januari | februari | maart | april | mei | juni | juli | augustus | september | oktober | november | december


De Engelen Horoscoop voor 2019

Dit is een jaar van emotionele expressie door creatieve activiteiten, plezier en liefde. Dit is ook een tijd van feesten en je zult waarschijnlijk meer uit het leven willen halen. Je creatieve energieën stromen en stellen je instaat om je vollediger en vrijer te uiten. Waak echter voor zorgen, besluiteloosheid en een versnippering van energie. De meest bevredigende ervaringen zullen dit jaar komen door het genieten van de geneugten van het leven en emotionele groei.

  

Na een jaar waarin de behoeften van anderen voorrang kregen boven die van jezelf is het nu tijd voor jou. Het is een meer ontspannen en simpeler jaar waarin je jezelf steeds dient te vragen: "Wat is het waar ik gelukkig van word?"


Je eigen lange termijn geluk en vervulling zijn de belangrijkste zaken en dit jaar geeft je de gelegenheid om die te ontdekken en te scheppen waarvan jij denk dat het je gelukkig maakt.


Wat je wilt is haalbaar ongeacht wat er in de weg lijkt te staan. Maar voordat je datgene kan ontdekken dat jou gelukkig maakt is het nodig om eerst de bron van wat je ongelukkig maakt te vinden en te helen. Je zal merken dat dit net zo veel te maken heeft met wat er momenteel in de wereld speelt als wat er in je persoonlijke relaties, situaties en herinneringen gaande is.


Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

Engelen Horoscoop 2018 door Annelies Hoornik


Je zal op een manier die voor jou natuurlijk voelt met die emoties om moeten gaan. Daarna pas kun je ontdekken wie je werkelijk bent. Geluk is een gevoel - een emotie - die alleen maar van binnenuit kan komen. Dit jaar zal er in elk geval één mogelijkheid zijn om vreugde te voelen zoals je dat nog nooit eerder gevoeld hebt. Je pure vreugde.


Terwijl dit jaar zich ontwikkelt merk je dat je in een soort spotlight zit en dat je je angst voor zowel falen als succes het beste kan delen met je omgeving. Hierdoor leer je jezelf beter kennen, wie, waar en waarom je nu bent. Vanuit dit realistische perspectief zal er een nieuw scala aan opties voor je openen. Het verleden zal het heden worden dat je gemaakt hebt. Het heden wordt dan weer de springplank waarop je de toekomst bouwt.In vriendschappen is het ook belangrijk dat je vooral bij jezelf blijft en het aan anderen over laat of ze daar wel of niet mee om kunnen gaan. Meestal is het zo dat wanneer jij authentiek bent je woorden en daden je erg aantrekkelijk maken om mee om te gaan. Ook is het belangrijk dat je op sociaal gebied ook creatieve dingen doet die je verbeelding activeren. Ga niet mee met de massa, kom uit die standaard routine van dingen die je doet en breng wat leven in de brouwerij. Het is heel goed mogelijk dat je dit jaar merkt dat een aantal vriendschappen niet langer bij je passen en dat kan je van slag maken. Je hebt behoefte aan mensen die meer bij je passen en dat is niet per se dezelfde groep mensen waar je normaal gesproken mee omgaat. Jouw normen en waarden bepalen met wie je om wilt gaan. Het kan betekenen dat een aantal vriendschappen op houden te bestaan, maar deze maken ruimte voor mensen die beter passen bij waar jij als ziel nu behoefte aan hebt.


Hieronder vind je door het jaar heen de linkjes naar de betreffende maanden. Elke maand wordt er een aangevuld en via Facebook stuur ik een herinnering uit dat de Engelen Horoscoop er weer is.


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.