Tarot Verdieping: Hofkaarten en Reversed Lezen

De Hofkaarten zijn de meest verwarrende kaarten in de Tarot omdat ze in een Tarot reading meerdere betekenissen kunnen hebben.

Deze dag gaat voor een groot deel over de Hofkaarten.


Tarot Verdieping workshop Hofkaarten en Reversed

Je leert ze beter kennen en gaat dieper in op deze persoonlijke kaarten. Hoe weet je wanneer een Hofkaart een persoon in je omgeving aanduidt, of een aspect van jezelf, of een aspect van de situatie die voorhanden is?


Op dit moment wordt de cursus via video les gegeven zodat je vanuit huis mee kan doen!

Er zijn meerdere manieren om de Hofkaarten te benaderen en door de oefeningen die tijdens deze dag gedaan worden zal je vanzelf merken welke voor jou het beste werkt. Dit zorgt ervoor dat je met meer vertrouwen de Tarotleggingen kan vertalen voor jezelf en anderen.


De Reversals - Gekeerde Kaarten

Naast het werken met de Hofkaarten is een van de grote struikelblokken het lezen van Reversals, de gekeerde kaarten. Dit zijn de kaarten waarvan het plaatje op de kop ligt. Sommige mensen denken dat dit direct betekent dat het dan ook het tegenovergestelde van de betekenis van de gekeerde kaart moet zijn. Dat komt meestal neer op een heel negatieve interpretatie terwijl dat niet nodig is. Er zijn veel verschillende technieken die je kan gebruiken voor het lezen van de gekeerde kaarten die een mooie diepgang op kan leveren anders dan een negatieve draai aan een reading te geven.


Ook hiermee gaan we aan de slag zodat je de extra diepgang die dit aan je readingen geeft kan gaan toepassen in je readingen. 


De lessen worden live gegeven via Zoom. Lees hier wat live lessen via Zoom zijn, wat klanten ervan vinden en hoe je je kan voorbereiden.

Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 18-04-2021Dag10:30-17:00€ 177.00Live groepsles via ZoomAnnelies
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2021 in!!)
 

  

 

Volg mijn website met Bloglovin