Geavanceerde Orakel Technieken Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone.


Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen, voor de cursus ontvang je emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er ook hard aan om meer online thuisstudie cursussen beschikbaar te maken, schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


Praten met de engelen is iets wat op meerdere niveaus gedaan kan worden, je kunt naar ze bidden en ze om advies, steun en hulp vragen. Je kunt met engelen 

Geavanceerde Orakel Technieken met engelen

kaarten een reading doen zodat je antwoorden krijgt op je levensvragen.


Wanneer je een engelenkaartje legt om op die manier antwoorden te krijgen van de engelen, dan zijn de engelenkaarten op dat moment je orakel. Een orakel is je gereedschap dat je gebruikt om te praten met de Lichtwezens. Maar je kunt zelf ook het orakel zijn door de geavanceerde technieken. Dan gebruik je geen extra gereedschap als engelenkaarten, maar je ontvangt de berichten direct van de engelen en de beschermengelen van de persoon die je een reading geeft.

Dit is een prachtige verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop omdat je zoveel meer te bieden hebt met deze technieken.


Tijdens deze dag leer je om de engelen rechtstreeks te channelen, dit kan mondeling maar ook op schrift. Dit kan heel nuttig zijn wanneer je antwoorden direct nodig hebt en geen kaarten bij de hand hebt.


Ook kun je in de aura allerlei engelenboodschappen vinden in de vorm van engelengetallen en in de aura kun je ook zien welke engelen, gidsen en tekens er bij iemand zijn. Dat is wat we met de aurascan leren. Een heel leuke en vooral ook erg informatieve techniek.


De workshop is gebaseerd op gechannelde informatie van de aartsengelen over de diverse technieken en met inzichten en ervaringen die Annelies in de loop der jaren opgedaan heeft in haar praktijk en persoonlijke leven.


Deze workshop maakt deel uit van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® Traject. Verwacht wordt dat de Engelen Kaart Reading workshop gevolgd is voordat er aangemeld wordt voor deze workshop. Je hoeft echter niet bezig te zijn met certificering om deze workshop te kunnen doen.Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk in onze cursus lijst voor de huidige cursussen.
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)