Mercurius Volle Sneeuwmaan in Maagd

Wat een verschil met vorig weekend, toen heb ik nog een typisch Nederlands fotootje gemaakt van mensen die op het ijs aan het schaatsen zijn met op de achtergrond 2 molens (nauwelijks zichtbaar, maar ze zijn er) en dit weekend kunnen we ons helemaal tegoed doen aan het Lentegevoel met temperaturen rond de 17 graden. Ik ben wel klaar voor Lente hoor en ik kan me voorstellen dat jij dat ook bent. Laten we wel nog afstand bewaren naar anderen want de nieuwe corona varianten zijn echt veel besmettelijker. Ook gaat maandag Mercurius weer echt en hebben we niet langer te maken met de energetische beperkingen. Een kaartlegging voor de Volle Maan in Maagd vind je verderop in deze nieuwsbrief.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

 

Leren bij Engelencursus

Zondag 28 februari geef ik de Verdieping op de Engelen Kaartreading workshop en in maart de Geavanceerde Orakel Technieken waarin diverse andere manieren aan bod komen om de engelenberichten door te geven en het Aquarius Akasha Reading en Healing weekend waarin je leert de Akasha voor jezelf en anderen te openen en daarin een reading, healing met de Aquarius Angels te geven en waar nodig levenscontracten aan te passen. Allemaal workshops die mooie energie met zich meebrengen en waarin je veel leert om je eigen leven en dat van anderen prettiger te maken.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen. Wil je liever in je eigen tempo leren? Dat kan ook, neem dan een kijkje bij onze lijst van Thuisstudie cursussen


 Datum Cursus Locatie

Werken met Verlichte Meesters

De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo'n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu vanuit hun verlichte sferen kunnen helpen. Voor elk van de 14 Verliche Meesters die behandeld worden krijg je 

 • Informatie over elke Verlichte Meester

 • Een channeling van elke Verlichte Meester

 • Een overzicht van waar de Verlichte Meester jou bij kan helpen

 • Aanroepingen voor elke Verlichte Meester

 • Per Verlichte Meester een Visualisatie of Energiewerk in mp3 bestanden 

 • Lessen in pdf bij de download of online in onze leeromgeving

 • En als bonus een zelf te printen kaartenset voor de Verlichte Meesters

Leer met deze thuis studie cursus hoe je met vertrouwen de juiste Verlichte Meester aanroept om je te adviseren en te helpen.Engelencursus lesrooster 2021Tarot Tip: Om geld aan te trekken

De tarot kan voor veel dingen gebruikt worden en het valt me op dat veel mensen naar hun financiële situatie vragen. Daar kan dan ook een specifieke reading voor gemaakt worden om alle vragen te beantwoorden. Maar de Tarot kan ook anders gebruikt worden en dat is simpelweg te kijken hoe je dingen kan veranderen. Soms wil je bijvoorbeeld gewoon graag meer geld in je leven en een van de manieren waarop de Tarot daarbij kan helpen is zo:

 • Schud de kaarten terwijl je denkt aan meer geld

 • Trek vervolgens van boven af de 1e, 5e, 10e, 20e en 50e kaart uit de stapel

 • Deze kaarten vertellen je hoe je meer geld in je leven kan brengen.

      

Tarot Tip van Engelencursus


Volle Maan in Maagd legging

Deze volle maan vraagt dat we eerlijke tegen onszelf zijn want dat is de manier om te bepalen of je een te laag zelfbeeld hebt of dat je te kieskeurig bent en daardoor je plannen niet van de grond gekomen zijn. Doordat dit luchtteken ook je mentale aspect naar voren brengt is het dus ook een kwestie van bepalen of je je te druk maakt over dingen. Probeer de balans te vinden tussen je spirituele pad en dagelijkse verplichtingen.


Nodig Aartsengel Jofiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

 1. Waarover ben ik te kieskeurig?

 2. Waarover maak ik me te veel zorgen

 3. Hoe staat het met mijn eigenwaarde?

 4. Hoe verbeter ik mijn eigenwaarde?

 5. Hoe creëer ik balans tussen mijn spiritualiteit en verplichtingen?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Maan in Maagd legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Dat is alweer de nieuwsbrief voor deze week. Wie weet zie ik je binnenkort in Zoom voor een gezellige engelenworkshop of voor een consult of mentor gesprek. Maak er in elk geval een mooie week van en wees voorzichtig buiten.


Annelies