Geavanceerde Orakel Technieken 


De lessen worden live gegeven via Zoom. Lees hier wat live lessen via Zoom zijn, wat klanten ervan vinden  en hoe je je kan voorbereiden op een live les via Zoom.

Praten met de engelen is iets wat op meerdere niveaus gedaan kan worden, je kunt naar ze bidden en ze om advies, steun en hulp vragen. Je kunt met engelen 

Geavanceerde Orakel Technieken met engelen

kaarten een reading doen zodat je antwoorden krijgt op je levensvragen.


Wanneer je een engelenkaartje legt om op die manier antwoorden te krijgen van de engelen, dan zijn de engelenkaarten op dat moment je orakel. Een orakel is je gereedschap dat je gebruikt om te praten met de Lichtwezens. Maar je kunt zelf ook het orakel zijn door de geavanceerde technieken. Dan gebruik je geen extra gereedschap als engelenkaarten, maar je ontvangt de berichten direct van de engelen en de beschermengelen van de persoon die je een reading geeft.

Dit is een prachtige verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop omdat je zoveel meer te bieden hebt met deze technieken.


Tijdens deze dag leer je om de engelen rechtstreeks te channelen, dit kan mondeling maar ook op schrift. Dit kan heel nuttig zijn wanneer je antwoorden direct nodig hebt en geen kaarten bij de hand hebt.


Ook kun je in de aura allerlei engelenboodschappen vinden in de vorm van engelengetallen en in de aura kun je ook zien welke engelen, gidsen en tekens er bij iemand zijn. Dat is wat we met de aurascan leren. Een heel leuke en vooral ook erg informatieve techniek.


De workshop is gebaseerd op gechannelde informatie van de aartsengelen over de diverse technieken en met inzichten en ervaringen die Annelies in de loop der jaren opgedaan heeft in haar praktijk en persoonlijke leven.


Deze workshop maakt deel uit van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® Traject. Verwacht wordt dat de Engelen Kaart Reading workshop gevolgd is voordat er aangemeld wordt voor deze workshop. Je hoeft echter niet bezig te zijn met certificering om deze workshop te kunnen doen.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 07-03-2021Dag10:30-17:00€ 144.00Live les via ZoomAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)