Dromerig? De Volle Maan in Vissen vraagt je om even realistisch te worden

Het is een energie die bij de Vissen vaak actief is, dromerig zijn. Afgeleid en soms ook geen realistische verwachtingen hebben door die dromerigheid. Het kan zelfs zo ver gaan dat mensen zich een slachtoffer of een martelaar voelen, maar dat is dan ook ver overtrokken. De volle maan is altijd het moment om zaken af te sluiten en nu is dat die dromerigheid en dat slachtoffergevoel. Simpelweg omdat niemand erbij gebaat is en het geen enkel voordeel oplevert. Dat klinkt wel hard maar het is echt belangrijk om je hersens wakker te schudden en er nu helemaal bij te zijn. Het is nog maar een paar weken voordat het Mabon is en de energie om zaken goed te kunnen manifesteren wordt steeds minder. Dus als je dingen eerder dit jaar gestart bent dan is het nu tijd om af te ronden. Daarvoor moet je echt in het hier en nu aanwezig zijn, anders lukt dat niet. Daarvoor vind je verderop een kaartlegging om de Volle Maan van 2 september goed te benutten. Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandagavonden.
De engelen geven informatie over wat er aan energie speelt, een engelenkaartlegging en een visualisatie of groepsheling.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 


Zelf meedoen met de Engelen kaartleggingen met het Engelen Orakel

Deze doos met een boek en engelenkaarten is ideaal als je zelf de leggingen die in elke nieuwsbrief staan wilt doen. De doos heeft 44 engelenkaarten en een boek met 144 pagina's dat je aan de hand van uitleg en opbouwende oefeningen geleidelijk aan leert hoe je zelf engelenkaart legt en leest. Gewoon met het boek ernaast zodat de oefeningen gemakkelijk te doen zijn en je vertrouwen opbouwt bij het lezen van de kaarten. Oefenen kan je natuurlijk op jezelf, maar ook op anderen. Dat kan in persoon of op iemand waar je online contact mee maakt zoals bijvoorbeeld met whatsapp video of Facebook videochat. Het is leuk om te doen en geeft je een stukje gereedschap om vragen te beantwoorden waar je mee kan zitten. Voor meer informatie over het Engelen Orakel kan je hier verder lezen.


Engelen Orakel van Annelies Hoornik

Leren bij Engelencursus: Dde Engelen Basis Kennis en Kaartreading combie met grote korting

Vandaag rond ik het Leer de Tarot Lezen weekend af en ik verheug me alweer op komend weekend waarin je de Engelen Basis Kennis kan doen en een dag later de Engelen Kaart Reading workshop. Je kan er één volgen of beide combineren tot een weekend en deze dan met grote korting volgen. Wil je meer weten kijk dan op de cursuspagina voor deze combinatie Engelen Basis Kennis en Kaartreading workshop. Verder komen er natuurlijk weer heel leuke workshops aan dus kijk zeker even wat er voor je bij zit. Zoals eind 


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live les via Zoom bij Engelencursus van Annelies Hoornik

 

   

Wicca Eerste Graad Jaargang nu ook online

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan de online Wicca Eerste Graad. Deze cursus was al beschikbaar als thuisstudie maar is nu ook volledig online te volgen.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees hier meer en meld je aan voor de online versie... of werk je toch liever met lessen die via de email komen of met alles ineens gedownload op je pc? Kijk dan hier!

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie

 

Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad 
en Derde Graad zijn beschikbaar voor verdieping van je Wicca kennis en beoefening.

 

 

Tarot Tip: Wolken

De Tarot heeft veel symboliek en dit keer wil ik het hebben over wolken op de kaarten. Hieronder zie je vier kaarten die je het verschil in wolken laten zien. De Zwaarden kaarten zijn gekoppeld aan het element lucht dus op die kaarten is het extra belangrijk om ook de lucht goed te bekijken. Soms heb je kaarten die helemaal geen wolken hebben en dat kun je gaan met het spreekwoord "geen wolkje aan de hemel". Maar hoe zit dat met de kaarten waar wel wolken op staan? Laten we eens kijken.


De kaart links is de Page en laat ronde zachte wolken zien die eigenlijk achter de hele persoon te zien zijn. Dit vertelt me dat de page nog niet alles duidelijk kan zien. Als je zelf met je hoofd in de wolken loopt is dat natuurlijk niet zo makkelijk.


De tweede kaart van links laat wolken zien die scherpe punten hebben. Wanneer je bedenkt dat lucht / zwaarden over gedachten en woorden gaan, dan geven deze wolken aan dat er scherpe woorden gewisseld zijn.


De wolken in de derde kaart zijn donker en komt regen uit. Regen uit een wolk heeft te maken met emoties(water) en gedachten (wolk). Hier gaat het dus over het loslaten van negatieve gedachten en emoties om daarna op een positieve manier verder te kunnen gaan.


De laatste kaart toont de Koningin. Zij zit op haar troon en waar de Page in de wolken was, is het duidelijk dat haar hoofd er bovenuit steekt. Zij heeft dus vrij zicht en van een hoger perspectief, een goede plek om beslissingen te nemen.Tarot Tip   

 

Volle Maan in Vissen legging

Zoals ik aan het begin van de nieuwsbrief al schreef gaat het dit keer over realistisch zijn en dromerigheid en onrealistische verwachtingen loslaten. Dat geeft je de ruimte om de dingen die je wilt beter te manifesteren. Vooral als het om projecten gaat die al wat langer lopen en er wel klaar voor zijn om nu afgerond te worden. Dat wil je toch niet aan je handen laten ontglippen? 


Deze legging stuurt je in de goede richting en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot. Wil je extra diepgang. Leg dan eerst de engelenkaarten en leg op elke kaart nog eens een Tarotkaart. Lees dan de engelenkaart voor het spirituele advies en de Tarot om te zien hoe je hier het beste praktisch mee om kan gaan.


Nodig dit keer Aartsengel Metatron uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Op welk vlak ben ik momenteel te dromering?

  2. Hoe kan ik dat het beste loslaten

  3. Wat zijn mijn onrealistische verwachtingen?

  4. Hoe kan ik daar het beste mee omgaan?

  5. Wat kan ik nu nog afronden voordat de energie ervoor wegvalt?

  6. Welk effect heeft dat op mijn leven?

  7. Wat wil Metatron me op dit moment nog laten weten?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Maan in Vissen legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Dit is het alweer de laatste nieuwsbrief van augustus, het laatste stukje van de zomer, dat er nu wat verregend uitziet. Hoe snel kan dat gaan he? Van tropisch weer naar herfstachtige toestanden. Maak gebruik van de energie van deze week en ik hoop je bij een van de live Zoom workshops te zien of voor een online consult. 

 

Annelies