Volle Maan in Weegschaal


De energie van de komende week wordt beïnvloed door de Volle Maan van vandaag. Je kan je energie het beste steken in het afronden van zaken in plaats van volle vaart vooruit te gaan met je plannen. De energie is nu meer naar binnen gekeerd en kan zorgen voor onrust gevoelens als je van alles wilt doen maar op de een of andere manier moeite hebt om in beweging te komen. Aartsengel Jeremiël is er om je deze week te helpen.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

 

Nieuw! Leef Bewust Beleef de Lente Werkboek

Het Lentewerkboek Leef Bewust, Beleef de Lente is vorige week goed ontvangen. Ik krijg er leuke spontane reacties op. Zie het als een wekelijks moment van bezinning waar je dagelijk even stil bij staat als je dat wilt. Zo zorgt het Lente werkboek ervoor dat je authentiek leeft. De wekelijkse channeling, quote kleine magische handelingen die je samen met de Engelen doet zorgen ervoor dat je spirituele groei als vanzelf gaat en je weer volledig in de stroom van het leven staat.


Dit Lente werkboek is ook mooi naast de Spirituele Jaargids 2021 te gebruiken waarin onder andere de Engelen Horoscoop, Engelenpoorten en kaartleggingen staan.

De pdf van dit Lente Werkboek heeft 92 pagina's en helpt je aan een gelukkiger leven te werken tot de Zomer op 20 juni aanbreekt.


Leef Bewust Beleef de Lente Werkboek

Leren bij Engelencursus

In het weekend van 10 en 11 april kan je weer leren te helen met de Aquarius Angels onder leiding van Aartsengel Rafael. De liefdevolle energie help te helen op elk niveau. Tijdens deze 2 dagen leer je direct ook te helen op afstand zodat je jezelf en anderen op een veilige manier kan helpen bij klachten. Persoonlijk vind ik dat de energie tijdens de Aquarius Angels Healing weekenden het mooist van alle workshops die ik geef. Meld je aan en dompel je ook onder in de engelenenergie.


Nieuw is het Aquarius Angels Healing Trainer Traject 2021, 5 dagen verdeeld over 3 weekenden in april en mei waarin je van beginner naar Trainer gaat met een mooie korting op de totaalprijs.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 

Engelencursus lesrooster 2021

 

Volle Maan in Weegschaal kaartlegging

Deze kaartlegging helpt je met de  energie van de komende week De energie is nu meer naar binnen gekeerd en kan zorgen voor onrust gevoelens als je van alles wilt doen maar op de een of andere manier moeite hebt om in beweging te komen. Zo kan je er voor anderen zijn terwijl je ook voor jezelf zorgt.. Nodig Aartsengel Jeremiël is er om je deze week te helpen.


Doe deze legging bij voorkeur met de Engelenkaarten maar je kan ook de Tarot gebruiken of er een dubbele laag van maken met de Tarot als verdieping bij elkegratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Wat kan ik op dit moment het beste loslaten?

  2. Hoe creëer ik balans tussen wat ik wil en wat anderen nodig hebben?

  3. Welke beslissing stel ik uit?

  4. Wat heb ik nodig in de komende weken?

  5. Hoe kan ik voor mezelf zorgen zonder egoïstisch te zijn?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

Collega

Deze week wil ik graag een collega onder jullie aandacht brengen. Frank Bol heeft een tijd geassisteerd bij de workshops en werkt vanuit zijn praktijk de Energiebol in Amersfoort met de Engelen. Hij geeft readingen en healingen en is ook een Aquarius Angels Healing Trainer. 

Frank is al lang op spiritueel gebied bezig en zeer begaan met het wel en wee van zijn klanten. Zoek je hulp en woon je in Amersfoort of de omgeving ervan dan kan ik je een consult bij Frank van harte aanbevelen.


Tarot Tip: De bekrachtigende kaart

Wanneer je een kaartlegging doet bekijk je de kaarten en maak je combinaties waaruit je afleidt wat het bericht is. Er zijn soms kaarten die elkaar tegenspreken, maar je hebt ook bekrachtigende kaarten. Bijvoorbeeld de Page van Munten, de Hoge Priesteres en de 8 van Munten hebben allemaal een thema van leren. De eerste is nog een beginneling en moet veel leren op elke manier. De kaart is ook echte een kaart voor de leergierige student. De Hoge Priesteres moedigt mensen aan om te leren door ervaring. Vaak op meer mystiek gebied en persoonlijke groei. De 8 van Munten gaat over de vakman die graag extra tijd steekt in het perfectioneren van zijn talenten. Wanneer je dit soort bekrachtigende kaarten bij elkaar vindt in een legging dan geeft dat een centraal thema aan met betrekking tot de vraag van je klant.


Tarot Tip van Engelencursus


Dat is het voor deze nieuwsbrief. Ik wens je een fijne Palmzondag en een mooie week. Wie weet zie ik je bij een van mijn groepslessen in Zoom in online lesruimte of anders tot de volgende nieuwsbrief.


Annelies