Vrijdag de dertiende, de vrouwelijke goddelijke energie en Wicca Eerste Graad

Kosmische getijden. Dat is een kreet die ik wel vaker gebruik. Maar wat betekent dat nou precies? Heb je gemerkt hoeveel energie er deze week losgekomen is? Er is kosmisch van alles gaande en dat maakt oud zeer los en kan je enorm uitdagen. Gelukkig is het ergste daarvan inmiddels achter de rug en de balans in jezelf komt weer terug. De eb en vloed van de kosmische energie is wat ik kosmische getijden noem, dat is wat kort door de bocht, maar het legt het voor nu wel genoeg uit.


Dit is numerologisch een 4 jaar en dat staat voor structuur en hoekstenen maar kan ook voor stagnatie zorgen wanneer je zelf niet in beweging bent of blijft. Een mooi voorbeeld hiervan is de verkiezing in de Verenigde Staten, de structuur is de afgelopen 4 jaar behoorlijk afgebroken door president Trump, maar nu heeft het Amerikaanse volk heel duidelijk laten weten dat ze die structuur weer terug willen in hun leven. Ze willen weer bouwen aan verenigde staten, hun gezondheid en economie. Gelukkig heeft Joe Biden genoeg wijsheid in huis om daar goed mee om te kunnen gaan. 


Ook hier in Nederland hebben we genoeg waar we structureel mee om moeten gaan om ons land in goede banen te leiden en ik hoop dat we als een volk eens kunnen ophouden met praten, klagen en obstinaat zijn en doen wat nodig is om ons land op orde te krijgen. Corona gaat niet vanzelf weg, kudde immuniteit kunnen we niet bereiken omdat antistoffen maar een maand of 5 in het lichaam zitten en we met zijn allen blijkbaar niet in staat zijn om lang genoeg afstand van elkaar te houden en even niet te feesten om het virus er onder te krijgen.

Engelencursus Nieuwsbrief 2020


Vrijdag de dertiende en het vrouwelijk goddelijke

Vrijdag de dertiende staat in het teken van het vrouwelijk goddelijke, de energie van de Godin. Een manier van werken met energie die vanuit de wicca heel normaal is. Waar de mannelijke energie vergeleken wordt met het licht en de dag, wordt de vrouwelijke energie vergeleken met de nacht en het donker. Dat betekent niet dat het slecht is maar dat het te maken heeft met je intuïtieve kant, je heldervoelen, helderzien, helderhoren en helderweten.


Het gaat over alle vrouwelijke aspecten in je leven zoals het zorgende aspect, magnetische energie, het naar binnen keren en mediteren en ontvangen. Voor veel mensen is dit tegenwoordig moeilijk omdat ze niet meer echt in contact staan met de energie en de natuur zoals deze om ons heen actief is. Daar probeer ik met deze nieuwsbrieven al zoveel mogelijk bij te helpen, zodat je leven wat gemakkelijker op het pad blijft. Maar het kan ook anders.


Je kunt ook zelf leren hoe je omgaat met dit soort energieën, een beter contact maakt met de natuur en de magische krachten die daarin aanwezig zijn. Zo ga je mee met de seizoenen en de unieke energieën die daarbij spelen zodat je jouw leven kunt optimaliseren. Speciaal om weer in contact te komen met wie we zijn en de Aarde waarop we leven is de Wicca Eerste Graad Jaargang thuisstudie. Zodat ook jij er baat bij kan hebben.


Wil jij ook de energie begrijpen die invloed heeft op jou en hoe jij daar invloed op uit kan oefenen? Wil je leren magisch werk te doen zoals het maken van een talisman, je energetische spieren versterken met oefeningen, het werken met magische kruidenmiddelen en een begin maken met simpele magische rituelen die je leven een positieve draait geven? Dan is wicca iets voor jou.Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus

Traditioneel is deze tijd van het jaar uitstekend om een nieuwe Jaargang te beginnen,
dus ook voor de Tweede Graad en de Derde Graad Jaargangen is het nu een mooi moment om weer te starten


Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. Ik zie je graag in Zoom om je zo op een veilige manier een gezellige Engelenworkshop te geven.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 
 

Engelencursus lesrooster nov-dec 20


Vrijdag de 13e

Deze legging is gericht op wat je van de energie van deze week met je doet en wat je ervan kan leren, hoe de vrouwelijke energie jou nu helpt. en wat je daarmee kan. Ook is er aandacht voor wat je nog moet weten en dat je mogelijk over het hoofd ziet. Zo kan je na de nieuwe maan van de 15e weer opgeruimd verder.


Je kunt deze legging doen met een engelenorakel kaartenset of met de Tarot, mocht je beide type kaarten in huis hebben, dan kan je natuurlijk ook de dubbele legging doen met eerst de engelenkaarten voor inzichten en daarna de tarotkaarten als praktisch advies ernaast.


gratis online engelen kaartlegging

 

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. De betekenis van de positie:

 
  1. Hoe beïnvloedt de huidige energie mij deze week?

  2. Wat heb of kan ik daar van leren?

  3. Hoe helpt de vrouwelijke goddelijke energie me in de komende dagen?

  4. Wat kan ik daarmee doen

  5. Wat is nodig om te weten?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Vijdag de 13e legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Het helende werk van de Aartsengelen

De aartsengelen staan natuurlijk ook altijd klaar om jou te helpen met situaties die je meemaakt en waar je naast emotioneel, karmisch, mentaal, fysiek of misschien wel spiritueel nog wat te helen hebt. Daar geeft het boek ENGELEN HELEN allerlei informatie, tips en technieken voor. Mijn boeken kenmerken zich door hun opsplitsing in theorie die je helpt te snappen waarom dingen soms gebeuren en wat de effecten ervan op jou zijn, en het deel praktijk waarin je leert hoe je dat met de Aartsengelen kan helen.


Engelen Helen boek met tips en technieken voor het werken met engelen


Dat is het weer voor vandaag, ik wens je een fijne zondag toe en wie weet zie ik je binnenkort bij een van mijn engelencursussen in Zoom.

Veel plezier met de kaartlegging.


Annelies