Engelen medium of medium?


Een engelen medium is net even wat anders dan het gebruikelijke medium. Medium als woord kan ook betekenen hulpmiddel. Je kunt door gebruik te maken van allerlei zaken in contact komen met de engelen. Deze hulpmiddelen zoals kaarsen, kaarten, elixers en meer zorgen ervoor dat de boodschappen die de engelen door willen geven duidelijker doorkomen en begrepen kunnen worden. De persoon die dit soort werk doet om anderen te helpen met levensvragen die ze aan de engelen willen voorleggen is dan ook een engelen medium. Een hulpmiddel voor de andere persoon.

Engelen Medium workshop annelies hoornik

Een medium is iemand die contact maakt met overleden personen. Vaak op verzoek van de achtergebleven familieleden. Zo ontstaat de mogelijkheid om onafgehandelde zaken op te lossen en emoties te helen. Meestal volgt er ook een bericht dat het de overledene goed gaat en wordt er nog een bemoedigend bericht achtergelaten dat het medium doorgeeft. Een sessie bij een medium is over het algemeen heel helend.


Voor het mediumschap hebben we een aantal opvolgende workshops die voorbereiden op dit werk.


Dit zijn de Engelen Basis Kennis, Engelen Kaart Reading en Helen met Engelen. Dit is het absolute minimum aan voorbereiding voor het deelnemen aan de Medium ReadingĀ workshop. Aangeraden wordt om ook eerst nog de Geavanceerde Orakel Technieken te doen, dan ben je echt optimaal voorbereid om het mediumschap te leren. Het is een mooie en soms emotionele taak om mensen op deze manier te helpen.


Tijdens de Medium Reading workshop leer je ook hoe je zelf controle hebt over de tijden waarop overledenen contact kunnen zoeken met jou, de overledenen respecteren wensen op dit gebied wanneer je de grenzen duidelijk aangeeft.


Volg je de workshops maar doe je de Medium Reading niet, dan werk je als een hulpmiddel voor de engelen en ben je een engelen medium. Volg je de Medium Reading workshop wel dan ben je daarnaast ook een medium.