De Engelen Horoscoop voor december

December is een maand waarin je vooral op zoek gaat naar de balans in je leven. Op elk vlak. Emotioneel, mentaal, fysiek, relationeel, spiritueel. Je hebt de duidelijke behoefte om dit allemaal op orde te hebben voor het nieuwe jaar want het is de fundering waar je 2020 mee start. Investeer daarom ok echt tijd om dit uit te zoeken en in te vullen zodat je de balans compleet hebt. Het kan zijn dat kleine bijsturingen genoeg zijn, maar het is ook mogelijk dat een aantal dingen drastisch om gegooid moeten worden. Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor januari

Wees gerust, jouw Beschermengelen, de Verlichte Meesters en de Aartsengelen helpen je daarbij. Tijdens de Engelenpoort op 12 december die opent om 12:12 en weer sluit om 22:12 kun je hen vragen om je heel duidelijk aan te geven hoe sommige dingen te veranderen en in balans te brengen. Zij staan voor je klaar en zullen je ook helpen bij elke stap die je daarvoor uitvoert. Blijf ze gewoon vragen tijdens dit proces van verandering om je te steunen, helpen en bij te sturen waar nodig. 


Wat te doen deze maand

    1. De Engelenpoort in je agenda plannen

    2. Ben je nog steeds op je happiness pad? Trek een kaart om te zien of je nog op je pad bent

    3. Tijdens de Engelenpoort met je Beschermengelen, de Verlichte Meesters en de Aartsengelen werken aan balans en veranderingen.


    Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.