De Ziel heeft behoefte aan Liefdevolle Tradities

Tijd vliegt en ik ben ook uit het zomer gevoel gekomen en zoals ik vorige week al beschreef heeft het lichaam behoefte aan leren. Ik ben deze week zelf ook druk geweest met leren en zoals ik het kan inschatten ben ik daar voorlopig ook nog wel bezig. Zelf vind ik het fijn om te leren. Het houdt de hersens soepel en het geeft je nieuwe inzichten en vaardigheden.


De Ziel houdt ook van leren maar heeft nog meer behoefte aan Liefdevolle Tradities, want ook de Ziel houdt van gewoontes die weer opgepakt worden. Van huis uit krijg je van je ouders liefde, daar hoef je niets voor te doen. Of je ouders dat altijd even makkelijk weten over te brengen is natuurlijk voor iedereen anders. Maar ondanks dat heeft de Ziel behoefte aan zorg en liefde. Wanneer je eenmaal voor jezelf gaat zorgen, dan schiet dat er vaak jarenlang echt bij in. Maar dat kan je oppakken.


Je kan bijvoorbeeld eens per week een verwen ochtend, middag of avond inplannen. Als dat ineens te veel is voor je drukke agenda zou je kunnen beginnen met dat eens per maand te doen. Wanneer je dan eenmaal voelt hoe goed dat je doet, dan ben je sneller bereid je agenda wat aan te passen en jezelf meer zelfzorg en daarmee ook zelf liefde te geven. Het hoeft geen groots iets te worden, simpelweg de tijd voor jezelf om te rusten, mediteren, iets creatiefs te doen dat jij leuk vindt. Misschien een warm bad met fijne essentiële oliën of een speciaal badzout waardoor je je verwent voelt. Een masker terwijl je je voeten eens goed masseert. Dit zijn allemaal dingen die met een korte voorbereiding simpel thuis te doen zijn. 


Engelencursus nieuwsbrief 


Aquarius Angels Day

Doorgaand op de Liefdevolle Tradities, kan ik zeggen dat voor mij de Aquarius Angels Day altijd een dag vol Engelenergie en onvoorwaardelijke Liefde is. Ik hoor van klanten dat het echt hun dag is waar ze opladen. Het is natuurlijk de manier voor je Ziel om bij te tanken tijdens een dag waarin je samen met de engelen in kleine groepjes werkt aan wat voor jou belangrijk is. Je ontvangt heling en informatie die voor jou belangrijk zijn en je weer echt helemaal bij jezelf brengen.


De Aquarius Angels helpen je om stress en blokkades los te laten zodat jij weer echt helemaal op je zielepad terugkomt en je goed voelt over waar je bent in je leven. De engelen noemen dit hun Engelenfeestje voor de mensen.  


Op 29 september vieren we weer Aquarius Angels Day. Dit jaar is het thema: "Je droomleven scheppen door vanuit je hart te leven." De channelingen van de Aquarius Angels komen inmiddels binnen en het beloofd weer een mooie dag te worden. Samen met de engelen zet je op 29 september de deur open voor een gelukkig gezond droomleven. 


Klik hier om je aan te melden voor deze bijzondere dag.Aquarius Angels Day 29 september 2019

 


Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct een op een met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt.  Je kan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zelf ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Cursussen die komen

Om weer helemaal in je ritme te komen is het tijd om weer aan het leren te gaan met de workshops van Engelencursus. Een mooie start is de Helen met Engelen op 31 augustus. September staat weer helemaal bol met fantastische workshops om je op gang te brenen. De Aquarius Angels Healing bijvoorbeeld en Leer de Tarot Lezen en natuurlijk ons jaarlijkse engelenfeestje de Aquarius Angels Day


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik


Tarot Tip!

De Hofkaarten in de Tarot gaan over mensen. Aspecten van jezelf, mensen die invloed uitoefenen in je leven of een aspect van een situatie. Deze kaarten worden over het algemeen gezien al de meest problematische van de Tarot. Dit omdat ze niet zoals de meeste kaarten een redelijk vaste betekenis hebben, maar erg kunnen variëren.


Binnen de hofkaarten heb je 4 rangen. De pages, ridders, koninginnen en koningen. Je zou ze kunnen vergelijken met familie leden. De ouders zijn de koning en koningin. De ridder is de puber die altijd op pad is om de wereld te verkennen en van alles te doen en de page als het kleine kind dat nog bezig is te leren en de veilige omgeving van het huis te ontdekken. Dit betekent niet dat een page kaart altijd betekent dat het om een jong kind gaat. Het kan dus ook gaan om een man of vrouw die aan iets nieuws begint en dus een leerproces start ( hij/zij is jong qua kennis op dat gebied). Combineer dit met de elementen die ik in de eerdere nieuwsbrieven noemde en je krijgt een globaal idee van wat de hofkaarten betekenen. 

  


Tarot Tip Hofkaarten


Liefdevolle Tradities Kaartlegging.

Deze legging heb ik gemaakt om je te laten zien waar je ziel vooral behoefte aan heeft op dit moment. Door te weten wat dat is en hoeveel je ziel daarvan nodig heeft kom je weer bij jezelf en dat brengt weer veel goeds op je pad. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot, maar als je de Tarot gebruikt neem dan dit keer alleen de grote Arcana. Vraag je beschermengelen hierbij te zijn.


Veel plezier met deze legging.

gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen


De kaartbetekenis per positie 

    1. Aan welke liefdevolle traditie heeft mijn ziel nu behoefte?

    2. Is dit eenmalig of is het nodig hier vaker mee bezig te zijn?

    3. Hoe brengt dit mij meer bij mijzelf?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Liefdevolle Tradities kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was het voor deze nieuwsbrief. Ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip en wie weet zie ik je bij de Aquarius Angels Day of the Leer de Tarot Lezen workshop.Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief