Jouw Innerlijke Mens en spirituele versnelling

We hebben weer een bijzonder warme week achter de rug en mensen beginnen creatief te worden wanneer het aankomt op het verkoelen van zichzelf en ruimtes. Gelukkig maar, want er kom nog weer een aantal hete dagen aan. De energie voor deze week richt zich op de innerlijke mens. In de laatste maanden heb je hard gewerkt en je specifiek gericht op het bereiken van een of meerdere doelen en dat heeft vruchten afgeworpen, maar nu is het echt tijd voor de innerlijke mens. De vorige nieuwsbrief gaf daar ook al een duwtje naartoe. Deze nieuwsbrief gaat daarop door.Engelencursus nieuwsbrief


Nu is het tijd om je relatie met jezelf eens onder de loep te nemen. Ben je tevreden met jezelf? Voel je je goed? Zijn er dingen die je anders zou willen in je leven, en als dat zo is, wat kan je daar dan aan doen? Door je relatie met jezelf te verbeteren zal je merken dat er ook een versnelling op je spirituele pad in gang gezet wordt.


De engelen willen dat je beseft dat je een groot potentieel hebt en vragen je dat in goede banen te leiden. Dat zal je veel innerlijke vrede en geluk brengen. Een goede reden dus voor wat reflectie en zelfzorg zodat je spirituele versnelling goed op gang komt.


Aquarius Angels Day 29 september 2018 

Aquarius Angels Day

Op 29 september is het weer Aquarius Angels Day. We gaan dit keer aan de slag met het kompas van de ziel. Onze ziel praat constant met ons en probeert ons te sturen via gevoelens, wensen, talenten en gedachten. Wanneer we dit kompas begrijpen en er naar handelen dan brengt ons dat op een gelukkig en gezond pad. 


Samen met de Aquarius Angels zullen we deze dag gebruiken om elke hoek van het kompas zo helder mogelijk te lezen en er op in te spelen. Dat brengt je weer helemaal in de flow. Alles zal weer gemakkelijker gaan omdat je weer duidelijk hebt waarvoor je hier op Aarde bent en wat nu het juiste is om te doen. 


De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met introspectie, visualisatie, heling en manifestatie vanuit de Aquariusenergie zodat het een ontspannen afwisselende dag zal zijn waarin we op een betekenisvolle manier richting geven aan jouw leven.


Wil je meer weten of je aanmelden? Dat kan hier


De engelenhoroscoop

De engelenhoroscoop voor augustus met de Engelenpoort informatie staat weer klaar. Je kunt er hier meer over lezen


Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen zomer 2018 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: Er wordt hard gewerkt aan de Tweede Graad
zodat je nog meer gereedschap en spirituele groei tegemoet kan gaan!

 


Spirituele Versnelling Legging

We houden het dit keer snel en simpel voor de kaartlegging zodat je van je vakantie kan genieten. Deze kaartlegging richt zich op de versnelling op je spirituele pad waardoor je inzicht krijgt in welke versnelling er gaande is en wat je daarbij nodig hebt.


Deze kaartlegging en deze kan zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden. Bij de Tarot zou je voor de eerste kaart alleen een Grote Arcana kunnen trekken.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke versnelling start er nu op mijn spirituele pad?

  2. Wat heb ik daarbij nodig?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 2-kaart spirituele versnelling legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Ik hoop dat je zover een fijne zomer hebt en geniet van al het mooie weer. Veel plezier weer met de engelen kaartlegging en tot de volgende nieuwsbrief. 


Annelies