Happy Halloween 


Vanavond is het Halloween en ik had het er in de vorige nieuwsbrief al even over. Dit is ook het moment om een Wicca jaargang te starten. Het kan het hele jaar door maar het Wicca nieuwe jaar maakt als begin punt dat alles nog beter op zijn plek valt. Verder is het natuurlijk een avond voor kinderen om op pad te gaan voor een rondje “trick or treat”. Dit “Amerikaanse” volksfeest wordt in Nederland ook steeds populairder. Maar van oorsprong is het niet eens Amerikaans.


Het is een Keltisch feest dat onder dwang van de kerk omgedoopt is tot All Hallows Eve en dat is uiteindelijk verbasterd naar Halloween. Als je dan bedenkt dat de oude Kelten ook in Nederland waren is het meer een hereniging met een oud gebruik. Het oude gebruik heb ik vorige week al besproken dus voor deze nieuwsbrief houd ik het bij de moderne Halloween. Het huis versieren alsof de Adams familie er woont en veel kaarsen branden.


Verderop vind je een Halloween kaartlegging. 


Halloween

Engelenpoort op 1 november

Er is op maandag 1 november een Engelenpoort. De informatie is normaal gesproken alleen beschikbaar voor mensen die de Spirituele Jaargids gekocht hebben, maar dit keer wil ik de Engelenpoort ook met jou delen. Wie weet wil jij volgend jaar ook wel alle spirituele voorkennis en extra's hebben om er een fantastisch jaar van te maken.


Deze Engelenpoort opent om 0:01 en sluit om 23 :59


Dit geeft je alle kans om Aquarius Angel Sherina te werken aan die negatieve emoties en alles van een meer objectief standpunt te bekijken en daardoor een positievere kijk op het leven en de toekomst te hebben. Hier is wat je doet:


 • Steek een kaars aan

 • Zet meditatiemuziek op

 • Nodig Aquarius Angel Sherina uit om bij je te zijn en voel wat er gebeurt

 • Mediteer en probeer zo goed mogelijk lichamelijk te ontspannen. Je kan dit doen door de spiergroepen in je lichaam een voor een aan te spannen, even vast te houden en weer los te laten

 • Denk even na over de situatie waarvan je merkt dat die toch nog als een wrok of gevoel van onrecht bij je is, als er meerdere zijn dan heeft financiën nu de voorkeur omdat dit later in de maand ook weer naar voren komt.

 • Vraag Sherina om je die situatie vanuit het verlichte standpunt van de engelen te laten zien, zodat je het grote plaatje begrijpt.

 • Doe nu je Nieuwe Maanlegging alvast

 • Maak aantekeningen

 • Keer terug naar je meditatie, geef het een paar minuten om weer helemaal in die rust en stilte terug te komen en vraag Sherina dan om haar helende zegening.

 • Sta open voor wat er gebeurt

 • Verbrand het papier met de aantekeningen op de avond van 3 november, voor de nieuwe maan

 • Bedank Sherina

 • Doof de kaars

Happy Halloween

E-cursussen Wicca 

Zoals ik de vorige nieuwsbrief al schreef wordt tijdens deze nacht het Keltisch nieuwjaar gevierd. Traditioneel is deze tijd van het jaar het beste om een Wicca Jaargang te beginnen. 


De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier of op het plaatje voor de Wicca Eerste Graad 

.

Wicca Tweede Graad onderzoekt een groot aantal onderwerpen zodat je een specialiteit kan kiezen waar je je dieper in wilt verdiepen. De lessen zijn opgebouwd op dezelfde manier als de Eerste Graad lessen. Daarnaast zijn er 4 Rituele lessen waarin je de theorie van RItuelen leert en een groot scala aan rituelen voor bijna elke gelegenheid krijgt, met variaties. De oefeningen lopen naadloos over naar een wat uitgebreidere vorm. WIl je exact weten wat er in de Tweede Graad behandeld wordt? Klik dan hier of klik op het plaatje voor de Tweede Graad.


De Wicca Derde Graad gaat dieper in op een aantal gevorderde concepten, dit geeft de lessen iets minder volume want je bent langer bezig om de concepten te leren en toe te passen. Ook in de Wicca Derde Graad lopen de oefeningen verder door naar een gevorderd niveau van energiewerk. ben je benieuwd of wil je je aanmelden Klik dan hier of op het plaatje voor de Derde Graad.Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Wicca Derde Graad E-Cursus

 


Een leuke kortingsactie van € 17,50 voor € 9,99

Om Halloween te vieren wil ik wat leuks doen en dat is dit keer dat ik je een flinke korting geef op het Herfst Werkboek. 

De tijd inkeeris gekomen en het einde van de manifestatiecyclus is in zicht. Samhain (de Wicca naam voor Halloween) is het derde en laatste oogstfeest. Dit weekend gaan we terug naar Wintertijd en het is Halloween op zondagavond. De nachten zijn nu duidelijk langer dan de dagen en alles keert naar binnen, net als de energie van Moeder Aarde niet langer in de takken en bladeren aanwezig is, maar zich ondergronds terugtrekt en daar in de wortelen de vegetatie voedt, regenereert en voorbereidt voor een nieuwe cyclus. 


Daarna kunnen we in de rust van de Winter weer opladen en nieuwe ideeën omhoog laten komen om zo in de Lente weer een nieuwe manifestatie cyclus te starten. Om een nieuwe cyclus goed te starten is het dus van belang om het oude los te laten en transformeren zodat je opnieuw kan beginnen.


Dit Herfst Werkboek is speciaal gemaakt om je bewust te helpen leven. 


De pdf van dit Herfst werkboek heeft 96 pagina's en 15 thema's die elk een week onder de loep genomen worden zodat je bewust spiritueel groeit en aan een gelukkiger leven werkt.

   


Engelencursus nieuwsbrief

 

Cursussen 

Volgend weekend geef ik de Aquarius Akasha Reading en Healing cursus van 2 dagen. Samen leer je wat de Akasha precies is, wie de Lichtwezens in de Akasha zijn en hoe je het beste met ze kan werken. Naast de Heren van de Kronieken, de Heren van Karma en de Meesters, Leraren en Dierbaren zijn de Aquarius Angels ook actief in de Akasha. Ze hebben in 2017 een extra laag geopend binnen de Akasha waar zij liefdevolle steun, inzichten en vooral ook krachtige heling bieden. Persoonlijk vind ik dit een van de fijnste cursussen om te geven. Het krijgen van antwoorden voor jezelf en anderen op levensvragen en het kunnen aanpassen van levenscontracten maakt dat er met één sessie al een permanente verandering kan ontstaan. Dit kan veel verlichting of zoveel meer plezier in iemands leven brengen. Wil jij ook meer grip op je eigen leven of je creativiteit vergroten? Wil jij anderen helpen? Dan is dit een uitstekende cursus om te doen.


De lessen zijn online in Zoom waardoor je geen reistijd hebt en gewoon lekker thuis mee kan doen. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen november december 2021 engelencursus

  

Tarot Tip: Tarot en Lichaamstaal 

Lichaamstaal op de kaarten kan je veel vertellen. Stel dat je op naast elkaar liggende kaarten mensen ziet. Kijken ze elkaar dan aan, of juist weg van elkaar of kijken ze beide dezelfde kant op? Betekent dit dat ze ergens samen mee bezig zijn of juist van elkaar afdrijven? Wat doen ze met hun handen, kan je daar wat meer uit opmaken? Het is belangrijk om te kijken naar wat er onderling gebeurt want dit vertelt je best veel. Ik kan me herinneren een keer een legging te hebben gezien tijdens een kaartreading cursus waarbij alle buitenom liggende kaarten toevallig gezichten hadden en ze lagen ook zo dat ze allemaal naar de middelste kaart keken, behalve één kaart. Die keek uit de kring naar buiten. Dat zegt veel over de kaart op die positie. Bekijk in je legging dus goed de kaarten voordat je er over praat.


 Tarot Tip van Engelencursus

Halloween kaartlegging  

We als mens jarenlang vasthouden aan situaties uit het verleden waar we geen controle over hadden. De negatieve gedachten en emoties belemmeren je dan in je verdere leven. Het is belangrijk om dat los te laten. Dit geeft je de ruimte om je leven positiever in te richten. Deze legging kan je vanavond doen als onderdeel van je Halloween avond of je kan deze op 4 november tijdens de Super Nieuwe Maan doen.


Deze legging kan met de Engelen Orakelkaarten of de Tarot gedaan worden. 


Nodig dit keer Aartsengel Michael uit voor je kaartlegging.


gratis online engelen kaartlegging

 

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

 1. Welke spoken uit het verleden dienen me niet langer?

 2. Wat kan ik doen om deze spoken los te laten?

 3. Angsten en slechte gewoontes om los te laten dit Keltisch nieuwjaar.

 4. Hoe verandert dit mijn leven in de goede zin?

 5. Wat inspireert mij?

 6. Hoe transformeer ik daardoor in het nieuwe Keltische jaar?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze Halloween nieuwsbrief. Mercurius is inmiddels niet langer retrograde, dus dingen zullen weer soepeler verlopen. Het voelt waarschijnlijk als een opluchting. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies