Herfst Equinox en online kaartlegging

Maandag 23 september is de Herfst Equinox. Dan zijn de dag en nacht weer even volledig in balans en duren beide even lang. Daarna worden de dagen korter dan de nachten en komen we echt in de hergst. Je kunt het ook al goed zien aan de bomen en struiken. De lichte groene kleur en glans is van de bladeren af en het zal niet lang meer duren voor de herfsttinten het beeld volledig overnemen. Gelukkig wordt er nog wel een mooi weekend verwacht en daarna zakt het geleidelijk weer af. Deze periode wordt ook wel de tweede oogst genoemd omdat groenten en vruchten nu nog geplukt worden. Dit is ook de tijd van het jaar om als tegenhanger van de Lente - waar je kijkt naar je plannen en wat je allemaal wilt gaan doen - nu kijkt naar wat er van die plannen terecht is gekomen. Je maakt de balans op en bereid je voor op een rustiger tijd. Om je daarbij te helpen vind je verderop in deze nieuwsbrief een kaartlegging.


Engelencursus nieuwsbrief

Aquarius Angels Day

Op 29 september vieren we weer Aquarius Angels Day, dit is een dag van de engelen voor de mensen. Elk jaar heeft de dag een thema en dit jaar is dat: "Je droomleven scheppen door vanuit je hart te leven." Er wordt dit keer vooral gewerkt aan hoe je bewust manifesteert vanuit het astrale niveau naar ons dagelijkse leven, zodat je jouw dromen in het hier en nu kan brengen. De Aquarius Angels zullen er een channeling over geven en in kleine groepjes zal je je blokkades identificeren en met de engelen helen. Samen met de engelen zet je de deur open voor een gelukkig gezond droomleven. 

Klik hier om je aan te melden voor deze bijzondere dag.


Aquarius Angels Day 2019

 

Tarot Tip

De Kleine Arcana van de Tarot bestaat uit vier elementen. Dit keer wil ik het hebben over het element Aarde in de kleine Arcana. Deze wordt geassocieerd met veiligheid, stabiliteit en rijkdom. Omdat het verbonden is met het element aarde is het ook de windrichting noord. Als we dit meenemen naar de Tarot en koppelen aan de Munten(Pentakels) in de Tarot, dan zie je dat ze betrekking hebben op werkzekerheid, onderwijsgroei, investeringen, thuis, geld en rijkdom.


Tarot Tip het element Aarde - Munten - Pentakels

Cursussen 

Veel van onze problemen en klachten komen voort uit karma. Dat zijn onverwerkte situaties en emoties en vaak ook beloften die we in andere levens meegemaakt hebben. Deze dingen gaan door de levens heen met de ziel mee totdat dit karma geheeld wordt. De workshop Karma-Toekomst sessies leert je daar heel effectief mee omgaan en in je alternatieve praktijk hoe je daar klanten mee kan helpen.


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel of in Elst bij Elian voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen september oktober 2019 engelencursus

  

 

E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

 

Heb je de tweede jaargang afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de Wicca Derde Graad Jaargang informatie


 

Herfst balans kaartlegging  

Dit keer heb ik de legging afgestemd op de Herfstequinox en heb ik gekozen voor een 5-kaartlegging. De legging helpt je te overzien wat je "oogst" is en hoe verder te gaan met de afsluiting van je jaar - ja ik weet dat klinkt al vroeg als oud en nieuw - maar het uitvoeren kost wat tijd. Stel per kaartpositie de vraag die je onder het plaatje vindt en schud de kaarten om er steeds 1 te trekken. Je kan deze legging thuis zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot. 


Nodig dit keer aartsengelen Metatron en Chamuel uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat is mijn oogst?

  2. Hoe kan ik mijn tijd het beste besteden deze herfst?

  3. Hoe kan ik dit jaar het beste afsluiten?

  4. Hoe kan ik meer balans in mijn leven vinden?

  5. Wat vind ik wanneer ik naar binnen keer?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Herfst Balans kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Voor zover deze Herfst nieuwsbrief. Breng jezelf lekker in balans en wees dankbaar voor wat je dit jaar geoogst hebt. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies