Samhain, relaties en manifestaties


De energie van deze week is een combinatie van Mercurius retrograde die ons uitdaagt om onze relaties in balans te brengen en een krachtige impuls die ons de mogelijkheid biedt om dingen waar we aan begonnen zijn tot een goed eind te brengen. Dat kunnen we doen door ons te realisteren dat we als persoon alles in huis hebben om dat waar we mee bezig zijn te manifesteren.

 
We komen nu ook in de periode waar we kunnen evalueren hoe ons jaar zich tot nu toe ontwikkeld heeft en dankbaar zijn voor wat we allemaal hebben. Met name omdat dit jaar de aandacht veel is getrokken naar wat we allemaal niet mogen of hebben. De energie is daardoor in onbalans geraakt in onze levens.


Dan vieren mensen komend weekend in de nacht van zaterdag op zondag Samhain ook wel All Hallows Eve genoemd of Halloween. Van oudsher is dit de tijd van het jaar dat de sluier tussen de sfeer van ons aardse bestaan en de sfeer van de overledenen dun is. Het is een nacht om gemakkelijk contact te maken en berichten te ontvangen vanuit de andere sfeer. Dit is waarschijnlijk ook waarom het een spookachtig thema heeft. Het is wel zo dat onze dierbaren die in het Licht zijn, laten zich niet als spoken zien hoor. Dat hebben de mensen ervan gemaakt. Een overledene die vanuit het Licht komt om je te laten weten dat ze zich goed voelen en je willen geruststellen zien er over het algemeen jong en gezond uit en stralen van binnenuit.


Halloween engelen kaart legging

 

Wicca

Ook wordt tijdens deze nacht het Keltisch nieuwjaar gevierd. Dit is niet voor iedereen van belang, maar de Paganist of Wicca die zich richt op het Keltische pantheon heeft dus een speciale avond en viert dan de jaarovergang. Dit is traditioneel ook de beste tijd om oude zaken die je los wilt laten in de Ketel van Hekate te gooien en Haar te vragen om dit te transformeren naar iets dat jou verder helpt. Het is ook de beste tijd om een Wicca Jaargang te beginnen.


Thuis Wicca Leren

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier of op het plaatje voor de Wicca Eerste Graad 

.

Wicca Tweede Graad onderzoekt een groot aantal onderwerpen zodat je een specialiteit kan kiezen waar je je dieper in wilt verdiepen. De lessen zijn opgebouwd op dezelfde manier als de Eerste Graad lessen. Daarnaast zijn er 4 Rituele lessen waarin je de theorie van Rituelen leert en een groot scala aan rituelen voor bijna elke gelegenheid krijgt, met variaties. De oefeningen lopen naadloos over naar een wat uitgebreidere vorm. Wil je exact weten wat er in de Tweede Graad behandeld wordt? Klik dan hier of klik op het plaatje voor de Tweede Graad.


De Wicca Derde Graad gaat dieper in op een aantal gevorderde concepten, dit geeft de lessen iets minder volume want je bent langer bezig om de concepten te leren en toe te passen. Ook in de Wicca Derde Graad lopen de oefeningen verder door naar een gevorderd niveau van energiewerk. ben je benieuwd of wil je je aanmelden Klik dan hier of op het plaatje voor de Derde Graad.Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Wicca Derde Graad E-Cursus

 

 

Tarot Tip

Bij het lezen van de Tarot is de vraagstelling van belang. Anders heb je enkel kaarten liggen zonder context om ze in te lezen. Dan kan je nog wel zien wat elke kaart betekent en je kan er een verhaaltje van maken. Je kan er ook van zeggen dat dit zich laat zien als de huidige situatie waar de persoon waar je voor leest zich in bevindt. Maar het vertelt je niets over wat deze persoon beantwoord wil krijgen. Daarom is het altijd goed om eerst heel duidelijk te achterhalen waarvoor de ander bij je zit en wat ze precies willen weten. Dan is een Tarotreading zoveel beter.


Tarot Tip

Cursussen 

Komend weekend kan je weer in 2 dagen leren hoe je in persoon en op afstand healingen geeft in de Aquarius Angels Healing cursus die via Zoom gegeven wordt. Dit zijn altijd gezellige en bijzondere dagen. Je leert direct ook hoe je de spirituele nazorg meegeeft aan degene die je behandeld hebt en nog veel meer. Lees hier verder over deze bijzondere cursus.


We zien je graag bij Annelies voor een gezellige online workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen bij engelencursus

  

 

Samhain kaartlegging  

Samhain is de nacht waarin we onze overleden dierbaren eren en met hen praten. Dat gaat in de nacht van 31 oktober op 1 november gemakkelijker omdat de sluier tussen de sferen dan erg dun is. Deze kaartlegging helpt je om inzicht te krijgen in hoe jullie ten opzichte van elkaar staan, wat de dierbare je nog wil laten weten en meer.


Deze legging kan met Engelen Orakelkaarten, mediumschapkaarten of de Tarot gedaan worden. 


Nodig dit keer je Beschermengelen uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe was de relatie met deze dierbare?

  2. Wat wil je dierbare je vertellen met betrekking tot zijn/haar overlijden?

  3. Met welk inzicht kan de dierbare je op dit moment helpen

  4. Wat kan je loslaten met betrekking tot deze dierbare?

  5. En hoe laat je dat dan los?

  6. Welke nieuwe energie brengt dat naar jou toe?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Contact met een dierbare legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze Halloween nieuwsbrief. Mercurius gaat ook nog retrograde, dus blijf kalm als dingen niet lopen zoals je gewend bent. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies