Moederdag

Vandaag is het echt een dag om te waarderen wat je hebt. Het eerste wanneer je incarneert naar dit leven dat je ontmoet is je moeder. Ze draagt je bij zich en baart je. Daarna wordt je wereld steeds groter en groei je over het algemeen op tot een zelfstandig wezen. Dan heb je je moeder niet meer overal voor nodig, maar de band is wel sterk tussen moeder en kind. Of Deze band nu als een goede of minder goede ervaren wordt, je moeder heeft invloed op hoe jij bent. Dit keer kijken we dan ook met de kaartlegging naar de moederband en hoe haar inlvoed op je geweest is tot nu toe.

 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdagavonden.
De engelen geven informatie over wat er aan energie speelt, een engelenkaartlegging
over de huidige situatie (geen persoonlijke vragen) en een visualisatie.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 

Leren bij Engelencursus 

Volgend weekend op 16 en 17 mei kan je tijdens de Aquarius Akasha Reading & Healing workshop leren de Akasha voor jezelf of een ander te openen en in je eigen Levensboek of dat van een ander lezen om antwoorden te vinden op levensvragen. Samen met de Aquarius Angels leer je er ook een speciale heling te geven en levenscontracten aan te passen om zo onbder andere karma op te lossen.


Ook geef ik via live video les de Aquarius Angels Healing Gevorderd. Daarin leer je meer technieken om mee te werken als healer en het is de voorloper op de enige AAH Trainer workshop op 27 en 28  juni die in de komende twee jaar gegeven wordt. 


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: 

Met de Thuisstudie Engelen in je Dagelijkse Leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden zoals  wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen.

 

Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn.


Van beginner tot gevorderde kun je in deze thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan. Deze cursus is zowel als download in pdf en mp3 formaat te doen of via onze online platform als volledige online Thuisstudie te doen.

 

Engelen in je Dagelijkse Leven online cursus

Tarot Tip: De 7-ens

In de kleine Arcana serie van de getallen kijken we dit keer naar de 7-ens. De 7 is een kaart men een keus maakt die een wat grotere invloed heeft dat die bij de 2-en. Deze keuze kan binnen de elementen gezien worden als gedachtengoed achterlaten en dat wat je meeneemt is dan ook van groter belang. Je bent bereid dat gedachtengoed te verdedigen. Dat leidt tot meer keuzes en soms zoveel dat je door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. Ondanks dat moet je toch een keer kiezen en maak je dan de juiste of verkeerde keus? Soms is het dan ook belangrijk om even stil te staan bij de situatie en te overwegen of je er nog langer energie in wil steken, en of dat op dezelfde manier is of dat je het pad toch wat anders bewandelt.


Tarot Tip

 

Moederband legging

Met de bijzondere transformerende energie van de volle maan van deze week kan je een nieuwe start maken. Wat je diep in je onderbewuste motiveert kan je naar voren laten komen om met de maan- en zonne-energie. Deze legging is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot. Deze legging is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.


Nodig dit keer Gabriël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat is een sterke kant die je van haar hebt?

  2. Wat is een zwakke kant die je van haar hebt?

  3. Hoe is je moederband?

  4. Hoe kan je haar bedanken?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Moederband legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je deze nieuwsbrief met plezier gelezen hebt en dat je kaartlegging je de nodige inzichten gegeven heeft. Mijn boeken ENGELEN HELEN en ENGELEN EN DE ZIEL zijn nog tot het eind van de maand met 50% korting te koop, laat die kans niet liggen.  Geniet in de komende tijd van de versoepelde regels maar blijf veilig en houd afstand :-)

 

Annelies