De energie van 9-9-9 en nieuwe maan

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de hete zomer voorbij is, we krijgen deze week wel weer een paar warmere dagen. Daar ben ik ook blij om. Als echte Nederlander klaagde ik ook dat het te heet was in augustus, maar toen de temperaturen eenmaal zakten bleef bij mij het gevoel dat die warmte toch wel lekker was. Al met al was dat zomergevoel samen met de kosmische getijden iets wat mijn werk wel wat vertraagd heeft. Dat en het feit dat zo’n beetje iedereen direct om me heen grote verbouwingen liet doen… Veel herrie dus. Ik ben dan ook wel toe aan een nieuwe energie.


Engelencursus nieuwsbrief

 

De laatste maanden hebben we te maken gehad met zo’n 5 retrogrades van de planeten. Dat betekent dat een aantal zaken stroever verlopen zijn dan je zou willen en ook het gevoel en de motivatie er wat onder geleden hebben. Dat is nu allemaal aan het veranderen en vandaag op de 9-9-9 dag geeft dat ruimte voor je ziel om eens echt naar buiten te komen. Je ziel wil namelijk je leven een kick-start geven en de nadruk leggen op haar behoeften. Samen met de nieuwe maan die vanavond om 20:02 is geeft dat een heel krachtige energie die de komende weken actief blijft. Een mooie tijd voor een nieuw begin of een herstart van een project dat al even ligt en maar niet van de grond wilde komen. De laatste 9 komt van 2018 de 2 valt weg omdat het een duizendtal is, de 0 telt ook niet mee, dan blijft er 18 over 1+8=9.

Voor deze energieën vind je verderop een kaartlegging.


 

Aquarius Angels Day

Op 29 september is het weer Aquarius Angels Day. We gaan dit keer aan de slag met het kompas van de ziel. Onze ziel praat constant met ons en probeert ons te sturen via gevoelens, wensen, talenten en gedachten. Wanneer we dit kompas begrijpen en er naar handelen dan brengt ons dat op een gelukkig en gezond pad. 


Samen met de Aquarius Angels zullen we deze dag gebruiken om elke hoek van het kompas zo helder mogelijk te lezen en er op in te spelen. Dat brengt je weer helemaal in de flow. Alles zal weer gemakkelijker gaan omdat je weer duidelijk hebt waarvoor je hier op Aarde bent en wat nu het juiste is om te doen. 


De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met introspectie, visualisatie, heling en manifestatie vanuit de Aquariusenergie zodat het een ontspannen afwisselende dag zal zijn waarin we op een betekenisvolle manier richting geven aan jouw leven.


Wil je meer weten of je aanmelden? Dat kan hier

Aquarius Angels Day 29 september 2018

Cursussen die komen

Hieronder zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. Nu de vakantie weer achter ons is, is het beginnen met spirituele workshops misschien wel precies wat je nodig hebt om je leven prettiger te maken. Wij zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen of bekijk onze e-cursussen.

 

Engelen cursussen herfst 2018 engelencursusKijk hier voor meer thuis cursussen of voor leuke downloads

  

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca. Hiermee leer je hoe de jaargetijden ons beïnvloeden, wat magie nou echt wel en niet is. Deze Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen, er wordt hard gewerkt aan de Tweede Graad
op deze pagina kun je de groeiende lijst met onderwerpen zien. Aanmelden kan binnenkort.

 


Een nieuwe maan (her)start

In lijn met de behoeften van je ziel heb ik dit keer een legging gemaakt die je helpt om gebruik te maken van de huidige energie. Dit geeft je ziel de kans om die nieuwe start of herstart te maken, dat in combinatie met de boost die je krijgt van de nieuwe maan, kan alles waar je nu serieus energie in steekt alleen maar een succes worden. Daardoor zal je je zoveel beter voelen. Je kan deze legging zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot doen.  


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar wil mijn ziel aan beginnen?

  2. Welke eerste stap kan ik het beste nemen?

  3. Welk positief effect zal dit op mijn leven hebben?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart zielestartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Geniet nog even van de warmere dagen. Wie weet hebben we er straks nog meer, of wordt het dan toch echt herfst. Veel plezier in elk geval van de kaartlegging en tot de volgende nieuwsbrief. Wie weet zie ik je bij een consult, de Aquarius Angels Day of een van de andere workshops die er aankomen.


Annelies