De Engelen Horoscoop voor februari

Door naar je fundering te kijken en daarmee aan de slag te gaan vanaf januari creëer je verandering in je leven. Blijf daar ook mee bezig en laat het niet aan je aandacht ontglippen dat je nog een lijstje hebt om aan te werken. Dan merk je dat goed in hoe je je voelt en de mate van geluk dat je ervaart. Een goede manier om jezelf meer open te zetten voor geluk is door dankbaar te zijn. Dankbaar voor de grote maar vooral ook de kleine dagelijkse dingen in je leven. Een manier om hieraan te werken is een dankbaarheidsdagboek. Dit kan gewoon een leuk schrift zijn (Zelf werk ik veel online en schrijf in Penzu, een gratis programma). De verandering die deze maand in gang wordt gezet, begint al tijdens de nieuwe maan van 4 februari en zal doorzetten. Zoals bij alle verandering bestaat de kans dat je ego ineens wakker wordt en problemen bedenkt. Dat kan weer voor angst zorgen waardoor je als het ware niet meer reageert op de gestelde doelen die je naar meer geluk leiden. Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor januari

Gelukkig (jaja, woordspeling) is er de Engelenpoort op 11 februari die ’s morgens om 11:11 opent en weer sluit om 14:14. De energie tijdens deze Engelenpoort is heel geschikt om die angst weer los te laten zodat je makkelijker verder kan met het aanpassen van je leven naar een gelukkiger leven. Tijdens deze Engelenpoort kun je met Aartsengel Michael en Aquarius Michael werken om je angsten los te laten. Hoe doe je dat? Je zorgt dat je ongeveer 15 minuten ongestoord de tijd hebt.


Ga rustig zitten en steek als het kan een kaarsje aan. Nodig beide engelen uit en neem een moment om rustig te ademen en te voelen hoe de energie om je heen veranderd terwijl deze krachtige engelen bij je komen. Laat dan de situatie die je angst of stress bezorgt door je gedachten gaan en vraag eerst Aquarius Michael om deze bij je weg te nemen. Aquarius Michael richt zich op de negativiteit die vanuit jezelf naar voren komt, vooral je ego dus, en zal zoveel van zijn Licht bij je binnen brengen dat deze negatieve emotie oplost. Daarna vraag je Aartsengel Michael om de etherische koorden naar de bron van die emoties door te snijden. Wacht rustig terwijl hij dat doet. Het kan zijn dat je wat lichamelijke reacties hebt zoals kleine spiertrekkingen. Vraag daarna nog aan Aartsengel Rafael om smaragdgroen helend licht door de restanten van de koorden te sturen.


Wat te doen deze maand

  1. Engelenpoort inplannen

  2. Start dankbaarheids dagboek, houd die elke dag bij


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.