Top 8 tekens van je beschermengelen

Je beschermengelen zijn altijd bij je. Misschien wel meer dan je denkt. Ze zijn namelijk vanaf je allereerste incarnatie tot je allerlaatste incarnatie bij je. Zowel wanneer je leeft als in de momenten dat je tussen levens in zit. Ze zijn er om je te adviseren, te steunen en te helpen, maar hoe weet je dan dat ze bij je zijn? Hier zijn de top 8 tekens waaraan je jouw beschermengelen in actie kan herkennen.


Je kan jouw beschermengelen herkennen aan de volgende tekens:

  1. Je komt witte veertjes tegen. Alle veren kunnen een teken zijn, zoals een groene veer een teken van aartsengel Rafaël kan zijn, maar de witte staan toch wel bekend als het visitekaartje van de engelen.

  2. Lichtflitsjes. Je hebt ze vast wel eens gezien, gouden schitteringen die je vanuit je ooghoeken ziet, maar zodra je ernaar probeert te kijken zijn ze verdwenen.

  3. Regenbogen, met name degenen die direct na een verzoek aan een engel zichtbaar worden en degenen die apart zijn.

  4. Berichten die door je hoofd schieten in de vorm van beelden en gedachten die een constructieve oplossing bieden voor je vraag.

  5. Sensaties zoals tintelingen, kippenvel of het gevoel dat er een warme denken over je heen komt

  6. Een zachte aai of aanraking die heel vertrouwd voelt

Engelencursus nieuwsbrief

 

Probeer ’s morgens een het volgende. Kort nadat je opstaat affirmeer je: Engelen ik bedank jullie nu voor de tekens die jullie me vandaag geven. Je hoeft het maar een keer te affirmeren maar meen het wel echt.  Je zal merken dat er die dag tekens op je pad komen. Dat is op zich altijd erg steunend heb ik gemerkt. Het helpt je eraan herinneren dat ze bij je zijn en dat je met ze kan praten en dat je ze vragen kan stellen. Om te weten wat je beschermengelen je te vertellen hebben kun je ook de kaartlegging doen die ik verderop in de nieuwsbrief heb geplaatst. 


  

Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende 2 maanden aan workshops te volgen is. We hebben weer een leuk programma met voor elk wat wils. Tarot leren lezen, een Engelen Basis Kennis en diverse orakel workshops zoals de kaart reading workshops, de Geavanceerde Orakel Technieken en leren hoe je een Medium Reading geeft.

 

We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelen workshops

  

Wicca thuisstudie

 

De Wicca Eerste Graad jaargang leert je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie

 

Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad
is beschikbaar voor verdieping van je Wicca kennis en beoefening.

 

Beschermengel kaartlegging

Tekens van je engelen zijn altijd erg ondersteunend, maar het is nog leuker om ook te weten wat ze je willen vertellen. Dat kan je nu achterhalen door je beschermengelen te vragen wat ze je in 1 kaart willen laten weten. Meestal heb je twee beschermengelen, dus dit keer een kaart voor elke engel.


Nu nodig je natuurlijk je beschermengelen uit om je bij deze legging te helpen.


Dit keer houd je het simpel en vraag je: Beschermengelen wat willen jullie me vertellen, schud de kaarten en leg van links naar rechts open gedraaid neer.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Boodschap van beschermengel 1

  2. Boodschap van beschermengel 2

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online beschermengel kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  

Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt.  Je kan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zefl ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Veel plezier met de boodcshappen van je beschermengelen en houd hun tekens in de gaten. Het lijkt me leuk om je bij een van mijn workshops te zien. Wie weet. Anders tot de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief