten gedaan worden.


Nodig ook dit keer aartsengelen Chamuel en Zadkiël uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe kan ik het beste omgaan met mijn gedachten hierover?

  2. Hoe kan ik het beste omgaan met mijn gevoelens hierover?

  3. Wat is in deze situatie het belangrijkst?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Wat is echt belangrijk legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Een nieuwe online cursus: Engelen Wenszegels maken

Engelen helpen je altijd graag, maar soms weet je even niet hoe je dat het beste kan doen. Een heel leuke en effectieve manier is door het maken van Engelen Wenszegels. In deze online curus geef ik je via tekst en videos uitleg en tips voor het maken van Wenszegels. Het woord zegt het eigenlijk al, je kan je wensen op deze manier in handen geven van de engelen zodat ze je kunnen helpen het te verwezenlijken.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief. Zorg goed voor jezelf en gebruik de kaartlegging wanneer er twijfels of zorgen opkomen. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of vermaak je je met een online cursus.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief