Tarot Verdieping: Hofkaarten en Reversed LezenOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


De Hofkaarten zijn de meest verwarrende kaarten in de Tarot omdat ze in een Tarot reading meerdere betekenissen kunnen hebben. Deze dag gaat voor een groot deel Tarot Verdieping workshop Hofkaarten en Reversedover de Hofkaarten. Je leert ze beter kennen en gaat dieper in op deze persoonlijke kaarten. Hoe weet je wanneer een Hofkaart een persoon in je omgeving aanduidt, of een aspect van jezelf, of een aspect van de situatie die voorhanden is?

Er zijn meerdere manieren om de Hofkaarten te benaderen en door de oefeningen die tijdens deze dag gedaan worden zal je vanzelf merken welke voor jou het beste werkt. Dit zorgt ervoor dat je met meer vertrouwen de Tarotleggingen kan vertalen voor jezelf en anderen.


De Reversals - Gekeerde Kaarten

Naast het werken met de Hofkaarten is een van de grote struikelblokken het lezen van Reversals, de gekeerde kaarten. Dit zijn de kaarten waarvan het plaatje op de kop ligt. Sommige mensen denken dat dit direct betekent dat het dan ook het tegenovergestelde van de betekenis van de gekeerde kaart moet zijn. Dat komt meestal neer op een heel negatieve interpretatie terwijl dat niet nodig is. Er zijn veel verschillende technieken die je kan gebruiken voor het lezen van de gekeerde kaarten die een mooie diepgang op kan leveren anders dan een negatieve draai aan een reading te geven.


Ook hiermee gaan we aan de slag zodat je de extra diepgang die dit aan je readingen geeft kan gaan toepassen in je readingen. Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 25-04-2020Dag10:30-17:00€ 177.00Online live videoAnnelies
 14-11-2020Dag10:30-17:00€ 177.00Online live videoAnnelies
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)