Magische Midzomer Manifestaties

Magische Midzomer Manifestaties bij Engelencursus

2020 is het jaar dat de fundering is voor de energie tot 2030. Wat je dit jaar doet voor jezelf is dan ook bepalend voor hoe de komende jaren er voor je uitzien. Door aan jezelf te werken en je trilling te verhogen kan je een goede fundering bouwen waar je tot 2030 fijn mee vooruit kan. Door de veranderde situatie wereldwijd door het coronavirus worden we extra uitgedaagd om hier goed mee om te gaan.


We zijn met de Magische Midwinter Momenten begonnen aan deze energie te werken, op 29 februari sloot de schrikkeldag daar heel mooi bij aan op 21 juni, zal de energie optimaal zijn om daarin nog weer een sprong te maken. Zo kan je jezelf optimaal door dit jaar brengen en het meeste bereiken voor jezelf en je toekomst.


We zullen samen met de Aquarius Angels zaken loslaten die ons verhinderen gelukkig te zijn. We zullen met meerdere technieken werken om onze wensen met betrekking tot ons privé leven te vervullen. Natuurlijk werk je net als bij de andere dagen in groepjes in virtuele ruimtes omdat de dag via live video les gegeven wordt. De ervaring heeft - mij en de studenten die live video les gehad hebben - geleerd dat het nog net zo gezellig en sociaal is met de voordelen van thuis kunnen meedoen.


We zullen ook met energiewerk bezig gaan en dat beloofd weer mooi en intens te worden. Ik kijk er naar uit je te begeleiden bij jouw Magische Midzomer Manifestaties zodat de tweede helft van dit jaar goed voor je voelt en je nog beter in je vel komt te zitten op relationeel gebied. Of dit nu om een relatie met jezelf gaat, of met anderen en of dat een vriendschappelijke of romantische relatie is.


De cursus was op zondag 21 juni, misschien tot volgend jaar