Magische Midzomer Manifestaties

Dit jaar is de fundering voor de energie van de komende jaren tot 2030. Wat je dit jaar doet voor jezelf is dan ook bepalend voor hoe de komende jaren er voor je uitzien. Door aan jezelf te werken en je trilling te verhogen kan je een goede fundering bouwen waar je tot 2030 fijn mee vooruit kan.

Magische Midzomer Manifestaties bij Engelencursus

We zijn met de Magische Midwinter Momenten begonnen aan deze energie te werken, op 29 februari sloot de schrikkeldag daar heel mooi bij aan en op 21 juni, zal de energie optimaal zijn om daar nog weer een sprong te maken. Zo kan je jezelf optimaal door dit jaar brengen en het meeste bereiken voor jezelf en je toekomst.


De dagindeling is nog niet helemaal duidelijk omdat de engelen dit nog door zullen geven. Ik maak wel alvast ruimte voor inschrijving want net als met de Magische Midwinter Momenten en de Schrikkeldag gaat de deur dicht als de plekken vol zijn.Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone.


Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen, voor de cursus ontvang je emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er ook hard aan om meer online thuisstudie cursussen beschikbaar te maken, schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
Magische Midzomer Manifestaties bij Engelencursus