De Engelen Horoscoop voor juni

Deze maand staat je ziel voorop. Als ziel incarneer je in een lichaam om een aantal doelen te bereiken en ervaringen mee te maken. Als “mens” denk je dat je een ziel hebt en ben je druk je “gewone” leven te leiden. Die twee lopen elkaar wel eens in de weg waardoor vooral de behoeften van de ziel aan de kant geschoven worden. Wanneer dat te lang volhoudt gaat de ziel dit als een ongemak ervaart, dat uitdrukken in het lichaam en de geest. Dan ontstaan er zaken als stress, emotionele en lichamelijke klachten. Het is dan ook belangrijk om deze maand wel degelijk aandacht te geven aan wat je ziel nodig heeft.


Gelukkig komen de behoeften van je ziel ook overeen met je talenten en passies, dus als je vanaf januari al bezig bent je geluk te volgen en op te bouwen, dan zal je je nu goed voelen en mogelijk alleen hoeven te checken of alles nog gaat zoals gepland en of er iets bijgesteld moet worden. Als je sinds januari niet aan de stroom van je geluk werkt dan is het nu tijd om dit ineens goed op te pakken door alles wat je daarvan hindert los te laten.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor januari

Neem tijdens de engelenpoort van 17 juni, die om 7:17 opent en om 17:17 sluit de tijd om met je Beschermengelen, Aartsengel Michael en Aquarius Michael te gaan zitten. Zorg dat je ongestoord de tijd hebt. Mediteer en vraag je Hoger Zelf om die zaken die jouw geluk en zieledoelen in de weg staan nu onder je aandacht te brengen. Nodig je Beschermengelen uit om je meer en vooral ook heel duidelijk inzicht te geven in hoe dit in de weg staat. Vraag vervolgens aan de Michaels om dit te helen. Sta hun energie toe om door je heen te gaan en alle blokkades op te lossen. Wanneer dat gedaan is, noteer je op een stuk papier de zaken die in de weg stonden. Dit papier verbrand je op de 17e of in de 2 gezeldagen erna. Zodat het helemaal los gelaten wordt aan het universum.


Wat te doen deze maand

    1. De Engelenpoort in je agenda plannen

    2. Ben je nog steeds op je happiness pad? Trek een kaart om te zien of je nog op je pad bent

    3. 17 juni je papiertje verbranden


    Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.