De Engelen Horoscoop voor maart

Maart brengt een maand van harmonie, balans en creativiteit… ervan uit gaand dat je in het begin van het jaar al aan de slag bent gegaan. Wanneer je nog moet beginnen met veranderingen in je leven aan te brengen dan kan deze maand ook nog wat diepere zaken naar boven brengen die toch in balans willen komen. Uiteindelijk zal dat allemaal weer rechttrekken en het gevoel van harmonie is er dan wel. Dit wakkert creativiteit in ons aan die vanuit de ziel naar voren komt en uitgedrukt wil worden. Daarvoor is de Engelenpoort van 18 maart uitermate geschikt. Aartsengelen Michael en Gabriël zijn er om je tijdens deze poort te begeleiden.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor januari

Deze Engelenpoort opent om 9:09 en sluit weer om 21:21. Nodig Michael en Gabriël uit en ga dan zitten. Door te ontspannen en vooral ergens de tijd te nemen om gewoon even rustig een paar minuten naar muziek te luisteren die je ontspant en je hersengolven vertraagt, komt die creativiteit vanzelf naar voren. Voor de een kan dit zijn dat ze met potloden en papier aan de gang gaan, de ander wil mogelijk schrijven, componeren, dansen of iets totaal anders doen dat hen inspireert.  Laat het gewoon komen en geniet ervan, want zo’n onbezorgd moment van inspiratie creëert meer momenten waar je van kan genieten. Je gedachten en emoties werken namelijk als magneten voor het universum en trekken zo meer van dezelfde ervaring aan.


Wat te doen deze maand

    1. De Engelenpoort in je agenda plannen

    2. Ben je nog steeds op je happiness pad? Trek een kaart om te zien of je nog op je pad bent

    3. Tijdens de Engelenpoort zorgen dat je materiaal hebt voor creatieve uitingen als je gewend bent om iets met je handen te doen.


    Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.