Halloween, laatste kans voor de prijsvraag en Wicca 3 


Deze week in de nacht van donderdag op vrijdag is het Halloween- ook wel Samhain or All Hallows Eve. Dit wordt tegenwoordig vooral door kinderen gevierd met een trick or treat tocht langs deuren waar ze dan snoep ophalen en/of onthaald worden met een spookachtige ervaring. 


Van oudsher is dit de tijd van het jaar dat de sluier tussen de sferen het dunst is. Dat betekent dat tussen ons aardse bestaan en de sfeer waar de overledenen zich bevinden de sluier het dunst is. Het is een nacht om gemakkelijk contact te maken en boodschappen te ontvangen vanuit de andere kant. Dit is waarschijnlijk ook waarom het een spookachtig thema heeft. Het is wel zo dat onze dierbaren die in het Licht zijn, laten zich niet als spoken zien hoor. Dat hebben de mensen er van gemaakt. Een overledene die vanuit het Licht komt om je te laten weten dat ze zich goed voelen en je willen geruststellen zien er over het algemeen jong en gezond uit en stralen van binnenuit.


Halloween engelen kaart legging

 

Wicca

Ook wordt tijdens deze nacht het Keltisch nieuwjaar gevierd. Dit is niet voor iedereen van belang, maar de Paganist of Wicca die zich richt op het Keltische pantheon heeft dus een speciale avond en viert dan de jaarovergang. Dit is daarmee ook de tijd om oude zaken die je los wilt laten in de Ketel van Hekate te gooien en Haar te vragen om dit te transformeren naar iets dat jou verder helpt. Traditioneel is deze tijd van het jaar het beste om een Wicca Jaargang te beginnen.


E-cursussen Wicca 

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier of op het plaatje voor de Wicca Eerste Graad 

.

Wicca Tweede Graad onderzoekt een groot aantal onderwerpen zodat je een specialiteit kan kiezen waar je je dieper in wilt verdiepen. De lessen zijn opgebouwd op dezelfde manier als de Eerste Graad lessen. Daarnaast zijn er 4 Rituele lessen waarin je de theorie van RItuelen leert en een groot scala aan rituelen voor bijna elke gelegenheid krijgt, met variaties. De oefeningen lopen naadloos over naar een wat uitgebreidere vorm. WIl je exact weten wat er in de Tweede Graad behandeld wordt? Klik dan hier of klik op het plaatje voor de Tweede Graad.


De Wicca Derde Graad gaat dieper in op een aantal gevorderde concepten, dit geeft de lessen iets minder volume want je bent langer bezig om de concepten te leren en toe te passen. Ook in de Wicca Derde Graad lopen de oefeningen verder door naar een gevorderd niveau van energiewerk. ben je benieuwd of wil je je aanmelden Klik dan hier of op het plaatje voor de Derde Graad.Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Wicca Derde Graad E-Cursus

 


Maak nu nog kans op een consult met Annelies via de prijsvraag

Met 2020 breekt er een nieuwe cyclus aan op weer een hoger niveau en daarbij hoort dan ook een nieuwe engelendag. Ik weet al wat de inhoud wordt en verheug me er nu al op om dit volgend jaar te gaan geven. Echter... ik heb nog geen naam voor de nieuwe engelendag en kan deze dus nog niet beschikbaar maken voor het aanmelden. Daarom heb je nu de kans om een gratis online consult te winnen door een passende naam voor de dag te vinden. Ben jij degene die de nieuwe naam die we gaan gebruiken bedacht heeft, dan krijg je van mij een online consult van 1 uur waarin je al je vragen kwijt kan en als dat nodig is je ook een engelenheling ontvangt. Ga naar de Engelendag Prijsvraag en doe mee!

   


Engelencursus nieuwsbrief

 

Tarot Tip

Deze week in de Tarot Tip gaan we weer verder in op de symboliek. Op een aantal van de kaarten vind je een kasteel. Een kasteel is traditioneel een veilige plek om te zijn. Dit is ook een van de dingen die dit op de kaarten uitbeeldt. Soms is het kasteel dichtbij en zijn de mensen er net buiten, maar toch binnen bereik van deze veiligheid. Op andere kaarten zie je dat het kasteel ver weg op de achtergrond is. Dat betekent dan ook vaak dat de persoon waar de kaart voor is gelegd zich op zo'n moment niet volledig veilig voelt, maar dat het kasteel wel te bereiken is en daarmee dus ook die veiligheid.


Tarot Tip symboliek

Cursussen 

Herken je dit? Je voelde je goed maar je humeur slaat als een blad aan de boom ineens om. Iemand die je kent kan zich opeens heel anders gedragen en dingen zeggen waarin je de persoon echt niet herkend, Normaal ben je niet klunzig maar ineens heb je het ene kleine ongelukje na het andere.Of je huis heeft ineens een onverklaarbare koude plek en de sfeer in huis is zonder enige reden niet meer prettig? Dan heb je een of meerdere Aardgebonden Geesten of Entiteiten bij je of in je woning. Kom naar de workshop om te leren wat er allemaal aan lagere energieën is en hoe je ze verwijderd

.

Komende Zaterdag 2 november kun je weer leren hoe je Aardgebonden Geesten en Entiteiten loslaat


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen november december 2019 engelencursus

  

 

Trick or Treat kaartlegging  

Halloween, de nacht van de dunne sluier is ook de avond voor Trick or Treat. Het moment om daar een leuke kaartlegging voor te maken. Deze legging geeft je inzicht in je huidige situatie. Wanneer je verkleed gaat laat je een andere buitenkant zien dan je kern en terwijl je op pad gaat is het maar de vraag of je een trick of treat krijgt. En is de treat iets dat je vaker zou willen krijgen of iets dat je liever loslaat?

Deze legging kan met de Engelen Orakelkaarten of de Tarot gedaan worden. 


Nodig dit keer je Beschermengelen uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat laat ik aan de buitenkant zien?

  2. Hoe voel ik me in mijn kern?

  3. Wat houdt me voor de gek?

  4. Waar is het geschenk in deze periode?

  5. Wil ik hier meer van in mijn leven?

  6. Waar wil ik minder van in mijn leven?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Trick or Treat kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze Halloween nieuwsbrief. Mercurius gaat ook nog retrograde, dus blijf kalm als dingen niet lopen zoals je gewend bent. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies